מממ....טוב,

Itay Simons

New member
מממ....טוב,

אני לא יודע אם ייצא לי עד לכתוב היום, כי אני כ"כ חולה שאני בטח אנוח רוב הזמן (כן, זה המזל שלי...
) אז כזכור, מחר אני מתגייס
(ע"ע 'טס לאיביזה' |שורק|). אניוואי, אשוב או בשבוע הבא או בעוד שבועיים, תלוי מתי אסגור שבת
אתגעגע!
"...A farewell then...my path goes forever on"

סנעיר

New member
קח את זה בקלות ../images/Emo24.gif

בסוף שלוש השנים האלה תרגיש בערך כאילו עברת שוב תיכון. קח הכל בפרופורציות הנכונות, תבין שההתחלה היא כולה הצגה שנועדה להכניס אותך לשוק של הצבא ואל תיתן לשוק הזה להמשך יותר מדיי זמן
וכמובן...לכל שאלה או בעיה או סתם קיטור שיש לך, אני אשמח להיות שם
דרך צלחה איש יקר. תן להם בראש :)

The Fantasy

New member
הו גיוס קל מותק../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

אל תדאג, כמו שאמרו, ההתחלה זה יותר פוזה והצגה [הם בעצמם התגייסו לא כ"כ מזמן, וגם הם היו בדיוק כמוך וכמוני בהתחלה שלהם] מכיוון המפקדים, ואחרי זה זה רק משתפר
נכון יש רגעים חרא, כמו בכל מקום, אפילו בביצפר היו הרבה רגעים שהיה קשה, אבל בכל זאת רוצים לחזור לשם, לא?
אני מקווה שתיפול על אנשים טובים, ותכיר המון חברים חדשים, וזהו. קח את זה בקלות ובאופטימיות ויהיה לך טוב
אוהבת המון ואתגעגע

LadySilkworm

New member
בהצלחה!!!!! ../images/Emo24.gif

תהיה אופטימי, יהיה בסדר! וכמובן.. תרגיש טוב:)

mary06

New member
בהצלחה!

טירונות קלה לך ואני בטוחה שהשירות יהיה טוב <= שפשוף נעים :)

shirlapes

New member
בהצלחה! ../images/Emo24.gif

(וכמובן, תרגיש טוב) כשאתה עולה מחר לתחבורה לבסיס - אל תתייחס יותר מידי ברצינות למ"כים. הם סתם חבורה של ילדים שלא הצליחו לעשות גראולינג והם נהיו מרירים בגלל זה
עכשיו ברצינות, הכמה ימים הראשונים הם קצת מוזרים, אבל זה יעבור לך בכיף (תתחבר עם אנשים! הא!), יהיו לך הרבה חוויות שילוו אותך כל החיים ואתה תלמד מזה הרבה ...בעיקר על עצמך. קח את זה בפוזיטיביות, קטן עליך ויהיה לך כיף
ושוב, המון הצלחה

The Fantasy

New member
וואו, זה עוד כל כך הרבה זמן../images/Emo2.gif

אני כבר אהיה חמישה חודשים בצבא!

The Cat Woman

New member
נשששששמה שלי ../images/Emo24.gif

אני אתגעגע כ"כ, יותר ממה שאני גם ככה מתגעגעת
שמור על עצמך, שתה הרבה מים, תהיה ילד טוב, אל תפקיר נשק ואל תתחצף (לא שיש לך בכלל את הפונקציה הזו...) ותהיה בקשר
שלך, אמא. סתם... נו... אני!
love you !!!

skipp

New member
בהצלחה !../images/Emo24.gif

קח הכל באיזי, אין סיבה להילחץ, ויאללה הכל ילך סבבה (טוב בערך)

למעלה