מממ בעיה..

מממ בעיה.. ../images/Emo4.gif

תראו זה לא ממש בעיה אבל זה משהו מציק.. אז ככה- עברתי תיאוריה ואני רוצה להתחיל כבר שיעורים בנהיגה אז לקחתי מספר מחברה של אחותי היא המליצה עליו התקשרו אליו והוא לוקח 95 (!!!) לשיעור! ואבא שלי אמר שבסדר וקבענו איתו.. ואחר כך שחשבתי על זה קלטתי שזה פשוט טירוף 95 ואמרתי לאבא שלי כאילו זה יקר יש בהרבה פחות הוא אמר שלא שאם הוא יקר זה אומר שהוא טוב! כמה המורה שלכם לוקח על שיעור? (אני עושה שיעור בשבוע כי אני בת 16.5) והקטע הוא שאני מפחדת ממורים שיעבדו עליי יענו לא יגישו לטסט בזמן וזה בגלל זה אני רוצה דרך המלצות.. אני גרה בראשון ורוצה ללמוד על אוטומט מישהו יכול להמליץ לי על איזה מורה טוב? והכי לא נעים שכבר קבעתי עם המורה ליום רביעי ואז כל יום חמישי חח לא נעים לי פתאום להתקשר להגיד לו לא
ומה במחיר הנורמאלי לשיעור??

אם זה 95 שקל לאוטומט...

זה ממש זול!!!!!, בד"כ מורים שמלמדים נהיגה על רכב אוטומטי, לוקחים בין 100-110 ש"ח עבור הלימוד. בגלל כל מיני דברים שעולים יותר כסף ברכב אוטומטי מאשר ידני. אם השיעור עולה 95 ש"ח לידני, אז זה בסדר גמור..., ככה זה המחירים, ומה אכפת לך , אם אבא שלך אומר סבבה, אז יאלללה :) ואם המליצו לך על המורה, אז תנסי אותו שיעור אחד, אם לא יסתדר, תעברי למורה אחר, אבל אל תשכחי, רק אם הוא לא טוב מבחינה מקצועית, כי זה כל מה שחשוב, לא משהו אחר..., הרי בסופו של דבר את עוברת טסט בעזרת הידע שלך על הכביש, ולא אם המורה צוחק איתך או לא.. :) שיהיה בהצלחההה!

b l i p

New member
יש לי סייג קטן...

אני לומד עם מורה ממש טוב, כאילו, הוא טוב מקצועית מאוד ישר, לא סוחב שיעורים וכאלה, לא יקר.... אבל כל אלה מתגמדים לעומת ההנאה שיש לי בשיעורי נהיגה.... כי זה פשוט כיף! הוא נחמד וכיפי... וזה תענוג השיעורים. אם המורה שלי למטמתיקה היה המורה שלי לנהיגה זה היה סיוט בשבילי, כי למרות שהוא מורה טוב למטמתיקה הוא ממש בנאדם נורא....

b l i p

New member
אז ככה...

אני לומד בחיפה, הוא לוקח 85 ש"ח ל45 דקות ואני לומד על ידני... אני לא חושב שהוא עושה אוטומט, אם את רוצה אני אוכל לשאול אותו מחר... או אוכל לתת לך את הטלפון שלו

היו לי הרבה התלבטויות וכנראה שאני

יעשה על רגיל! גם זה ישמש אותי לעתיד גם זה כולל בתוכו אוטומט וגם צריך קצת להתחשב באבא!
אני אלמד אצל אותו מורה כי הוא מורה טוב ויש עליו המלצות והוא נשמע כזה! ותמיד טוב שיהיה רגיל..! מה המחיר הממוצע לרגיל? ורגיל צריך יותר שיעורים?

Yakird12

New member
שירן

המחיר לגיר רגיל זה בין 85-95 שקל , ואת לא צריכה לעשות יותר שיעורים בידני . 28 שיעורים זה המינימום שאפשר לגשת לטסט. בהצלחה מותק :]

Nicolush

New member
מה שלומך יקיר ? מתי עושה עוד טסט

אני אתפלל בשבילך ומחזיקה לך אצבעות

Yakird12

New member
הכול טוב מה איתך ?

תודה ששאלת :] אממ לגבי טסט עדיין אין תאריך .

Nicolush

New member
בטח ששאלתי דואגת לך ואגב

יש לי הרגשה מעולה שהטסט הזה יביא לך רישיון הריי אתה נ וג טוב רק מזל והמון בהצלחה

b l i p

New member
28 שיעורים של 40 דקות...

ככה שבעצם צריך..: 1120 שעות... אפשר גם לעשות רצוף...

yaelmaill

New member
איפה את גרה..?

המורה שלי שמעתי שהוא לוקח 85 על אוטומטי..אבל אני למדתי על ידני אז...

ahbarfilez

New member
למה בכרמיאל כ"כ יקר על ידני?!

רק פה זה כזה יקר?! סעמק, כל המורים לוקחים 90 ש"ח ומעלה לשיעור של ידני... ראבק!!! אני מתרושש מזה...

LidorBo

New member
למה להתחיל כל כך מוקדם?

חצי שנה לפני ? מתחילים 3 חודשים לפני 17 חצי שנה זה קצת קצת יותר מידי מוקדם לפי דעתי דבר נוסף למה לעשות על אוטומט ? ניסת על רגיל לפני שאת שוללת אוטומט זה חרא של דבר ועוד לעשות רישיון עליו זה מעפן בטירוף גיר רגיל זה הכי טוב שיש

ממש לא מסכים איתך.

למה לעשות על אוטומט זה מעפן?, זה ממש לא, זה עניין של נוחות. אפשר לחשוב שכל מי שעושה על גיר רגיל הוא נהנה מהחיים שלו בשיעורי הנהיגה... מכל רגע שהמנוע נכבה, ועליות זה כמו מוות... זה ממש מעצבן שאנשים אומרים "לא, אוטומט לא שווה, רק רגיל?!" בלאט

buda11

New member
כמו לכול

דבר יש יתרון (+) ויש גם חיסרון (-) שאני לא יתחיל לפרט מה יותר עדיף ... אבל דבר אחד .. אני רוצה לראות תגבר יתקע בפקק ולהחזיק שעה את הקלאץ כמו מניאקק אפילו לי שאני חוובב רכבים עם גיר רגיל לפעמים יש סטיות לגיר אוטומטי

למעלה