ממקור ראשון

pini36

New member
ממקור ראשון

בתור אחד שעובד יום יום בצילומים של טלנובלה בע"מ אני לא יכול להיתאפק , ולכן אני כותב לכם ממקור ראשון: זאת הולכת להיות טלנובלה היפה ביותר שהוקרנה עד היום בטלויזיה, ראיתי בהשקה את הפרק הראשון וזה מתחיל עם פתיח משגע ועריכה מיקצועית ממש ללקק את האצבעות. בצילומים באולפן אני מתלהב מהמיקצוענות של השחקנים ומהאישיות שלהם מחוץ לסטים, הבמאי שי קפון אני מאוד מאמין שנשמע ממנו עוד הרבה , במאי שיש בו שילוב של כל הבמאים הגדולים של הוליוד, ובכלל ההפקה כמו משפחה אחת גדולה ממש כיף לעבוד במחיצתם.

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gif לא. אבל את עושה לי רעש באוזן.

שששש

שכטרית1

New member
אמממ כנסי חמודה!

תשמעי אני לא יודעת אם את יודעת איפה את נימצאת... אבל זה פורום של הטלנובלה החדשה : "טלנובלה בע"מ". אז אם את כל כך לא מעוניינת לשמוע על הטלנובלה הזאת את יכולה פשוט לא להכנס לפורום הזה כי זה בעצם הנושא שלו א-ו-ק-י-י???

אויש ראיתי את הפתיח וזה ממש איום !

פתיח בסגנון צפונבוני רמת אביב גמלי, ודוחפים את בר זוהר הזאת עם החיוך הממאיס שלה כל שניה ובכל חור שזה פשוט כבר מגוחך, אולי שיבינו כבר פעם אחת שנמאס ממנה ושהיא לא זאת שתעשה להם את הטלנובה למוצלחת ! אם כבר היא רק תהרוס. היחידה שתציל את הטלנובלה זאת טלי שרון,צריך לשים דגש עליה ולעשות אותה גיבורת הסידרה! גם השיר לא מתאים לפתיח של טלנובלה וזה בכלל נראה כמו איזה פרומו.

שיקראו לטלנובלה הזאת יעל בר זוהר

וזהו וגם לא צריך את שאר השחקנים חבל על הכסף שמשלמים להם, שיתנו רק טקסטים מצולמים של יעל בר זוהר

את מתכוונת ברצינות ? כי לפי דעתי את

חייבת להגיד להם שהם צריכים לשים דגש על טלי שרון ולעשות אותה גיבורה

mary17

New member
נכון מאוד!!../images/Emo41.gif ראיתי את הפרקים

הראשונים וזה הולך להיות מדהים לא ראיתי דבר כזה הרבה זמן רואים שהשקיעו שם המון זמן ומאמץ בהפקת ויצירת הטלנובלה והתוצאות בהתאם!! הם עושים שם עבודה מעולה!!

amir mc

New member
ניקיטה שירדה על יעל.. תכנסי

איני יכול שלא להתפוצץ מזעם אחרי שקראתי את ההודעה שלך ., הדוחה והמעררת רחמים.תנו לי לנחש: שוב מדובר בנערה אומללה , שעירה ובודדה. הא, והרשו לי להוסיף עוד מילה אחת : קנאית. מתוקה , בזמן שאת צופה בבהמיות ביעל בר זהר על המסך בתוכניות באירוחים בהצגות בהבימה ופסטיגלים רוקדת שרה מנחה משחקת ומה לא?!, ורצה למקלדת לכתוב הגיגים בגרוש, יעל סופרת את הכסף מהפקתה האחרונה, ונותנת נשיקת לילה טוב לחבר. תקנאי. בעולם שלך, בר זוהר היא אדמה קדושה ויפהיפיה שכף רגלך הארצית לעולם לא תדרוך בה.

קודם כל אינך כלל וכלל מכיר אותי

אתה אפילו לא יודע אם אני בן או בת ! דבר שני אני רואה שיעל הזאת יודעת רק למצוא חן בעיני נערים בני גילך שההורמונים שלהם משתוללים, כי נתונים לא חסר לה. יש הרבה אנשים שחושבים כמוני. לגבי הקדלה במחשב אז אתה יכול להגיד את גם על כל מי שכותב בפורומים ונכנס לאינטרנט, כל אחד יכול להביע והרבה עושים את זה, גם אם זאת ביקורת שלילית, אז כל מי שכותב דעה נהפך לקנאי, רואים שאין לך מה להגיד אז אתה ישר מהאשים בקנאות. אם הייתי קנאית אז גם הייתי צריכה להגיד מילים רעות על אפרת כהן וטלי שרון ועובדה שמאוד פירגנתי להן ולדעתי הן מוכשרות. אין מה לקנאת ביעל, אם הייתי רוצה להיות שחקנית אז הייתי הולכת ללמוד משחק. ואיזה חבר יש לה ? סתם מכוער ! אפשר למצוא כמוהו בשקל ! ולמה מי היא בכלל שהאדמה תחתיה היא קדושה ? סתם עוד אחת חסרת כישרון בעלת פרוטקציות שליקקה הרבה בדרך למעלה. ראיתי כבר איזה פרוטקציות עשו לה בצבא שקיבלה תפקיד במוזיאון חיל האוויר והיא בכלל שירתה חצי מזמן השירות. זה ממש גועל נפש שהצבא תומך בסלברטים ועושה להם פריבילגיות, למה שהסלבריטים יקבלו הטבות ומי שלא לא, למה הם עשויים מזהב או משהו ? מה זה חזרנו לתקופת רומא שעשו מהקיסרים שלהם אלילים ? פשוט פרימיטיביות. כל תרבות הסלברטי הזאת פשוט איומה ופרימיטיבית. אתם רובכם עוד לא עשיתם צבא חכו תראו מה מחכה לכם ואני בטוחה שלא הייתם מוכנים לעשות טירונות אם איזה סלברטי שיתחיל לעשות פוזות ולנסות לקבל הטבות בטענה שהוא סלברטי ושקשה לו בגלל הפרסום. אז די כבר אם עבודת האלילים הזאת

amir mc

New member
חחחח הצחקת אותי!

