********ממשלה וירטואלית*******

sahr12

New member
********ממשלה וירטואלית*******

במקום לבכות בואו נצחק קצת מהמצב.... נקים ממשלה וירטואלית בפורום...כל אחד-ת יבחר משרד... (שחר??אתה שר בלי תיק!חחחחחח מת עליך..) אופטי נניח ראש ממשלה.. ונתחיל לשרשר דיונים, צחוקים, (כמו שמנייאקים צוחקים עלינו) נתחיל עם המזכירות של הלשכה...:) מי מחלק תתיקים???????? יאאלה. בלי ברדק אבל..תנו לאחד-ת שיחלק...ונעשה ישיבה מסביב לשולחן.. יהיו קטעים יפים אני חושב.....

גליתושש

New member
קדימה סער ../images/Emo127.gif

ממשלה וירטואלית? אופטימום?? ראש הממשלה? ואני??? הסגנית שלו גליתושש

שייכת

New member
שחק אותה ../images/Emo45.gif

אולי סופסוף תהיה לי סיבה להשתמש בפתק צבעוני...

sahr12

New member
להלן חלוקת התיקים...(בלי צעקות)

ראש הממשלה=אופטי שר החוץ=מייקי (עם כל הטיסות שלו יש לו קשרים)..חחחח בשיער. שר הבטחון=גיורא..(יש לו את זה) שרת התקשורת= דרדי..(הכל מכור מאמי..חחח) שרת הבריאות=שייכת..(הייתה לה שפעת) שר בלי תיק=שחר שרה בלי תיק=תותי.. עוד שרה בלי תיק=מאפרומה (מרי-לו בפי המעריצים) שר השיכון=פנטום.. שר הפנים=חניבעל שרת המסחר והתעשייה=נשית37 שר המדע=סקסופון.. שר התרבות והספורט=סער12 שר התשתיות=הצופה שר האוצר=רקדן (רק תימני בטונאג´ יוציא אותנו מהמיתון..חחחח) שרת הדואר=יפית75 שרת העלייה=חן המקורית שרת הירידה=אה אין שרה כזו.....חחחחחחחח שרת החינוך = עינת ההיא -שולי 27 ברוטאציה... שרת התיירות=קרן קיימת (העדפה לבלונדינים) ראשי ועדות.. חוץ ובטחון-חתולון... כלכלה-נעמי עידוד הילודה-צופה.. עידוד התמותה-תמי סולמית.. סליחה מכל מי שלא מונה בקדנציה הנוכחית...אתם ראשונים בין שווים.. חברי כנסת מן השורה...תגישו הצעות חוק,הצבעות,תיזמו חקיקות...ותעשו עבודתכם הפרלמנטרית נאמנה...גם תורכם-ן יגיע..גם כך כל כמה חודשים יש בחירות.... וחוץ מזה יש מלא שרים בלי תיק...חחחחחחחחח צריך רק חליפה יפה...מזכיר-ה נאה..וחדר נוח.......:) בהצלחה.

סער................../images/Emo46.gif

אני לא עולה על אפ´חד...חחחחחחחחח אני המנקה ....חחחחחחחחח

sahr12

New member
אני מבקש.....

את מזכירה לי את דוד לוי שהיה נפגע כל הזמן...חחחחחחחחחח עם הפרצוף ששמת... יאמרוקקית...חחחחחח

../images/Emo12.gif..אני זה לא הוא.............

חחחחחחחחחחחחחחחחחח דוד לוי ואשתו יוצאים לחופשה בבית הלבן אז אשתו של דוד לוי אומרת לו לשאול את ביל קלינטון למה הבית הלבן לא לבן דוד לוי הולך לקלינטון ושואל אותו אתה יודע שהבית הלבן לא לבן אז קלינטון אומר לו יס איי דו דוד לוי חוזר לאשתו ואומר לה זה בסדר יסיידו

גיוRא

New member
בוייינה....רגע..מה התקציב שלי..?

