ו זריז: יש לי מחר גיבוש צוללות, חוזר ברביעי, תתגעגעו ! טוב אמ... תהנו לכם
S skipp New member 27/10/07 #18 ו../images/Emo207.gif זריז: יש לי מחר גיבוש צוללות, חוזר ברביעי, תתגעגעו ! טוב אמ... תהנו לכם
T The Fantasy New member 27/10/07 #20 וואי בהצלחה! אם תתקבל, תהיה אצלנו ../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif
י ירדושששש New member 28/10/07 #26 ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif יואוו זה נראה לי כל כך רחוק- שבתאכלס זה עוד שנתיים! מקווה שתהנה!!! שיהיה גיוס קל =] בהצלחה!!!!!!! והכל יהיה בסדר =] נתגעגע
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif יואוו זה נראה לי כל כך רחוק- שבתאכלס זה עוד שנתיים! מקווה שתהנה!!! שיהיה גיוס קל =] בהצלחה!!!!!!! והכל יהיה בסדר =] נתגעגע
א אלאנקה New member 28/10/07 #30 ../images/Emo24.gifבהצלחה!! שיהיה גיוס קל, תנסה להינות... תנסה קצת לרוץ ותחזור מהר !! ... אתה חולה? .. רפואה שלמהP: אבל מה, איך אתה חולה? אתה מתגייס היום!! שיהיה, בהצלחה, תעבור את זה מהר:]
../images/Emo24.gifבהצלחה!! שיהיה גיוס קל, תנסה להינות... תנסה קצת לרוץ ותחזור מהר !! ... אתה חולה? .. רפואה שלמהP: אבל מה, איך אתה חולה? אתה מתגייס היום!! שיהיה, בהצלחה, תעבור את זה מהר:]
T tbents New member 28/10/07 #32 ../images/Emo7.gif גיוס קל! תחזור אלינו מהר, אה? ותשמור על עצמך, זה הכי חשוב..
L lacrimosa girl New member 28/10/07 #33 איתי קוקי ../images/Emo24.gif מן הסתם לא תראה את זה, ואת הרוב כבר אמרתי לך שיהיה בהצלחה ותשמור על עצמך וזה, ואל תעשה שטויות |בלומה| אוהבת [:
איתי קוקי ../images/Emo24.gif מן הסתם לא תראה את זה, ואת הרוב כבר אמרתי לך שיהיה בהצלחה ותשמור על עצמך וזה, ואל תעשה שטויות |בלומה| אוהבת [: