ממני אליכן ב -

ממני אליכן ב - ../images/Emo23.gif

קלפי הטארוט הם אחד הכלים היפים והעמוקים ביותר לצמיחה רוחנית אישית. השימוש שלי בקלפים הוא בעיקר מן ההיבט הרוחני שלהם ובאמצעותם אני מעניקה עצה, מכוונת, מדריכה וכמו מאירה את הדרך. אני מזמינה אתכן לשרשר כאן את בקשותיכן למסר רוחני אישי מקלפי הטארוט. המסר הוא לשבוע בלבד ואפשר לבקש אותו בנושא מסוים בחייכן, נושא שרלוונטי כרגע לכן (אנא לא בענייני בריאות/היריון). את המסרים אעניק עד מחר, יום ראשון. שיהא לכולנו הכי טוב שרק אפשר אוהבת, אסנת.

המונשרי

New member
../images/Emo140.gif

האם נכון עבורי להתחיל בלימודי קוסמטיקה רפואית? תודה!

המונשרי ../images/Emo23.gif

התשובה היא בהחלט חיובית נכון לך מאוד ללמוד קוסמטיקה רפואית התחום מאוד נכון לך מן ההיבט הרגשי שלך, רואים שזה נמצא בעומק נשמתך אבל יתרה מכך זה תחום נפלא שתוכלי לעסוק בו מהבית ומכאן זה עוד יותר נכון ומתאים לך. בהצלחה :)

המונשרי

New member
תודה !

רק יתבהר המצב הנוכחי- ואני מתכוונת ל" התפנתר " על הנושא הזה.......... איזה כיף לשוב ללמוד.

מממאיה35

New member
לא כ"כ הבנתי ובכל זאת..

אני מנסה - האם נכון עבורי לנסות ולבדוק אפשרות לקשר (חברות? אהבה?) עם מישהו שאני מתראה איתו במסגרת פעילות שבועית שלי? האמת שאני מרגישה שאני חייבת לנסות, ולא לפספס, ולהתגבר על הפחד ולא לוותר, ואולי בליבי החלטתי לנסות.. אני מרגישה שאני בזמן המתאים, ובכלל - אם לא מנסים - בטוח מפסידים. בכל מקרה, מעניין מה יגידו הקלפים.

מממאיה ../images/Emo23.gif

את מרגישה שאת חייבת לנסות, לא לפספס, להתגבר על הפחד ולא לוותר. זו האינטואיציה שלך שמדברת ומומלץ להקשיב לה. הקלף שיצא לך אינו קל מיוחד כיוון שהוא מראה אותך כבולה ומפוחדת ומכאן מבקש ממך להשתחרר, לפקוח עיניים ולצאת אל הדרך. לא לפחד, לא לחשוש, לעשות ! בהצלחה יקירתי ואנחנו כאן בשבילך את מוזמנת לשתף.

מממאיה35

New member
../images/Emo4.gif מחר..

מחר אנסה, אני מבטיחה לעצמי. אני מקווה שיהיה בסדר. מעניין המסר שיצא, זה בדיוק מה שאני מרגישה - מפחדת.. אני מקווה שאוכל לשים את הפחד בצד ולנסות.. כי אם לא מנסים בטוח מפסידים.. נחזיק אצבעות, נראה מה יוליד מחר

בהצלחה מתוקתי

ואת מוזמנת לשתף אותנו - מה את מרגישה, מה מעכב אותך והאם עשית זאת... :)

מממאיה35

New member
../images/Emo51.gif זה קרה היום..

אחרי הסדנה ישבנו איזה שעתיים ודיברנו שיחת נפש.. לא יודעת לאן זה יוביל.. הוא בבלבלה רצינית.. ואני, אני רוצה אותו.. לאט לאט, נראה מה יקרה.. משתדלת לא לחשוב יותר מידי, משתדלת בעיקר ל-נ-ש-ו-ם

תאירU4

New member
אני מבקשת מסר בנושא הזוגיות

עכשיו היא מצוינת, וי שתמיד את הפחד של הגעה לשיא ומשם אפשר רק ליפול....

תאיר מתוקתי

הזוגיות שלך מצוינת ואין שום צורך לבדוק אותה. יתרה מכך, הקלף הוא רק לשבוע והוא בהיבט של מסר רוחני - מה את יכולה לעשות, ולא מה יקרה לך. תיהני מהזוגיות שלך מתוקה. אין צורך לשאול שאלות מיותרות :)

אשמח למסר sign בנושא עבודה וזוגיות

העניין הוא שאני עוברת תקופה לא קלה עם המון טלטלות רגשיות אני לא עובדת כבר מס' חודשי (למרות שעבדתי קרוב ל-7 מקומות שונים) יש לי קשיים כספיים לא מזמן נפרדתי מבן זוג מקסים שהיתי בטוחה שאני אהייה איתו לעוד הרבה זמן של אהבה ברוח הימים ברור שאני דואגת למצב המדינה ולרווחת משפחתי הקרובה (אמא שלי מהקריות כבר שבועיים אצלי) היתי שמחה לדעת איזה קלף יצא לי ומה עצתו בנושא - עבודה , זוגיות התחלות חדשות משהוא נושא תקווה ?

חזקה ומאושרת ../images/Emo23.gif

שאלת שלוש שאלות שונות המצריכות לא מסר אלא פריסה של ממש בקלפים. הוצאתי לך קלף אחד בלבד שהוא בבחינת מסר. הקלף שיצא לך הוא נפלא ונהדר במיוחד - קלף הכוכב. הכוכב הוא קלף של הגשמת משאלות וחלומות, מאוד חיובי, מאוד אופטימי. מבקש ממך להאמין בעצמך, בדרכך, במי שאת ובמה שיש לך על מנת שתוכלי להגשים את רצונותייך. עשי זאת ושבוע נפלא במיוחד צפוי עבורך.

הממ...

מקווה שהתכוונת לכזאת בקשה: האם הקשר הנוכחי בו נמצאת יהיה תקופה ארוכה ויביא למחויבות?

עכשיו אני

זוכרת יקירתי שאמרתי לך פעם מזמן שזה לא מדבר אלי? את לא יודעת כמה הדברים השתנו.... רק שתדעי והשאלה שלי - איך אני אתמודד עם הילדים בחופש הזה שמתחיל לנו ביחד ממחרתיים - אני ממש בחרדות מהסיר לחץ הזה שמתחיל לנומקווה לעבור אותו בשלום - לפחות את השבוע הראשון תודה מתוקה

beky1

New member
מסר חיובי ?

א. כללי - האם צפוי לנו מסר חיובי במלחמה הזו ? ב. תקועה בעבודה מזה זמן לא קצר ...מתי זה ייגמר לטובה ,סוףסוף?

בקי

תקראי בבקשה מה כתבתי בהודעה הראשית... זהו מסר אישי רוחני לשבוע בלבד. לא מה יקרה לי בעתיד ולא מה יקרה למדינה :)

למעלה