מממ... דיון?..

מממ... דיון?..

טוב, לי אמרה שכדאי לעהתחיל דיונים... אז הדיון הבא עונה על השאלה: האם ג´ואי צריכה לטוס אם דוסון ללוס אנג´לס? הדיון מתייחס במיוחד לאלה שראו את הפרומו... טוב אשמח לשמוע את דעתכם! כולם מוזמנים להגיב.... טוב זה כל מה שהיה לי להגיד...ביי ביי

Dawson girl

New member
הופה...

היי טייסוש ממצב? שאלה די קשה הייתי אומרת.... אני אכן בעד דוסון וג´ואי אבל אם זה יתרום למערכת היחסים שלהם??? לא יודעת... טוב. נראה לי שכן- היא צריכה לטוס איתו. הם צריכים לברר את העניינים ביניהם כי זה הסתבך עוד יותר מאז הנסיעה שלו לפלורידה- והוא צריך להגיד לה את כל מה שהוא מרגיש כלפיה. זה יעזור לשניהם. מי יודע? אולי הם ייצאו מזה זוג, אולי לא... העיקר שהם ידברו על זה. זו דעתי. ואת? בייי נמש

LillipooT

New member
ממממ.. ../images/Emo60.gif ../images/Emo55.gif

קשה לענות על השאלה הזאת כי עוד לא ראינו את הפרק.. אבל..ממ.. וואי.. מצד אחד.. עכשיו, כששניהם יודעים איך השני מרגיש.. יהיה נחמד אם הם יסעו לאל.אי.. ויבלו קצת ביחד. ירא איך זה להיות ביחד אחרי כל השנים האלו לחוד.. אבל..מצד שני.. זה החלום של דוסון.. והוא צריך להתרכז! ג´ואי בטח סתם תפריע וזה.. ואולי עכשיו כל אחד צריך זמן לעצמו (כאילו לא היה להם מספיק זמן) כדי להחליט אם זה באמת מה שהם רוצים.. אבל באמת הפעםםםםם

לדעתי

כדאי שהיא תסע איתו. בעיקרון הזוג האהוב עלי הוא ג´ואי ופייסי אבל לא נראה לי שיש סיכוי שהם יחזרו להיות ביחד ואם היא לא עם פייסי אז אני רוצה שהיא תהיה עם דוסון. הם שניהם אוהבים אחד את השני והם צריכים להיות קצת ביחד ולברר בינהם את העניינים.

לפי דעתי

הם מדברים יותר מידי על כל דבר! למרות שעל זה חצי מהתכנית מבוססת! אני בעד להשתיק את שניהם ושישתמשו בשפת הגוף לשם שינוי(והמבין יבין)!!!!! דוסון וג´ואי כבר מזמן לא בתולים, אז יאללה! למה לחכות? אפילו בטיסה הם יכולים לזרז את המערכת יחסים ביניהם... :)

טוב לדעתי.....

לדעתי למרות שזה היה החלום של דוסון מאז ומעולם, לדעתי ג´ואי הייתה ה"השראה" שלו לחלום הזה! לדעתי הוא צריך לקחת אותה איתו, (כלומר זה מה שהוא הציע לה...) היא צריכה לענות לבקשה שלו... שניהם זוכים, אחד בשני ובהתגשמות חלום כל אחד משלו, ושלהם משותף! אז לא נותר לי להגי שום דבר חוץ מ: ג´ואי קפצי על זה!

רינת4

New member
אני חושבת

שצריך לרדת מכל ה"דוסון-ג´ואי" המעצבן הזה. הם לא מתאימים,הם ניסו כמה פעמים וזה לא הצליח וחבל שמערכת היחסים שלהם,שעכשיו היא טובה מאוד שוב תיהרס. כי לא נראה לי שהם יתגברו שוב אם זה לא יסתדר... ואולי בעצם זה טוב,כי אז זה יראה להם בפעם האחרונה שהם לא מתאימים, והם יירדו מזה סוף סוף!!!! בכל מקרה,אני בעד לא לנסוע.

ממממממ....../images/Emo105.gif

לפי דעתי היא צריכה לנסוע! כי אם היא לא תהייה עם פייסי (המושלם!) אז שתהייה עם דוסון! חוץ מזה כולנו יודעים שאם היא לא תיסע היחסים ביניהם יתערערו שוב! ודי! עד שהם סוף סוף באותו מקום בחיים ושניהם רוצים להיות ביחד!!! הגיע הזמן!!! אני לא חושבת שג´ואי תפריע לו אם כבר להיפך! היא באמת ההשראה שלו! וזה שהוא יהיה מאושר שהוא עושה סרטים לא אמור להפריע! למרות שלפי דעתי היא לא תיסע..... (זה לא ספויילר! אני לא יודעת!זאת רק ההרגשה שלי...)

ד י י ז י

New member
לי אין ממש דעה..

אני לא אוהבת להתפלסף על סדרות.. אם בא לה , שתלך איתו , לא צריך לעשות מזה סוף העולם!

tank girl

New member
../images/Emo121.gifמסכימה עם רינת........

אני מסכימה איתך בהחלט!!! אני גם בעד שהיא לא תנסע איתו, כפי שאמרת "...הם ניסו כמה פעמים, וזה לא הצליח..." אני חושבת שהוא יסע לבד, ובסוף גם ככה הוא יחזור כמו כלבלב, כי יבין שהוא לא יכול בלעדיה. נ.ב- לפי מה שידוע לי, זאת לא העונה האחרונה,אז הם לא יכולים לנסוע. כי העונה הבאה לא תתבסס על שהותם בפלורידה. בקיצור, ג´ואי ת ס ר ב י ! ! !

אמממ

טוב זה מה שהוא עושה! היה להם שניהם הזדמנות, ולא אומר שלא יהיו הזדמנויות אחרות, כמו שג´ואי אמרה בפרומו "היה לנו את ההזדמנות ופישלת!" (זוכרים איך הוא צעק עליה?!) אז בעתיד כן יכול ליהות... אבל הבוא כמו כלבלב? לא.... זו הפעם שהוא בא כמו כלבלב, עכשיו זה הזמן שהוא בא כמו כלבלב, טוף זו לפחות דעתי...

../images/Emo15.gifממש לא !!! ../images/Emo98.gif

מיצו את העניין !!! נטחן כמו מסטיק גדול ... ניסו להיות ביחד, לא עובד ממשיכים הלאה... ביי ...

טוב אנשימים!

עד כמה שאני חושבת שהם צריכים ליהיות ביחד יש לי תחושה מאוד חזקה שהיא לא תטוס איתו... אבל אני בטוחה שיהיו עוד הזדמנויות אחרות...

BlueyedQT

New member
לא הם מעצבנים.

מאוד מעצבנים ביחד. כל הזמן מתבכיינים כל הזמן כל הסדרה הזאת מבוססת על דוסון וג´ואי! די חלאס! צריך להרוג מישו.. אני בעד שדוסון יטבע באגם שלו...

למעלה