מממ...

מממ...

זוכרים את ההודעה הזאת? שכתבתי לפני כחודש? אז חשבתי שזהו שזה עבר לי ויצא לי מהמערכת אבל לא! והפעם הפעם יש ניצוץ של אור של סיכוי קטנטן ביותר אבל סיכוי שאולי אולי כן יהיה משהו ואולי אני לא צריכה לשמור את זה בסוד
וואייי הלוואי הלוואי הלוואי כל ההלוואים שבעולם אני לא יכולה לתאר לכם איך הלב שלי דופק מהתרגשות ואיך הלחיים שלי אדומות מרוב אושר ואיך החלומות שלי מתחילים שוב לפרוח ולהגזים כמו פעם
הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי....

שיריה

New member
ילדה

אולי כבר עשית את זה, אבל אולי אולי אולי זה בדיוק הזמן להרחיב את הסיכוי הקטנטן של האור, ולשלוח לו מכתב! יקירתי, כלום בחיים לא שווה בלי לקחת סיכונים... חוצמזה.... יש לי חברה שממש טובה בלהחזיק אצבעות... רגע, רק שניה... מממממממווווווווווווזזזזזזזזזז
בואי לפה מיד! אנחנו צריכים את האצבעות שלך! ואני יכולה ללחוש אתך הלוואי הלוואי הלוואי!

למה ללחוש למה?

לצעוק!!!!! ולא נראה לי שאני אשלח מכתב במקום זה אני פשוט אראה הרבה נוכחות ולא יודעת בעצם אניגרועה בזה מאוד הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי

ה מוזה

New member
../images/Emo9.gif

אחחח.. איך שאת עושה לי חיוכים הפרפרים האלו שעפים בתוכך והלב שפועם פתאום פעימות נוספות מזכירים לי .. הרבה חיוכים וילדונת אחת שהתביישה לצעוק או אפילו ללחוש.. אז היא היתה כותבת פתקים קטנים לאלוהים (ילדים מאמינים בזה
) "אלוהים תעשה שהוא ישים לב אלי ..אלוהים תעשה שהוא יהיה שם היום "
מחזיקה לך אצבעות וכותבת פתק קטן "אלוהים ... תעשה שלא יגמרו לעולם לילדה החשובה פרפרי האהבה "

../images/Emo9.gif

אני רוצה להגיד לך שהיה לי שבוע מסריח ביותר בשבוע שחלף והיום היום פשוט שינה את הכל עוד שהגעתי עם האוטובוס לעיר עוד לפני שהתקרבתי לאזור שהוא נמצא בו היה לי קשה לנשום מרוב התרגשות וככל שהתקרבתי הלב שלי פעם חזק יותר ויותר ויותר הייתי בטוחה שעוד שניה הוא יצא מתוך החזה שלי החוצה
והחיוך שלו.... אח... החיוך המושלם שלו....

למעלה