ממש מדהים.....

בלאאאאט

שירקבו בגהינום מניאקים מנווולים אז כנראה ש דד מן צדק בקשר לגרי.? אבל בכל זאת תודה על הניסיון שלו לעזור

היא החליפה את הערוץ בערוץ השני שלו

היא החליפה את ארט 2 ספורט 2 שמה במקומו את ארט 2 ספורט 1

חחחחחחחחחח...............

והכל בזכות : ג א ר י חחחחחחחחחחח אתם צריכים להודות לו על זה.

לפחות גרי ניסה להביא את הערוץ

אתה ניסית לעשות משהו כדי שיהיה את הערוץ?

Double G 007

New member
The Dead Man Inc

קודם כל, איזה בוגר אתה. אההה איזה מצחיק אתה קרעת אותי!! Double Gay 007 חבל שלא ראית אותי ככה על הרצפה כואבת לי הבטן מרוב צחוק. אז קודם כל לפני שאתה מבקר אחרים על מה שהם עושים ואומרים. Get a life!! ותתבגר. ולמרות שהחזרת הערוץ לא עבד בכל זאת, תודה גרי על הנסיונות שלך!

בדבר אחד אתה צודק 007 .....

אתה צודק בזה שאמרת GET A LIFE אז באמת 007 אני אומר לך GET A LIFE ותרד ממני אתה כמו קרציה שנדבקת אליי ולא רוצה לעזוב כאילו אין לך חיים חוץ מלשב פה ולתפוס כל רגע להעליב או לרדת אליי אבל עליי זה לא עובד ממש לא מזיז לי אתה רק יכול לנשק לי את התחת

חחחחחח שאול.........

לא אני לא ניסיתי ואני גם לא מתכוון לעשות כלום בנוגע לדבר כי זה לא יעזור ואתם פשוט לא מבינים את זה שזה לא יעזור כלום כמה שתצעקו כמה שתתקשרו לשם כמה חתימות תביאו זה לא יעזור כלום ואתם טיפשים בגלל שאתם לא מבינים את זה , ואני לא מבין איך אתם סומכים על גרי לעשות משהו איזה כוח יש לו מי או מה עומד מאחוריו כדי לעשות את זה? אז הנה אין לו שום כח ואין שום דבר מאחוריו הוא בטח מתקשר או בא לחברה הזאת מנהל איתם משא ומתן ואחרי זה כשהוא הולך אתה יודע מה הם עושים ? אז תראה מה הם עושים : "חה חה חה חה חה איזה טמבל חה חה חה חה איזה טמבל" אתם פשוט לא מבינים שזה עסקים ומתגלגלים פה מיליוני דולרים ועם מתב תבל תמשיך לשם לפה לשם ולכל מקום אחר הם יפשטו רגל ואני מאמין שהם לא רוצים לעשות את זה אז הם אומרים : מה אכפת לנו מ WWF נוותר עליה ונוותר על עוד כמה דברים שהם הרייטינג הנמוך כאן בארץ ,לידעתכם לא רואים כאן WWF, אוהדי ה WWF הם המיעוט כאן וזה לא נותן להם רייטינג גבוהה לחברה מתב או תבל או לא משנה לעוד איזה חברה אחרת וכשיש רייטינג נמוכך החברה בהפסדים, עובדה כש YES ביטלה את שידורי ה WWF אני חתמתי על העצומה אפילו שלא היה ואין לי עכשיו YES וזה עזר במשהו ? התשובה היא : "לא" , אני לא מבין איך אתם לא קולטים את זה , השורה התחתונה גארי הוא לא הכתובת ולא הפתרון לנושא וכל מה שהוא עושה זה 20% שזה יצליח . ושאול זה לא אישי נגדך ולא נגד כולם אתם פשוט צריכים להבין את זה וזהו וגם עם אני טעיתי פה בנושא כלשהו תקנו אותי ...

DDN

New member
כמה דברים דד מאן

1. אתה צודק בזה שלWWF יש רייטינג נמוך ואוהדי היאבקות הם מיעוט אבל: 2. מה שמנחה אותך פה זו האמרה של הרוק: IT DOESN´T MATTER? אז אולי פה אתה צודק, אבל מה מזיק בלנסות? אתה יורד על אלה שמנסים, ותולים תקוותם בגרי רויף, אבל מי יודע, אולי מתישהו הוא יצליח? אין לי מושג עם זה יקרה, ואין לי מושג מה הוא עושה בתכלס, אבל אם כולם היו חושבים כמוך, ש"לא משנה מה נעשה זה לא יעזור" בטח לא נתקדם לשום מקום. ובכל תחום. כל דבר בעולם זז בגלל שלאנשים אכפת. תחשוב על כמה חבר´ה שהתכנסו בבאזל ב1897, ככשאר יהודי העולם חשבו "מה זה יעזור", אבל החבר´ה ה אלה הקימו מדינה בסופו של דבר. אין מה להשוות, אבל הנקודה זה שכשיש הרבה אנשים שאכפת להם, הם משנים משהו. 3. אתה טוען שאין לך שום דבר אישי נגד אף אחד, אבל בכל פעם שמעלים את השם "גרי רויף" אתה מתחמם. אם אומרים עליו מילה טובה אתה מיד תוקף ומכפיש אותו בכל הזדמנות. למה זה טוב? אתה נכנס עם אנשים לעימותים על סתם, ובסופו של דבר זה לא רלוונטי לפורום. כמו שאומרים כל הזמן פה, אם יש למישהו משהו אישי, יש מסרים, יש ICQ ויש דואל. חבל להשקיע את עצמך בטינה שלך לגרי רויף או בלהתווכח עם אנשים על קטנות כשאתה יכול להשקיע את עצמך בכתיבה בנושא הפורום, ז"א האבקות, כי בשביל זה אתה, אני והפורום הזה פה.

