מל ומישל

Gרר

New member
זה כנראה מוכיח

שאני הוא זה שחי בנתק מכל יחסי הציבור האלה. האמת? דוקא מתאים לי. אני מעדיף לשפוט ארוחה על פי טעים לי לא טעים לי בלי קשר למי הכין אותה וכמה תכניות בישול בטלביזיה יש לו
יחד עם זאת תחושת הבטן שלי היא שהוא לא מהשפים שמשתדלים לדחוף את נוכחותם לכל ערוץ טלביזיה מצוי. לכתוב, לבשל עם (עומר מילר?), להופיע בסדנאות וכו' הן פעילויות יחצניות סבירות (מאלה שהתפלאתי שהשף של פושקין נמנע מלעשות). מאלה שדואגות שלא תהיה אלמוני לחלוטין ועם זאת בלי להגזים. אבל כאמור... אני האחרון שיכול לשפוט בעניין הזה.

passioneta

New member
דווקא מתכונים יכולים להעיד על יכולות השף

ראה מקרה בן אדרת ושגב, שניהם מבשלים נורא והמתכונים שלהם מזעזעים. מהמתכונים של יוגב ירוס (או משהו כזה, אין לי כח לגגל) התרשמתי לחיוב אך לא מאוד הסתקרנתי.

אושר מ

New member
אני אהבתי לקרוא בזמנו כשהיה לו מדור

שהתייחס לכל מחוז באיטליה בנפרד. למרות שהרבה מהמתכונים לא עשו לי את זה, אהבתי לקרוא על תרבות האוכל השונה בכל מחוז ומחוז.

Gרר

New member
שאלה קשה

אני לא זוכר את השנה... בדרך כלל אפילו את השם של היין אני לא זוכר, אנחנו פשוט מבקשים לטעום סוג או שנים מהיינות שהמסעדה מציעה בכוס ובוחרים לפי הטעם. דוקא את צרעה זכרתי במקרה מפעם או פעמיים שיצא לנו לשתות אותו בעבר, אבל לא זכורה לי השנה וגם לא בטוח שבכל הפעמים זו היתה אותה שנה. אבל הטעם זכור לי לטובה

inבאלי

New member
דיווח נהדר

טוב לקרוא שנהניתם כך בעיקר אם מדובר ביום מיוחד כמו שכתבת בסייפא שלך הדיווח. אני נהניתי שם מאוד מבראנץ' מיוחד ומפנק שהיה נהדר, אבל התאכזבתי מארוחת הערב שהיתה בינונית ויקרה.

יויו13

New member
תודה על דיווח שנקרא כייפי ביותר

מעניין שאני זוכר מהביקור שם שהיה די מזמן את הלחם שהיה לא פחות מנהדר.

Gרר

New member
לא פלא שאתה זוכר את הלחם

הוא פשוט מאד ייחודי ויוצא דופן יחסית ללחמים שמוגשים בדרך כלל במסעדות.

כיף לקרוא שהרמה נשמרת...

המנות שכתבת עליהן שונות לחלוטין מהביקור שהיה לי שם לפני כשמונה חודשים. כל המנות שכתבת עליהן מאוד מדברות אלי וממש עושת לי חשק לחזור. תודה על הדווח.

למעלה