ממחזרת חידה

שמלת תחרה1

Well-known member
מה משותף לשני הדברים שבשתי התמונות. מוטב שתגדירו אותם קודם ואז ייקל עליכם לחשוב על המשותף FB_IMG_1624426261396.jpg

nothing but the truth

Well-known member
יש ספר מחזור ויש ספר ערוך, לא נראה לי שזה הפתרון
לדעתי מה שהצגת הוא בהחלט סוג של פתרון.
יש ספר שולחן ערוך (כמו גם קיצור שולחן ערוך) ויש ספר מחזור. אז המילה ספר יכולה להיות משותפת.
כמו שאמרתי שמילה אורח יכולה להיות המשותף כי בשולחן ערוך הפרק הראשון הוא אורח חיים, ומחזור חודשי נקרא גם אורח נשים.

אז אולי זה לא מה שהתכוון המשורר אבל לפעמים לשאלה, ביחוד אסוציאצטיבית יש יותר מפתרון אחד

כוכבית מצויה

Well-known member
יש ספר שולחן ערוך (כמו גם קיצור שולחן ערוך) ויש ספר מחזור. אז המילה ספר יכולה להיות משותפת.
כמו שאמרתי שמילה אורח יכולה להיות המשותף כי בשולחן ערוך הפרק הראשון הוא אורח חיים, ומחזור חודשי נקרא גם אורח נשים.

אז אולי זה לא מה שהתכוון המשורר אבל לפעמים לשאלה, ביחוד אסוציאצטיבית יש יותר מפתרון אחד
השמלה סתם נהנית להשתעשע בנו, היא לקחה שתי תמונות לא קשורות ואתגרה אותנו למצוא קשר בינהן

עולה טרמפ על תגובותכם.
וחושבת שהמכנה המשותף.
ספרי קודש.
שולחן ערוך
מחזור זה גם סידור.
לכן סידור ושולחן ערוך
ספרי קודש.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
חחחחחחחחח
לא זוכרת , בפעמים הקודמות אמרה "נקודות אצל חורזת"
גם אני פתרתי פה ושם כמה חידות , והנקודות ? כמו הנקודות של אל על , מתפוגגות אחרי שנה
מה אני אשמה? לא באת לפדות את הנקודות. כבר טסו בעזרת הנקודות לרומניה.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
למעלה