שאני הוא זה שחי בנתק מכל יחסי הציבור האלה. האמת? דוקא מתאים לי. אני מעדיף לשפוט ארוחה על פי טעים לי לא טעים לי בלי קשר למי הכין אותה וכמה תכניות בישול בטלביזיה יש לו
יחד עם זאת תחושת הבטן שלי היא שהוא לא מהשפים שמשתדלים לדחוף את נוכחותם לכל ערוץ טלביזיה מצוי. לכתוב, לבשל עם (עומר מילר?), להופיע בסדנאות וכו' הן פעילויות יחצניות סבירות (מאלה שהתפלאתי שהשף של פושקין נמנע מלעשות). מאלה שדואגות שלא תהיה אלמוני לחלוטין ועם זאת בלי להגזים. אבל כאמור... אני האחרון שיכול לשפוט בעניין הזה.
ראה מקרה בן אדרת ושגב, שניהם מבשלים נורא והמתכונים שלהם מזעזעים. מהמתכונים של יוגב ירוס (או משהו כזה, אין לי כח לגגל) התרשמתי לחיוב אך לא מאוד הסתקרנתי.
אני לא זוכר את השנה... בדרך כלל אפילו את השם של היין אני לא זוכר, אנחנו פשוט מבקשים לטעום סוג או שנים מהיינות שהמסעדה מציעה בכוס ובוחרים לפי הטעם. דוקא את צרעה זכרתי במקרה מפעם או פעמיים שיצא לנו לשתות אותו בעבר, אבל לא זכורה לי השנה וגם לא בטוח שבכל הפעמים זו היתה אותה שנה. אבל הטעם זכור לי לטובה
טוב לקרוא שנהניתם כך בעיקר אם מדובר ביום מיוחד כמו שכתבת בסייפא שלך הדיווח. אני נהניתי שם מאוד מבראנץ' מיוחד ומפנק שהיה נהדר, אבל התאכזבתי מארוחת הערב שהיתה בינונית ויקרה.