ממש מדהים.....

אין את זה בערוצי זהב

ארט 2 זה ערוץ ספורט מערב הסעודית הערוץ מחולק לשני ערוצים בגלל שלא היה איפה עוד להשים את שאר השידורים עכשיו יש שני ערוצי ארט 2 והם: ארט 2 ספורט 1 וארט 2 ספורט 2 בערוצים היה כמעט אותו סגנון ספורט אבל שונה לדוגמא: בארט 2 ספורט 1 היה WCW ובארט 2 ספורט 2 היה ויש WWF אין יותר WCW בארט 2 ספורט 1 בגלל שה-WCW נסגר ולא הביאו או שהביאו שידורים חוזרים של WCW לכמה חודשים עד שהפסיקו לשדר יותר WCW בארט 2 ספורט 2 יש עדיין WWF והוא משדר באיחור של 3 ימים מארצות הברית ולפעמים הוא משדר שעתיים אחרי השידור הבאצרות הברית ה-PPV בא באיחור של פחות מחודש(20-25 ימים אחרי ששודר בארצות הברית) בגלל שהם קונים את ה-PPV ולוקח זמן עד שזה מגיע אליהם לפי מה שאני יודע הם משדרים RAW בצורה חוקית וה-WWF יודע על זה אפילו רשום באתר WWF International שהם משדרים RAW ו-PPV ב-ART 2 לא רק שיש להם RAW ו-PPV אלא גם LiveWire, SmackDown, HEAT, Metal בערוצים שונים שאין בישראל

לעל האש

אם תוכל תשים את ההודעה שכתבתי מקודם בהודעות שנמצאות למעלה בשורה הכתומה ההודעה היא מידע על ערוץ ארט 2

על האש

New member
שאול לא הבנתי איזה ממהודעות...

רק תגיד לי איזו ואני כבר ישים אותה בטאג ליינס

תשים את ההודעה עם הכותרת...

"אין את זה בערוצי זהב" זה עם ההסבר על ערוץ ארט 2 תודה

Israeli Hero

New member
אחרית הימים הגיעה

והכל בזכות גארי שרובכם פה השמצתם היום אני שמח שאני מנוי במתב

lwc4life

New member
"ומה עם YES? מה איתנו? מה עם YES?!"

(הגירסה העברית של הציטוט הידוע של רייבן אם לא הבנתם)

בדיוק מה עם ........

מה עם YES ומה עם ערוצי זהב ???? ובכלל גרי לא קשור לסיפור הזה בכלל מתב החזירה את שידורי WWF כבר מזמן מי שלא ידע כמה ימים אחרי תבל

כבר הסברתי על ארט 2

מתב שמו את ארט 2 ספורט 1 וזה היה כמה ימים אחרי ששמו בתבל

חחחחחחח בזכות גרי .....חחחחחחחחח

איך בדיוק אתם יודעים שגרי עשה את זה ?? הר הוא סתם פרובוקטור שסתם עושה את עצמו

גרי סיפר לנו אתמול על מה שהולך

אולי אם תתאמץ ותכנס לפורום אז תראה שבסוף העמוד יש טופיק של אתמול שבו רשם גרי מה שהוא עשה בקשר להחזרת ה-WWF לכבלים

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

זהו עכשיו אני מתחיל לחגוג אם הבירה טוב.... זה לה כזה משנה לי כי סבא שלי הקליט לי ת ראו אבל כככה אני יוכל לראות אצל סבתא שלי שגרה יותר קרוב אליי חחחחח יאללה אני מקווה שיחזירו את זה ל יס גם וככה אני אפילו בלי לצאת מהית יראה אבל מזל טוב לכל ה מתבניקים :) טוב אני הלכתי לקנות שישית הייניקן C YA אני רק מקווה שבסוף אני לא יחטוף סטאנר ממישהו על שימחה מופרזת

Frostey

New member
יא איזה יופי....

ההודעה שלי קיבלה הכי הרבה תגובות!

Double G 007

New member
זה פשוט לא ייאמן...

הזלזול הזה פה לגרי!! כולכם צריכים להודות לו, אפילו אם אין לך מת"ב דיגיטל!! מה אתה חושב?! שפתאום למת"ב התחשק להחזיר את הערוץ?! זה הכל בגלל לחץ של גרי ואנחנו מאחוריו! אז אני חושב שתשמור את הדעות שלך לגבי אנשים אחרים לעצמך! זה יהיה טוב לכולנו.

Frostey

New member
יא איזה יופי - 2#

אתה ואני רשמנו הודעה בול באותה שנייה!

Frostey

New member
יא איזה יופי 4#

רשמתי שיא בתור היחיד פה שההודעה שלו קיבלה למעלה מ30 תגובות!!!

system Rulz

New member
ישששששששששששש

אני האדם הכי מאושר בארץ!!!!!!!!! האמת? הייתה לי הרגשה שיחזירו את ארט2 כי כבר איזה שבוע ארט 1 לא עבד

תראה DOUBLE GAY 007......

אני עדיין רואה שיש לך בעיה איתי אני חושב שכבר סגרנו אני ואתה את הנושא על גרי ועל הספוילר ועם יש לך כל שהיא בעיה אז פשוט תחרבן בקוביה .... אני אגיד מה שאני רוצה ומה שבא לי ואתה לא תשתיק אותי או תכתיב לי מה לכתוב ומה לא לכתוב. פה לא נהוג לעשות זאת כמו בפורום של גרי ששם כותבים רק מה שבא לו אז תשמור את ההערות המטופשות שלך לעצמך , אתה יכול להיות אחרי מי שאתה רוצה לאף אחד לא אכפת

למעלה