מממ כנסוו שניה...

מממ כנסוו שניה...

ניצנושש מצטערתת שפתחתי את השירשור הזה אבל זה חשוב.. בקשר למתנה של אביחי.. עד היום לא קיבלתי כסף..אז רציתי לדעת אם מישהי שלחה כסף כדי שאני ידע עם זה הגיע לפה או לא הגיע. ואני דיברתי היום אם אימא של ביחוש.. והיא אמרה שביחוש כבר יתקשר אליי ויודיע לי לאיפה להביא את המתנה ואמא שלו מאוד שמחה כשסיפרנו לה על המתנה.. לא רציתי לספר באותו יום שפגשתי אותו כי אביחי היה בבית.. בקיצור תגידו לי מי משתתף במתנה ומי שמשתתף שיסמן בכותרת
ויכתוב בתוך ההודעה "שלחתי כסף" "לא שלחתי כסף" אבל בנות תיהיו רציניות כי אני ממש לוקחת את המתנה הזאת בריצנות עד ה-1.6 אני מקבלת כסף. אחרי זה כבר לא... אז אני תהילה ותמי ניקנה מתנה לבד... וזה כולל גם ת'מתנה שלל ערןן..

הדר אני חושבת שאני יקנה לו לבד../images/Emo4.gif

וחוץ מזה הם לא אוהבים שקונים להם מתנות אבל בכל זאתת
חיחי י שואל אותם?! דר'וששש מה חשבת לקנות להםםםם?!

משהוו יפה רצחחחח

זה דבר מעלףףףף ראיתי את זה בקניון יום ראשון שהייתי .. זה כזה מעלףף אי אפשר להסביא את זה פה.... צריך לראות את זה אבלל סמכו עליי זה יפה רצח ואםם אתת רוצה לקנות מתנה לבד אז סבבה.=]

הדריי מאמי חיימשלי כנסי שניה../images/Emo13.gif

אני ישלח לך בזמן הקרוב אני מקווה להמ יש לי עבודת הגשה+ סיכומים והכל נאי יסים וישלח לך.. רק תשלחי לי מסר אישי מהי הכתובת וכמה כסף..

lihi50

New member
דרוצ' כנסי מאמי...../images/Emo42.gif

אני מהזה רוצה להשתתף..אבל.. לאן לשלוח ת'כסף???וכמה.?????? חחח אם זה לכתובת שלך,תכתבי למי שרוצה להשתתף במסרים את הכתובת..

הדר כנסי שנייה

לא ההיתי פה הרבה זמן אז על מה מדובר חחח איזה מתנה ? איזה כםף? מתי ? מה ? מו .? מי ? מה ? הסבר בבקשה

כנסי בובה.:]

אז ככה.. עוד מעט יש לערן וביחוש יומהולדתת..אז אני החלטתי לארגן להם מתנה משותפת מכל הבנות בפורום.. ובעזרת השםם בימהולדת שלוו אני אמסור לו את המתנה.. במידה ולא יגיע אליי הכסף אני אצטרך לוותר על הרעיון ולקנות להם מתנות לבד... אז אני כבר דיברתי היום עם אמא של ביחוש עוד פעם ואמרתי לה על המתנה.. ווביחוש צריך להתקשר אליי כדי שאני אדע מתי הוא יהיה בבית כדי שאני אמסור לו את המתנה.. בקיצור לא כולם חייבים להשתתף רק מי שרוצה.. אז את כלל שאר הפרטים אני כבר אשלח לך למסר אישי אבל רק עם את רוצה להשתתף כי אני מעדיפה לא למסור לכולם את הכתובת שליי חח טוב?

אני אני אני../images/Emo45.gif

כמה כסף צריך לשלוח?? יאללה בנות לשחרר כסף שלחי לי הודעה עם הכתובת שלך אני ישלח גם תמונה ומכתב..:)אם אפשר כמובן

נכוןן כנסווווו!!

המוןן פהה אמרוו ילי שהם רציניותת וישלחוו תכסףף לכתובת שליי(מי שרצהה נתתי לו תכתובת שלי) אבלל עדד היום לא הגיעע ליי שוםם מכתבב בדוארר וזה רמאה עד כמה אתם באמת אוהבות אותםם אוו כמה אתם באמת רציינות אז מי שבאמתת רוצהה יש לכםם לשלוחחח כמה שיותר מוקדםם כי עם ב1.6 לאא נקבלל שום כסףף אזז פשוטטטט לא תשתתפוו.. ואני מדברתת בשיא הרצינותת למרות שאניי מתהה עליכןן ואניי אוהתבת אותכןן אבלל חלאססססס זה בשביל אביחיי שישמחח אז בבקשהה

ערן ואביחי

תקשבי לוכך זמן למכתב להגיע את תעשי עד ה 5.1 אז כולם יגעו אבל זה לא פייר כי גם לערן יש יום הולדת אחרי אביחי אז תתחשבו

למעלה