חחחחחחחחחחחחחחח
C Carmel hemi New member 26/5/06 #19 ../images/Emo45.gif עוד לא שלחתי אבל... אני ישלח השבוע.. לא לדאוג.. חח
ט טלנובלה בדם New member 26/5/06 #21 ../images/Emo10.gifהדר כנסי.. מצטערת לבאס אבל, אני לא שולחת, הרבה סיבות, רובן אישיות:[ סורי...=(
ע ערני החיימשלי New member 26/5/06 #25 אני ני ני ני ../images/Emo3.gif ../images/Emo45.gif אני ישלח לך שבוא הבאאא טוב אהובתיי?
ע ערני החיימשלי New member 26/5/06 #31 חחחחחחחח כפרותתתת לא נכוןןן יום רביעיי הייתי על המחשב רק רבע שעהה שברתי שיאאא [= ואתמול האינטרנט שלי לא עברררר אבל היום אחי סידר אותווו ברוך ה' אממ והיום אני פהההה אני יכולה בלעדייכםםםם!??!?! לאאאאא אממ ומחר אני מהבוקר ביםם אז אני לא יהיה פהה
חחחחחחחח כפרותתתת לא נכוןןן יום רביעיי הייתי על המחשב רק רבע שעהה שברתי שיאאא [= ואתמול האינטרנט שלי לא עברררר אבל היום אחי סידר אותווו ברוך ה' אממ והיום אני פהההה אני יכולה בלעדייכםםםם!??!?! לאאאאא אממ ומחר אני מהבוקר ביםם אז אני לא יהיה פהה
נ נוני לאהוב אושי New member 26/5/06 #32 חחח אחי לא נתן לי את המחשב ../images/Emo46.gif מה זה התעצבנתי עם הייתי בבית אז הוא לא היה נותן לי .. אני אני אצל דודים שלי וכשאני אצלםם אני ישר במחשבבב .. יחיחיח איזה כיףףף
חחח אחי לא נתן לי את המחשב ../images/Emo46.gif מה זה התעצבנתי עם הייתי בבית אז הוא לא היה נותן לי .. אני אני אצל דודים שלי וכשאני אצלםם אני ישר במחשבבב .. יחיחיח איזה כיףףף
ת תהילושש חמי המלכעע New member 26/5/06 #29 טובב מאמיי...אבללל כמה שיותר מהרר עם אתם יכולות אז מיום ראשוןן כברר.. אוו מחרר או יוםם שבתת.. טובב שיהיה לכולכןן שבתת שלוםם אוהבתת המונמוןן להלהלהלה
טובב מאמיי...אבללל כמה שיותר מהרר עם אתם יכולות אז מיום ראשוןן כברר.. אוו מחרר או יוםם שבתת.. טובב שיהיה לכולכןן שבתת שלוםם אוהבתת המונמוןן להלהלהלה
ה הדרי ושרוני סנדלר New member 26/5/06 #39 ../images/Emo208.gifאל תתנו לשרשור לרדת אולי יש כאלה שעוד רוצים 1 2 3 4 5 6 נולי אני אוהבת אותך! ביחו'ש וערננוששש מזלל טוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף.:]
../images/Emo208.gifאל תתנו לשרשור לרדת אולי יש כאלה שעוד רוצים 1 2 3 4 5 6 נולי אני אוהבת אותך! ביחו'ש וערננוששש מזלל טוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף.:]