ממה את מפחדת ילדה?

ממה את מפחדת ילדה?

השאלון של tivol mam, פתח לי מן שער, של מחשבות.... ממה את פוחדת? _______________________________________________________________ ממה את באמת פוחדת, את, שלא מפחדת מכלום? האם את פוחדת ממשהו בכלל? את לא פוחדת מכלום את... נכון? אז למה בכית? הלו בכית מפחד? לא. עד היום אינני יודעת על מה בכית.... דיברת על רצון, על חלום נהדר, ולפתע הניצוץ בעינייך נשבר, נעלם. והדמעות ריחפו בעיניך וכוח המשיכה שאת כה מתנגדת אליו- משך אותן מטה. אז ממה את פוחדת?

tivol man

New member
פיצית...

אין לי הרבה מה לאמר לך. את חייבת להתייצב מולה ולראות את עיניה מנסות להישיר מבט לעברך. תנסי לראות עד כמה המילים שלה עומדות במבחן המציאות בעיניך. תשאלי. אותה תשאלי אותה ממה היא מפחדת, ותראי, אולי זאת התשובה שחיכית לה.... מאחל לך הצלחה.
הפחד הוא רק הכרה במגבלות

ה מוזה

New member
לו הייתי יכולה

למוסס לך את הפחד לגרש אותו הרחק להעלים אותו מליבך הייתי עושה זאת ילדה אך הפחד הזה שאוחז ומושך יעלם ויתמוסס לו רק כשאת תראי את האור מבעד לדמעות
"כל הרוחות שנשבו כל הלילה לא יכבו את האור בקצה לא יכבו את האור שעולה בבוקר"

בדדי

New member
וואי איזה פחד...

סתם נקודת מחשבה כללית לגבי פחד.. שמת לב ש-פחד בסיכול אותיות הוא דחף... כלומר שאת הפחד אפשר לנתב לכיוונים חיוביים ולהפיק ממנו תועלת ואז בעצם הפחד נעלם....ואין יותר פחד------וואי איזה פחד! ובכל מקרה: אם יחזור שוב רגע הפחד אבוא להושיט לך יד תמיד אהיה קרוב אלייך לחבק במקרה שתרעד(י)

למעלה