את פשוט מעוררת רחמים! חסרת כשרון??! חחחח מתוקה שלי יעל היא פרופורמרית! היא שחקנית היא שרה היא רוקדת בצורה מקצועית היא יודעת לנחות היא עוברת את המסך בצורה מדהימה אוהבים אותה. מה זה הזלזול הזה. אז נכון שהיא לא שחקנית כמו גוליה רוברטס או זמרת כמו מראיה קארי. אבל היא בהחלט מוכשרת ויש לה מה להציע לקהל. ועובדה שלא סתם היא כל כך פופלרית. הרי יש הרבה יפות. אבל כנראה שבה יש משהו מעבר לזה. אז בואנה אני באמת לא רוצה לריה איתך ולהכנס איתך לוויכוחים ולקטילות כי בזה כבר ניצחתי. אבל פשוט חבל לי. שיש אנשים כמוך בעולם.. אנשים אטומים. אנשים קנאים! חבל! למה לא לבוא בגישה של וואלה נראה אותה .. נראה מה יש לה להציע למה ישר לבוא ולפסול. ובקטע שאת אומרץ שחבר שלה "סתם מכוער אפשר למצוא כמוהו בשקל" ----> איזה התעסקות מגעילה במראה.. מאמי לפחות יעלי לא בחורה שיטחית כמוך ולא הולכת עפ"י מראה. יש גם דברים אחרים חוץ ממראה. ובך מי בכלל יגע בך? רק מלשמוע את הדיבור המגעיל שלך והגישות הדוחות שלך לחיים את מצטיירת כבחורה דוחה ומזעזעת . את חתיכת אפס! אפס מאופס! תפרסי כפיים ותעופי לי מהמסך! חבל לי על הזמן שאני גוזל בכלל לענות לך!

טוב אז ככה..

אמיר אני מבינה שאתה אוהב את יעל והכל טוב ויפה.. אבל לכל אחד יש ת'זכות לומר את דעתו לפי דעתי למשל...יעל מתאימה לדוגמנותת.. אולי בהמשך של הטלנובלה..אני אראה שהיא מתאימה גם למשחק אבל בינתיים אני לא חושבת ככה אז דיי לריב !!! סעמעמקקק..

אתה ילד מפגר ומשום מה רק אתה מגן

עליה כך, הרבה טוענים כאן שהיא לא כשרונית, היא רק יודעת לדבר, כל מנחה הוא רק אדם שטוב בברבורים וזה כבר חסרון אצל אישה, כמה שפחות מדברת יותר טוב, ורוב הגברים יסכימו איתי על זה.
כולה מה היא עשתה פה ושם הצגה קצת הנחתה ורמת אביב ג' הרדודה הזאת וקצת פרסומות, יש אומנים שעשו פי אלף יותר ממנה ולא עשו מהם משהו, זה הכל תרגיל תקשורתי זה הכל. והאמת בהחלט יש לה מה להציע לקהל, זוג נתונים באמת מרשימים. עכשיו אני מבינה למה לקחו אותה למוזיאון חיל האוויר כי ריק שם, וכך תהיה שם אטרקציה, יש לה זוג נתונים טובים לזה. שומעים שאתה סתם נער אטום, ושוב פעם אומר לך אני לא מקנאת אין לי במה. זה רק מרגיז אותי הטמטום שיש לאנשים במדינה הזאת זה הכל. ולגבי החבר שלה כתבתי מכוער כי זאת דוגמא קטנה לחסרונות שבו ואתה גם עושה ממנו כאילו שהיא תפסה לפחות את הרקולס, מה אתה סוגד להם כל כך ! אם חבל לך על הזמן לענות לי אז למה בכלל ענית? חבל לי בכלל להתייחס לדברים המטופשים שלך, אתה סתם ילד קטן שלא מבין שום דבר מהחיים שלו. אתה צריך עוד לגדול. עוד 5 שנים מהיום תדבר אחרת.

amir mc

New member
יאללה..

עופי לי מהעיניים .. למה מי את? ילדה עלובה ומשועממת ?? מה את בדיוק? אה? שחקנית זמרת יפה חתכיכה רקדנית? אהה מה את? את אפססס מאופסס! לך יש איזה כשרון חוץ מלכתוב גיבובים מעוררי רחמים? אההה לכי תעשי עם עצמך משהו! וכן את כן קנאית! כי את מדברת שטוית! מה שאת אומרת זה פשוט דברים לא נכונים! אבל למי אכפת מה את חושבת? לבינתיים יעל פה כובשת את המדינה. כולם באמת סוגדים לה. כל המפיקים והבימיאים והעיתונאים רודפים אחריה ומתחנפים אלייה. כולים רוצים אותה . היא נמצאת בכל מקום. היא הכי פופלרית. הכי אוהבים אותה. יש לה הכי מה להציע. היא מוכשרת. מגה סטאר. וכל מה שהיא נוגעת בו הופך לזהב! תוכלי תלבבבב יעל שולטת! היא המלכה ואת סתם משרתת עלובה ומסכנה! משרתת.. עבד!! זה מה שאת! לכי לכי ... קישטה!

למעלה