יש´ך מושג מה זה לאבטח..את כל תיבות המסרים? ומה זה ביכלל המינויים הפוליטים האלה...? יפית..שרת הדואר..?,,,{הדואר שלה רק חוזר כל הזמן} ביכלל בתיק שלי....יש מקום לסנדביץ´? כי אם יפית..ממיינת לי ת´דואר ולא מוצאת מה לאכול.. אהההההההה...הבנתי בגלל זה היא יורדת לתל אביב..

מספר הערות ותיקונים....../images/Emo9.gif

למר פנטום הכי מתאים שר התחבורה...
מוכנה להתערב איתך שלשרה בלי תיק, מרי-לו, יש את מספר התיקים הגדול ביותר מבין חברות הפורום. רק תגיד לה צבע.. וגודל.. והיא שולפת אחד.. חחחחחח ולגבי הרוטאציה שלי עם שולי 27 על תפקיד שרת החינוך .. בהתחלה התקוממתי.. (מה.. לא סומך עלי?
).. אבל לאחר רגע התעשתתי... ככה אני יכולה ללכת לישון בשקט... ולהפקיר.. (אופס..) להפקיד את החינוך בידיה האמונות של שולי..

מרי-לו

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

אני יושבת קוראת את חלוקת התיקים ובטוחה שאותי הוא שכח... ואז אני רואה שאני שרה בלי תיק ובלב שלי אני אומרת: אחחחחח מאמוש, אם רק היית יודע כמה תיקים יש לי, חנות אני יכולה לפתוח...
את מכירה אותי יותר מידי טוב

sahr12

New member
ששששששששששששש...

לא מדברים בקול...אבל בישיבה סודית שנערכה מסתבר שאם כל אזרח-ית ימלא את כל ימיו...עד 120....המדינה תפשוט רגל... אי לכך..הוחלט... בנתיים "הם מתים פה מבושה"...

../images/Emo5.gif

לא רוצה ולא רוצה! איזה מן תפקיד זה? אני פורשת מהממשלה... אפשר להיות נהגת בוס?

sahr12

New member
בשמחה הייתי נותן לך תג´וב...

אבל איך תראי תכביש כשאת.......חחחחחחחחחחחחח אה נכון,בוולבו יש "נהג אוטומטי" :) בלי להעלב ככה זה בבית הנבחרים שלנו..

גילית.

New member
חחחח הרסתם אותי "עידוד התמותה" חחח

אני כבר עשר דקות צוחחחחחחחחחחחקת יש לי כבר דמעות בעיניים מרוב צחוק "לעודד את התמותה" הכל כבר שמעתי אבל שר עם תיק שכזה, חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תמי-כל הכבוד שסרבת, חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אנירוצה לבקש מסער בבקשה בבקשה אולי אתה מבקש מ"קרן קיימת" שלא הגיבה עד כה, לתת לי את תיק התיירות אני חושבת שיש לי מה לתרום, הרבה יותר מכל שר תיירות שהיה עוד כה, שהוזנק מלמעלה ואין לו שמצ מושג איזה מצב כאוב הגיעה התיירות בארץ, ואפילו תיירות לחו"ל בירידה רצינית. באמת שמשהו רציני חייב להעשות בתחום ואני מוכנה לקחת על עצמי מטלה רצינית זו ו"לתפארת מדינת ישראל" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל אם קרן קיימת תראה התנגדות, אני בטוחה שתזדקק ליועצת לשכה, אז גם לכך אני מוכנה. ביי בינתיים
גילית "משרד התיירות"- עם הפנים לעתיד

חניבעל.

New member
שער הפנים?

לא יודע,לא מבין בזה. (יש אפשרות להחליף את הוולוו ב b.m.w????)

מיהNY

New member
סער...שרת ירידה...

מה אין שרה כזאת? אני במשרה כבר 9 שנים טובות
לעזאזל...תמיד שוכחים אותי...פרצוף כועס בוקר טוב ישראל מיה ניו יורק

למעלה