DDN אתה צודק בחלק מהדברים...

בנוגע לבאזל זה נכון ששאר יהודי העולם אמרו "זה לא יעזור" אבל מי היו השאר יהודי העולם ? הם היו אנשים עניים בלי כסף בלי אוכל בלי כוח בקיצור "עלובי החיים" ומי היו החבר´ה שבבאזל אנשים עשירים כמו רוטשילד שהוא הדוגמא ההכי טובה ובטח שהיו עוד כמה מאותם החבר´ה אני מאמין שגרי ובטוח שגרי הוא לא רוטשילד ולא דומה לאחד שבחבר´ה שהיו בבאזל רוטשילד קנה שטחים בא"י אז מה גם גרי יקנה זמן ויקציב בה את שידורי WWF? חחחחח ללאאאאאא אין לו אפשרות כזאת ו DDN אתה אמרת "תולים תקוותםבגרי רויף" אוי נו באמת מה הוא אלוהים? ואני אתקן אותך DDN לי באמת אין שום דבר אישי נגד אף אחד רק נגד אלה שיש להם משהו אישי נגדי למה ? אני לא יודע , גרי רויף הוא אחד מהם ונראה לי עכשיו גם 007 המעריץ השרוף של גרי רויף , ושאלת למה זה טוב ? אז אני אגיד לך , לכל אחד יש את האינטרסים שלו ולאיזה בדיוק עימותים אני נכנס חוץ מהנושא "גרי" ? לשום עימותים אבלמתי שגרי בא אז בשביל החתימות בשביל טאפ אינפ הרוב הסכימו איתי על מה שאמרתי על האתר של גרי כך שזאת דעה אישית שלי והלכה בהמשך לדעה שלך של כולם פחות או יותר וכמובן שגם היו כאלה שלא הסכימו , אני מצידי הפסקתי את הדעה האישית שלי בנושא הראשון שלי על האתר על גרי אבל לכמה אנשים היה אינטרס להמשיך את זה אני מתכוון לאלה שלא הסכימו איתי ועם שאר האנשים

ומה לגבי ההוקי שמשודר בארץ?

בערוץ 5+ יש הוקי קרח בשישי חזק ואתה חושב שהרבה רואים את זה? אני לא חושב כך להוקי יש אותו רייטינג כמו של ה-WWF בארץ אבל בגלל שהוקי יותר מוכר בעולם אז ערוץ 5+ משאיר אותו ואפילו הם לא משקיעים בהוקי הם הביאו שדרן רוסי שיודע גם לדבר בעברית אבל בקושי מדבר בעברית ואם יש מילה בעברית שהוא לא יודע אז הוא אומר אותה באנגלית ראיתי את ההוקי רק פעם אחת בערוץ 5+ אבל השדרן שבעברית רק משעמם את הנאה מהמשחק

DDN

New member
אתה מצחיק אותי.

הוקי קרח? עם שדרן בעברית? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח! זה עשיר, זה באמת עשיר. לא ידעתי שהם מטומטמים עד כדי כך בערוץ הספורט. תודה שאול שעשית לי את היום! מצד שני, אם הייתה לי אי שם הערכה לאנשים שקובעים את התוכניות עכשיו הרסת הכל. (תראה מה עשית) חוצמזה, לשנייה לא טענתי שזה הדבר עם הרייטינג הכי נמוך, רק הסכמתי איתו שהרייטינג נמוך. אני בכלל חוץ מהיאבקות וNBA לא רואה ספורט.

וואי הטופיק הזה התחרפן ../images/Emo8.gif

צריכים לחלק אותו לחצי היום יש בפורום פיצוץ אוכלוסין

Frostey

New member
יאאאא איזה יופי....-5# ../images/Emo13.gif

לא ציפיתי שההודעה הקטנטונת שלי תקבל איזה 100 תגובות!
יאללה בוא נמשיך את זה עד סוף הדף!

WcW 4 Life

New member
101

אין לי מה להגיד אני פשוט רציתי להיות חלק מהשיחה הכי ארוכה בפורום!!!!

תביאו לינק למנהלי תפוז על הנושא הזה

הם בטוח לא נתקלו בנושא כל כך ארוך כמו זה

למעלה