מממ....הצעות למישהו??

Uv Kruvi

New member
מממ....הצעות למישהו??

שלום שלום לכם... אני חדש פה... רק מאתמול... אני גיטריסט כבר כמעט 3 שנים... והגיע הזמן להחליף את החשמלית (Silver Star) שזה חיקוי טוב מאוד של פנדר סרטוקסטר במשהו יותר...ממ....בןזונה!!! :) אזזז..יש הצעות? הסכום שאני יכול כרגע להשקיע זה עד 2500 שקל... חשבתי על משהו בכיוון של איבנז או ג´קסון או אפילו אולי נתפשר על לאספול...אם לא נמצא משו אחר...(לא ממש טיפוז של לאספול) :) אז אם אתם יכולים לתת הצעות...מה יותר נוח...צליל והכל...או אפילו תמונות, ולהמליץ על חנויות טובות זה יהיה סבבה... תודה אנשים!!

tuko

New member
אני גם מוכן "להתפשר" על לס פול

אם תמצא אחת כזו ב-2500 שח,אני קונה שתיים. אולי תמצא סטודיו, גם לא.

Uv Kruvi

New member
חחח....

בצחוק... :) לא יודע... לא ממש אוהב את הלאספול... אני מעדיף איזה איבנז טובה...אבל לא ממש יודע מה ההבדל בין כל הדגמים... מה גם שבטח אני לא אמצא את כל הדגמים בארץ.. אז...למישהו יש מושג??

גילדורי

New member
רצית איבנז או ג´קסון

IBANEZ RG570 JACKSON KELLY שני דגמים שהם מולטי בני-זונות!!

cyber2200

New member
עד כמה שידוע לי...

שני הדגמים עולים באיזה 1000 שקל את הסכום שיש לו. ד"א שתי הגיטרות האלה הם די החלום של כל גיטריסט טכני או מטאל. מבחינת נוחות האיבנז יותר נוחה, מבחינת סאונד הג´קסון, בכלל ג´קסון לדעתי גיטרות יותר טובות (ופחות נפוצות)- לדעתי.

Uv Kruvi

New member
צודק!!!

כיייין! אני מת על הקלי....כולן... זה בערך החלום שלי...קלי בצבע סגול מטאלי....אחחחח....החיים הטובים!! :) וגם על האר.ג´י... זה הדגם המועדף שלי של איבזנ... יש כמה בכלי זמר בת"א... עוד לא יצא לי לבקר ולנסות...אבל הסתכלתי על הדגמים...נחמד... :) ובקשר לקלי אני חושב שעוד לא ראיתי קלי למכירה בארץ...

איבנז בפחות מ-4000? אתה עלול להצטער

איבנז זו החברה האהובה עליי לייצור גיטרות, אבל הדגמים הבאמת טובים שלהם צוחקים לכיוון ה-8 אני עצמי מחקה כבר הרבה זמן ל-Ibanez S2120x-AV שתכלול בין לבין גשר צף וויזארד נק דאבל אדג´ בריג´ (2 כניסות לכבל, אחת לטון אקוסטי והשניה לטון צווחני) 24 פרטים נעילה של איבנז 5 מצבים (שני אמבקרים וסינגל) בקיצור...חלומית!

Petrucci-jr

New member
LO TRS

LO TRS יש ברוב הגיטרות מתחת ל 6000 שקל של איבנז... וזה פשוט בדיחה...

guitarman

New member
לי יש....

Ibanez s2020x-av והיא באמת הגיטרה הכי מדהימה שניגנתי עליה בכל החיים שלי!!! והיא עלתה לי רק 5,500 בכליזמר... ובאמת לא שווה לקנות איבנז זולה, כי לא יהיה לה סאונד בקלין...

למעלה