ממני אליכן ב -

נטלי ../images/Emo23.gif

יקירתי יצא לך את הכי קלף שרק אפשר - 10 גביעים. זהו קלף של אהבה, שמחה, אושר ומעל הכל של משפחה מוצלחת ! מחשבה יוצרת מציאות. תחשבי סיר לחץ עלול אכן להיות סיר לחץ חשבי נכון, חשבי חיובי, חשבי שמח, התכוננתי לבאות בשמחה של בילוי זמן איכות עם המלאכים שלך . הקלף מאוד חיובי ומעניק לך לפחות השבוע שמחה גדולה !

תודה ממוש ../images/Emo24.gif

רק עכשיו ראיתי מה שכתבת תודה מתוקה
בינתיים מה שאמרת נכון גם נכון יום ראשון היינו במסיבת סיום של נתנאל בים אתמול ברית לתינוק של בת אחותו של בעלי שאנחנו אוהבים מאוד - נהניתי והיה ממש יפה היום קמנו מאוחר(אני והילדים ) וסה"כ היה ממש לא רע - בישלתי להם צהריים שמזמן לא עשיתי והכנתי עוגה ליום ההולדת של חמי שהיה היום חגגנו במשפחתיות מצומצמת והיה נחמד מאוד בינתיים חצי שבוע והיה ממש לא רע תודה

ערב טוב אסנת

הייתי שמחה לדעת לגבי לימודים. אפשר מסר כללי בנושא לימודים אושצריך לשאול שאלה ספציפית? תודה רבה וערב שקט ורגוע.

רוצה לחיות טוב ../images/Emo23.gif

לא כתבת האם את לומדת או לאו. יצא לך קלף שנקרא 10 מטבעות, הוא קלף חזק וחיובי במיוחד. בקלף זה יש היבטים רבים של השורשיות והבניה לעתיד הרחוק.

מבקשת לקבל מסר בנושא שינוי.

אני נכנסת במהלך החודש הקרוב לתהליך ארוך של שינוי בחיי. מדובר בנסיון לעשות שינוי אישיותי מסויים באמצעות הדרכה נכונה. אני מצפה מההדרכה הזו להרבה וחשוב לי לדעת ליישם אותה ובכך לשפר את חיי. חשוב לי לדעת האם מסתמן כיוון חיובי בקלפים לשינוי הזה? האם מה שאני מנסה לעשות יצליח? תודה

רק עוד רגע ../images/Emo23.gif

המסר שאני מעניקה כאן הוא מסר לשבוע בלבד. כאשר עושים שינוי מהותי בחיים לא הייתי מסתפקת בקלף אחד בודד אלא בפריסה מלאה ושלמה ואם כבר אזי רצף פריסות. שיהא לך בהצלחה !

E D G Y ../images/Emo23.gif

אני חוששת שהשבוע לא. יש צורך לערוך שינוי פנימי מהותי ביותר על מנת לנסות לקרב ולקבל זוגיות בקרוב.

לערוך שינוי אישי שלך

אפילו שינוי קיצוני, בריאה, במחשבה, שחרור מדפוסים קודמים.

היי אוסנת ,אם לא ממש מאוחר../images/Emo199.gif

אשמח למסר רוחני אני לא בביתי בצפון, אני במודיעין עכשיו עם בנותי, נחים קצת מהלחץ בצפון והמחשב של הבן של אחותי. באהבה אריאלה

מצטערת אריאלה יקירתי

הצעתי את המסרים רק אתמול כי היה לי יום פנוי ואילו היום אני כבר עמוסה נורא. מצטערת :(

למעלה