ממקור ראשון

חתיכת דפוק בשכל ! אתה סתום יחד עם

היעל שלך. אף אחד לא סוגד לה תסתכלת בתגובות של אנשים (לא דווקא מפה) כמה נגדה. זה רק הפרסום ש"הוט" עושים לה. אתה ממש מטומטם לגמרי, לא מבין מהחיים כלום. רק עצם העובדה שמי שלא שחקן אצלך ולא רקדן אז הוא משעמם ועלוב, למה מה זה שחקנים, כל אחד יכול להיות שחקן לא צריך חוכמה מיוחדת לכך, ושחקן ברמה שלה גם לא צריך להיות כשרוני, היא לא למדה כלום, אין לה תואר וידע בשום דבר, היא קצת תתבגר (וזה לא עוד הרבה זמן) וכבר לא ירצו אותה כל כך ואז לא יהיה לה במה לעבוד כי היא טיפשה ולא יודעת לעשות כלום. מי מתחנף אליה ? קבוצות של ילדים ונוער, יש מלא ילדים ונוער שבכלל לא אוהבים אותה ? וכל הפרסום הזה זה הכל עניין של עסקים זה הכל ותרגילים תקשורת. יעל מלכה ? חחח הצחקת אותי! אולי כמו מלכת אנגליה, גם דומה לה
אולי היא רוצה מכות בטוסיק, נראה לי שתשמח לתת לה D-) אני משרתת ? אתה כל כך מצחיק אותי שזה אפילו לא מרגיז אותי.

Hila Pila

New member
חחח אמיר איזה דפוק!!../images/Emo6.gif

הרגת אותי פה מצחוק!! הטלנובלה עוד לא התחילה כבר החלטת שמיס-ציצי היא השחקנית הכי טובה שם!! חחח בדיוק תסמונת הילד המתבגר, ההורמונים פשוט נוזלים ממך ומלכלכים לי את המסך!! חחחחחח אני כל כך צוחקת עכשיו! בהחלט ההצגה הכי טובה בעיר!! "את שפחה, עבד, אפס מאופס!! קישטה!!" חחחההההההההה.... תודה אמיר, אנשים כמוך זה חשוב!!
הייתי גם מפרטת בפניך את דעותי כלפי יעל (שהן לא שליליות בכלל ומלאות הערכה) אבל, אתה פשוט לא מעניין ו"חבל על הזמן שאני עונה לך בכלל" סופשבו'ע נעים לכולם!

mr shoko

New member
אמיר אמיר,למה להשקיע כל כך הרבה

מילים ומאמץ במשהו שלא שווה את זה?

amir mc

New member
נכון ואני באמת לא מכיר אותך!

ולא רוצה להכיר אותך! ולא יכיר אותך לעולם!!!! קישטה

מה אני אגיד לך יעל ממש בחורה לא

שטחית ולא מתעסקת במראה בכלל ? הרי כל המקצוע שלה תלוי במראה שלה, זה מקצוע של אנשים שמתעסקים במראה, הדוגמנות היא שטחית. וגם אתה הוא השטחי שמסתכל על המראה החיצוני, אחרת לא היית כל כך מתלהב מהבר ציצי הזאת !

זה לא טמטום ! לא שמים לב מה כותבים

כשכותבים מהר, זה הכל ! מה אתה מנסה למצוא בכל דבר קטן איזה פגם ! טיפשי ביותר!

מיכל1082

New member
מה?!? אתה שואל ברצינות?!?!

הקלדה עיוורת זה להקליד מבלי להסתכל על המקלדת. כלומר, לדעת בע"פ היכן נמצא מקש של כל אות. הלוואי עליי... אני מקלידה ממש מהר אבל לא הקלדה עיוורת. כל הכבוד למי שכן!

לא חייבים ללמוד עם תוכנות בישביל זה

..... פשוט שכותבים הרבה במחשב אז כבר מתרגלים וזוכרים איפה כל אות... גם לפעמים אני לא שמה לב ובאייס או במסן אני כותבת בלי להסתכל... ולפעמים עם.. כל התוכנות האלה זה סתם משעמם... לדעתי לפחות....

למעלה