כמה דברים דד מאן
1. אתה צודק בזה שלWWF יש רייטינג נמוך ואוהדי היאבקות הם מיעוט אבל: 2. מה שמנחה אותך פה זו האמרה של הרוק: IT DOESN´T MATTER? אז אולי פה אתה צודק, אבל מה מזיק בלנסות? אתה יורד על אלה שמנסים, ותולים תקוותם בגרי רויף, אבל מי יודע, אולי מתישהו הוא יצליח? אין לי מושג עם זה יקרה, ואין לי מושג מה הוא עושה בתכלס, אבל אם כולם היו חושבים כמוך, ש"לא משנה מה נעשה זה לא יעזור" בטח לא נתקדם לשום מקום. ובכל תחום. כל דבר בעולם זז בגלל שלאנשים אכפת. תחשוב על כמה חבר´ה שהתכנסו בבאזל ב1897, ככשאר יהודי העולם חשבו "מה זה יעזור", אבל החבר´ה ה אלה הקימו מדינה בסופו של דבר. אין מה להשוות, אבל הנקודה זה שכשיש הרבה אנשים שאכפת להם, הם משנים משהו. 3. אתה טוען שאין לך שום דבר אישי נגד אף אחד, אבל בכל פעם שמעלים את השם "גרי רויף" אתה מתחמם. אם אומרים עליו מילה טובה אתה מיד תוקף ומכפיש אותו בכל הזדמנות. למה זה טוב? אתה נכנס עם אנשים לעימותים על סתם, ובסופו של דבר זה לא רלוונטי לפורום. כמו שאומרים כל הזמן פה, אם יש למישהו משהו אישי, יש מסרים, יש ICQ ויש דואל. חבל להשקיע את עצמך בטינה שלך לגרי רויף או בלהתווכח עם אנשים על קטנות כשאתה יכול להשקיע את עצמך בכתיבה בנושא הפורום, ז"א האבקות, כי בשביל זה אתה, אני והפורום הזה פה.