ממשקי FIREWIRE

Aviraman

New member
ממשקי FIREWIRE

גיליתי לא מזמן שאכן יש לי כניסות FIREWIRE במחשב. על פי מה שרשום במחשב זה: IEEE 1394 Bus host controllers. לי זה אישית לא אומר הרבה, אם תספקו לי על זה קצת מידע ידידותי למתעניין (שלא יהיה מלא במושגים מופצצים) זה יהיה נחמד. כפי שהבנתי כרטיסי קול מתחלקים לכמה סוגים, כרטיסי און בורד, יו אס בי ופיירווייר. רציתי לדעת את הייתרונות של ממשקי הפיירווייר, מישהו עובד איתם? איזה חסרונות יש להם? איזה תוכנות פועלות איתם? בתודה מראש אבירם.

tomsoier

New member
אז ככה

היתרון של הFIREWIRE על הUSB הוא שבכרטיס קול שמתחבר עם USB יש סיכוי ,וזה קורה, שהכרטיס נופל. וזה אומר שאתה צריך להפעיל אותו מחדש וכו וכו'. ואז מה שקורה, שבאמצע הקלטה הכל נופל וזה מבאס!! אני יש לי כרטיס של T.C ELECTRONIC שהם עובדים עם חיבור FIREIRE והם עובדים מצויין. (לרוב ממשקי הFIREWIRE יקרים יותר וטובים יותר) בכל מיקרה על חסרונות אני עוד לא שמעתי אבל בטוח יש כמו כל דבר בחיים. ולמיטב ידיעתי שימוש התוכנה לא קשור לסוג הכרטיס קול. אבל בזה אני לא מבין יותר מידי אז אם יש למישהו משהו לחדש זה הזמן..

Aviraman

New member
אמממ

בעיקרון חשבתי על ממשק FIREWIRE רב ערוצי. השאלה שלי, איזה תוכנות מזהות ממשקים כאלו ואכן מאפשרות עבודה בערוצים.

למעלה