ואפשר הסבר קצת יותר ארוך לאיטיותמלקחי השבוע
בקשה לכולן לכל מי שמעוניינת עקרונית לצ'וטט כשאתן כותבות משהו בפורומים תפתחו את התפוזון. גיליתי את זה והתלהבתי.
ואפשר הסבר קצת יותר ארוך לאיטיות
שביננו? למה זה יותר כיף מצ'ט רגיל? ואיך רואים את כל השורות שלא מצאתי - מי נמצא עכשיו וקטגוריה?
והסבר עוד יותר ארוך למאותגרותמלקחי השבוע
בקשה לכולן לכל מי שמעוניינת עקרונית לצ'וטט כשאתן כותבות משהו בפורומים תפתחו את התפוזון. גיליתי את זה והתלהבתי.
אז נראה לי שהבנתי אבלוהסבר עוד יותר ארוך למאותגרות
מה זה התפוזון?? איך פותחים??
בצד השני מופיע הבהוב בתחתית המסךאז נראה לי שהבנתי אבל
כשאני לוחצת על שם של מישהו ונפתח לי חלון שלו הוא רואה את זה?? כלומר במקביל נפתח חלון גם למי שפניתי אליו??? כבר אמרתי שאלות של מאותגרת אינטרנט.....
שו תפוזון? ככה זרקת לאוויר והלכת?מלקחי השבוע
עונת התפוזים החלהשו תפוזון? ככה זרקת לאוויר והלכת?
מסתבר שיש פה כמה מאותגרות.
שמחה שהצלחתי ללמד אותךעונת התפוזים החלה
(מי היה מאמין שאני, מאותגרת מחשבים, אסביר משהו על מחשבים לאחרים. אכן ימות המשיח) בסרגל למעלה כתוב תפוזון.לוחצים עליו נפתח חלון עם ציור דבילי שמתחלף לרשימה שמית. הרשימה הזו, להבנתי, היא רשימת הגולשים "בקטגוריה" (קטגוריית פורומי הפוריות והמשפחה לדורותיהם) שנמצאים בזה הרגע מחוברים לתפוז. רשימה קצרה יותר (חלון נוסף) היא של "בפורום"- חברות הפורום שכרגע אונליין. רשימה נוספת היא "חברים"- כל מי שאי פעם הוגדר ברשימת החברים שלכם לצורך מערכת המסרים של תפוז. ועכשיו הקטע הגדול: זיהיתם מכר? לוחצים על שמו, נפתח חלון מתחילים לכתוב. הוא רואה. בעצם זה צ'אט פרטי , שקורה כשהוא קורה (בשונה מהצ'אטים היזומים שלנו- בימי רביעי ובמוצ"ש). גדולתו - בספונטניות. ברור?
דארא-את מתכוונת לתפוזON???עונת התפוזים החלה
(מי היה מאמין שאני, מאותגרת מחשבים, אסביר משהו על מחשבים לאחרים. אכן ימות המשיח) בסרגל למעלה כתוב תפוזון.לוחצים עליו נפתח חלון עם ציור דבילי שמתחלף לרשימה שמית. הרשימה הזו, להבנתי, היא רשימת הגולשים "בקטגוריה" (קטגוריית פורומי הפוריות והמשפחה לדורותיהם) שנמצאים בזה הרגע מחוברים לתפוז. רשימה קצרה יותר (חלון נוסף) היא של "בפורום"- חברות הפורום שכרגע אונליין. רשימה נוספת היא "חברים"- כל מי שאי פעם הוגדר ברשימת החברים שלכם לצורך מערכת המסרים של תפוז. ועכשיו הקטע הגדול: זיהיתם מכר? לוחצים על שמו, נפתח חלון מתחילים לכתוב. הוא רואה. בעצם זה צ'אט פרטי , שקורה כשהוא קורה (בשונה מהצ'אטים היזומים שלנו- בימי רביעי ובמוצ"ש). גדולתו - בספונטניות. ברור?
כן. תפוז-און = תפוזון.ממש נחמד.דארא-את מתכוונת לתפוזON???
כי אני לא מוצאת איפה?
היה לי כיף יקירתי. . כיפאק לתפוזוןמלקחי השבוע
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.