********ממשלה וירטואלית*******

sahr12

New member
התכוונתי לירידה דראסטית...חחחחחחח

וחניבעל רוצה BMW...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח השר הערס הראשון.....

../images/Emo6.gifשכחת את שר הסירים??../images/Emo6.gif

שיהיה לו היכן לשים את האוכל, ואת הכסף!! וגם את שר השרשורים שכחת!!! ובל נשכח את שר המשחקים והחידות!! כי הרי אסור לנו להפסיק להם (חברי הכנסת)את השוונג , של הדיבורים הלא מובנים!! ושאנחנו צריכים לפתור

גליתושש

New member
רגע רגע......

אני לקחתי על עצמי להיות מזכירתו הבכירה של ראש הממשלה - אופטימום..... אופטימום, תכין קפה.... גליתושש

גליתושש

New member
כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

ואני ממליצה לך בתור מזכירתו של ראש הממשלה לתת לגב´ חן המקורית את תיק הפנים...... אני בטוחה שהיא תצליח. ולגב´ יפית75 את תיק החוץ... ולך סער - היית ממנה אותך לשר התחבורה.... גליתושש

yafit75

New member
יאללה סער,, שחק אותה, אחי,,

אני, יפית75 שר חוץ??? למה מה קרה??? מה יש לי לחפש בחוץץץץץץ??? לא מותק,,, אני רוצה להיות בפנים!!!!!\ לא מתאים לי שרת חוץ!!!! סערון,, זה התפקיד שלך! לחפש לי תפקיד! מה אתה בא בתלונות,,, אתה מקבל משכורת לא?

יפיתתתתת ת´רגעי

הרגע ויתרתי על משרד הפנים... הנה קחי אותו נשמה את מתחילה להזכיר לי את השכנה חחחחחחחחחחח

yafit75

New member
את יודעת מה קורה למזכירות של ראשי

ממשלה,,,, תראי את זה,, איך קוראים לו,, יצחק מרדכי,,, מה עשה למזכירה שלו,,, לקחת את זה בחשבון,, גליתושששש?

נראה לי שרק בגלל זה....

היא לקחה את התפקיד..... מה נשאר לאדם ללא התקווה והאמונה?

גליתושש

New member
יפית לקחתי הכל בחשבון

מואהההההההההה יצחק מרדכי קטן עלי = חחחחחחח מקסימום יצא משהו נחמד..... חחחחחחחח גליתושש

yafit75

New member
אההההההההההההה סליחה גליתוש,,,

אם יצחק מרדכי קטן עליךךך,,,, אז מי זה אופטימום בכלל??? (איפה הזכוכית מגדלת???)))

גלית סליחה....אבל אני לא מסכימה ל..

קבל את התפקיד אני רוצה להיות אחת המנקות של לשכת משרד החוץ
אני אספסופית גאה

שייכת

New member
עזבי אותך,

בואי תנקי אצלי, יותר קרוב... אחר כך אזמין אותך למשולש פיצה אצל פאדל

yafit75

New member
חחחחחחחחחח גנובות,,,!!!!!

חן ואח"כ תעברי אלי,,, יש לי לעשות תריסים היום,, לפני שאני חותכת לתל אביב,, מחר!

חחחחחחחחח אבל אצלך אחר כך

אני לא יוכל להריע לביבי ושלא נדבר...איך יהיה אחר כך בכותרות.. מקור בכיר בממשלה.....הדליף ומיהו המקור הבכיר?...זאת אני חחחחחחחחחחח

שייכת

New member
עזבי אותך, פספוסה

בואי תנקי אצלי, יותר קרוב... אחר כך אזמין אותך למשולש פיצה אצל פאדל

גליתושש

New member
חןןןןן ,,, לאחר שאת מסיימת

את נקיונך אצל שייכת, מבקשת להגיע בדחיפות למזכירתו הבכירה של ראש הממשלה מר אופטימום, תנקי את חדרה ביסודיות, ותכיני בו זמנית קפה עם קרואסון טוב. תודה מראש, גליתושש

למעלה