מלקחי השבוע

מצב
הנושא נעול.
מלקחי השבוע

מלקחי השבוע
בקשה לכולן לכל מי שמעוניינת עקרונית לצ'וטט כשאתן כותבות משהו בפורומים תפתחו את התפוזון. גיליתי את זה והתלהבתי.

anguly

New member
ואפשר הסבר קצת יותר ארוך לאיטיות

מלקחי השבוע
בקשה לכולן לכל מי שמעוניינת עקרונית לצ'וטט כשאתן כותבות משהו בפורומים תפתחו את התפוזון. גיליתי את זה והתלהבתי.
שביננו? למה זה יותר כיף מצ'ט רגיל? ואיך רואים את כל השורות שלא מצאתי - מי נמצא עכשיו וקטגוריה?

anguly

New member
../images/Emo32.gifמישהו יכול להסביר איך הצלחה אח

שביננו? למה זה יותר כיף מצ'ט רגיל? ואיך רואים את כל השורות שלא מצאתי - מי נמצא עכשיו וקטגוריה?
מישהו יכול להסביר איך הצלחה אח
אחת - הביאה 5 מצטרפות חדשות - ואני חשבתי שאוטוטו אנחנו סוגרות את הפורום ומכבות את האור
מקווה שהסיבה למצטרפות החדשות היא שההצלחה של נועה נתנה להם כוח לצאת מהסמיות... ומקווה שגם בהרכב המורחב - בקרוב נעבור כולנו לפורום השכן!

והסבר עוד יותר ארוך למאותגרות

מלקחי השבוע
מה זה התפוזון?? איך פותחים??

אז נראה לי שהבנתי אבל

מה זה התפוזון?? איך פותחים??
אז נראה לי שהבנתי אבל
כשאני לוחצת על שם של מישהו ונפתח לי חלון שלו הוא רואה את זה?? כלומר במקביל נפתח חלון גם למי שפניתי אליו??? כבר אמרתי שאלות של מאותגרת אינטרנט.....

העין ה 3

New member
בצד השני מופיע הבהוב בתחתית המסך

אז נראה לי שהבנתי אבל
כשאני לוחצת על שם של מישהו ונפתח לי חלון שלו הוא רואה את זה?? כלומר במקביל נפתח חלון גם למי שפניתי אליו??? כבר אמרתי שאלות של מאותגרת אינטרנט.....
בצד השני מופיע הבהוב בתחתית המסך
וכשהוא לוחץ על הסימן, נפתח לו חלון שיחה.

אמאלה2

New member
שו תפוזון? ככה זרקת לאוויר והלכת?

מלקחי השבוע
מסתבר שיש פה כמה מאותגרות.

עונת התפוזים החלה

מסתבר שיש פה כמה מאותגרות.
עונת התפוזים החלה
(מי היה מאמין שאני, מאותגרת מחשבים, אסביר משהו על מחשבים לאחרים. אכן ימות המשיח) בסרגל למעלה כתוב תפוזון.לוחצים עליו נפתח חלון עם ציור דבילי שמתחלף לרשימה שמית. הרשימה הזו, להבנתי, היא רשימת הגולשים "בקטגוריה" (קטגוריית פורומי הפוריות והמשפחה לדורותיהם) שנמצאים בזה הרגע מחוברים לתפוז. רשימה קצרה יותר (חלון נוסף) היא של "בפורום"- חברות הפורום שכרגע אונליין. רשימה נוספת היא "חברים"- כל מי שאי פעם הוגדר ברשימת החברים שלכם לצורך מערכת המסרים של תפוז. ועכשיו הקטע הגדול: זיהיתם מכר? לוחצים על שמו, נפתח חלון מתחילים לכתוב. הוא רואה. בעצם זה צ'אט פרטי , שקורה כשהוא קורה (בשונה מהצ'אטים היזומים שלנו- בימי רביעי ובמוצ"ש). גדולתו - בספונטניות. ברור?

שמחה שהצלחתי ללמד אותך../images/Emo3.gif

עונת התפוזים החלה
(מי היה מאמין שאני, מאותגרת מחשבים, אסביר משהו על מחשבים לאחרים. אכן ימות המשיח) בסרגל למעלה כתוב תפוזון.לוחצים עליו נפתח חלון עם ציור דבילי שמתחלף לרשימה שמית. הרשימה הזו, להבנתי, היא רשימת הגולשים "בקטגוריה" (קטגוריית פורומי הפוריות והמשפחה לדורותיהם) שנמצאים בזה הרגע מחוברים לתפוז. רשימה קצרה יותר (חלון נוסף) היא של "בפורום"- חברות הפורום שכרגע אונליין. רשימה נוספת היא "חברים"- כל מי שאי פעם הוגדר ברשימת החברים שלכם לצורך מערכת המסרים של תפוז. ועכשיו הקטע הגדול: זיהיתם מכר? לוחצים על שמו, נפתח חלון מתחילים לכתוב. הוא רואה. בעצם זה צ'אט פרטי , שקורה כשהוא קורה (בשונה מהצ'אטים היזומים שלנו- בימי רביעי ובמוצ"ש). גדולתו - בספונטניות. ברור?
שמחה שהצלחתי ללמד אותך

דארא-את מתכוונת לתפוזON???

עונת התפוזים החלה
דארא-את מתכוונת לתפוזON???
כי אני לא מוצאת איפה?

מצב
הנושא נעול.
למעלה