ממה בנוי חיישן לחות ?

hadasilela

New member
ממה בנוי חיישן לחות ?

אני מעוניינת לבנות חיישן לחות עם מד לחות ותצוגה למד לחות. רציתי לדעת מאיזה רכיב בנוי חיישן לחות ? ומה עלי לקנות כדי לבנות חיישן לחות העצמי ?

איתי נ

New member
חיישן לחות

אם את מגדלת שער ארוך תוכלי לוותר רק על שערה אחת ולבנות את החיישן שמתואר בקישור הראשון. אחרת תצטרכי לבקש "תרומה" מחברה\אחות\אחר עם שער ארוך. כדאי קודם לעבור על תוצאות אחרות של החיפוש בגוגל. אולי תמצאי משהו יותר פשוט מזה.

mandela22

New member
מד לחות מאצטרובל

קחי אצטרובל יבש, והדביקי אותו על בסיס עץ. הדביקי מקל דק (קש,שיפוד עץ וכו') לאחד ה'לשונות' של האצטרובל, כך שהוא ימשיך פחות או יותר באותו כיוון של ה'לשון'. כעת יש להדביק לוח עץ נוסף בניצב לראשון כך שניתן יהיה לצייר עליו חוגה - המקל הדק משמש כמחוג. כשאחוז הלחות באויר גבוה, מתכווץ האצרובל ו'נסגר' כדי להגן על הזרעים, והמחוג ינוע. כשהאויר יבש האצטרובל נפתח בחזרה. כדי לכייל את מד הלחות שימי אותו מעל מים רותחים, וסמני "100%" היכן שהמחוג יתייצב. כדי לכייל ל-0 יש ליסוע למדבר... אני לא יודע אם השינוי לינארי, כך שכדי לקבל שנתות נוספות הכי טוב להשוות עם מד לחות קנוי. בהצלחה.

הכיול ..

ממ לשים מעל מים רותחים זה לא טוב.. אני חושב שהכיול לא יצא מדוייק בגלל שהחום ישפיע יותר מהלחות.. אבל אני לא בטוח

למעלה