מממ האוגדן...

dana810

New member
עכשיו זה מהשאלות המציקות

ואני מוכנה לזה שכולם פה ירצו להרוג אותי אחרי אבל: אם קיבלתי 780 במבחן של האוגדן, אני אקבל גם בפסיכו?

1234aaa

New member
מבחן אחד לא אומר כלום.

אבל אם הממוצע שלך באוגדנים יעמוד על 780 ככל הנראה פחות 750 לא תקבלי..

לא בהכרח

יכול להיות המועד יהיא מאוד קל ואז כולם יקבלו ציון גבוהה, ואז שלך ירד באופן יחסי. יכול להיות שיהיא מאוד קשה ותקבלי 800 כי פתרת הכי הרבה שאלות. זה תלוי במועד.

1234aaa

New member
באופן כללי,

האוגדן נותן אינדקציה דיי טובה כמה אתה הולך לקבל. אצל הרוב הציון הוא בערך 25 נק' פחות ממוצע הציונים באוגדן.

אין לך ממה להתבאס...

כל מבחן הוא שונה למרות שהאוגדן אמור להיות יותר קל, יכול להיות שבאמיתי תקבלי 789 או 793...

א ד ו ש

New member
מזל"ט

פעם אחת הוצאתי 780 בבחינה של קידום ("היכון הכן צא" - זה לא בדיוק סימולציה) והתלהבתי שחבל"ז אבל אז המדריכה שלי הורידה אותי בחזרה למציאות ואמרה לי שזו נחשבת בחינה ממש ממש קלה.. (בסוף הראתי לה
) אבל בתכל'ס לפי דעתי מעבר ל740-750 קשה נורא לנבא ציונים כי זה כבר הרבה מאוד מזל (אם נגיד שמתפקששת לך סתם שאלה אחת על כל 30 שאתה עושה אז אתה כבר יורד לבערך 750).. אז בשורה התחתונה - כל הכבוד - אבל אל תתני לזה להוציא אותך מריכוז (ואני מאמין שבשביל זה המדריכה שלי ניסתה להחזיר אותי לקרקע..) בהצלחה

dana810

New member
תודה לכולכם על התגובות..

אין סיכוי שזה יהרוס לי את החרישה האחרונה.... זה רק נתן לי תמריצים.. :)

בומרנג..

ככה אני מרגישה שאני בעצם באה לשאול על משו שכבר עניתי בעצמי.. אז עשיתי 2 סימולציות ועשיתי גם מבחן מתכונת 1 של קידום.. אני אחשוף ת'ציונים למרות שאין לי אפילו 600..
אז במבחן סימולציה א' חחח הסורק לא קרא לי 31 שאלות!!!! אז אני צריכה לקבל ת'ציון.. אבל אתמול עשיתי את מתכונת 1 וקיבלתי 593 והיום עשיתי את סימולציה 22 והציון הוא 564 יש מצב שזה יהיה טווח הציונים שלי? וואלה, סימולציה 22 יחסית יותר קשה מ-21 נכון? חחח 3 פרקים אנגלית ו-3 פרקים כמותי!!! מיי גוד!!! אז מה אתם אומרים חבר'ה?

א ד ו ש

New member
22 אמורה להיות יותר קלה מ21

(אצלי היתה קפיצה של 6 אחוזים בין שתיהן)

למעלה