מממ...שאלה...

Injured Soul

New member
מממ...שאלה...

אני מניחה ששואלים אתכם מספיק שאלות, כך שאני מקווה שאני לא מעיקה יותר מידי. המקרה שלי הוא כזה- לאחרונה התחלתי להאמין יותר במאגיה ובכישוף, לכן גם פניתי לכאן. יש לי עדשות מגע כבר כ-7 חודשים או יותר. הן יקרות מאוד, ואני מקפידה לשמור עליהם. הבעייה היא כזו- פעמיים קרה כבר שאני זוכרת בבירור שניקיתי את העדשות שלי, ופעמיים הן נמצאו לא מנוקות, יבשות- לא במיכל עם הנוזל הראוי, פשוט- לא מנוקות. זה לא היה כ"כ מפריע אם לא הייתי זוכרת בבירור שניקיתי את העדשות. שאלתי היא- האם יש אפשרות שמישהו גרם לכך שהעדשות יהיו לא מנוקות, חסרות נוזל ניקוי ? או האם זו בעייה בזכרוני שלי, ואני הבעייה ? זה מפריע לי משום שזה קרה רק לאחורנה, ב-3 שבועות האחרונים כבר פעמיים... ויש לי אותן 7 חודשים. תודה רבה, ממני, הדואגת.

DaniZisserman

New member
איך זה קשור למאגיה בדיוק?

את באמת חושבת שמישהו הטיל עלייך כישוף של: "שכחת ניקוי עדשות"? או אולי כישוף של "טלפורטציית העדשות מחוץ למיכל הנכון"??? :) הסיכויים לכך לדעתי הם אפסיים.... אם את לא סומכת על הזכרון שלך, אז הכיני לעצמך מן טבלה קטנה, בה תסמני X *מיד* אחרי כל פעם שאת מנקה את עדשותיך. כך תוכלי לנהל מעקב טוב יותר ולראות אם מדובר אכן במקרים שבהם פשוט שכחת (מה שהכי סביר), או אולי מדובר במשהו אחר (אולי אח קטן שהחליט להרגיז אותך או משהו כזה). לפני שאת פונה להסברים "מכושפים", חשוב שתמצי את כל ההסברים הפשוטים והסבירים יותר. דני

Injured Soul

New member
אתה צודק כמובן...

זה נשמע כ"כ טיפשי... פשוט, לא עניין העדשות הפריע לי ספציפית אלא עניין השכחה, ויותר מזה- הבטחון שאכן עשיתי את הפעולות הדרושות... אולי אני סתם פרנואידית, אבל אני לא כ"כ מוצאת הסבר... בכל אופן- תודה רבה
.

למעלה