מלכוד 22

מלכוד 22

לא ידעתי לאן לפנות, אז הגעתי לכאן :) אני עושה בוקריפורט באנגלית על מלכוד 22!!! וסתם רציתי לשאול, האם למישהו יש רעיון כללי כיצד אפשר בכלל לספר על הספר הזה?! זה אחד הספרים האהובים עלי בכל היקום, אבל הבעיה איתו שהמבנה שלו כל כך הזוי ולא מוגדר ואין לי מושג מה לכתוב.. מה אתם אומרים? :)

אה כן :)

ואני יודעת שאתם לא בקטע של עזרה בשיעורי בית.. אבל זה יותר עזרה בניתוח התוכן של הספר... :) או יותר נכון, איך לפנות לכתיבה על תוכן הספר :)

catch 2 2

New member
בלי קשר לספר, זה תלוי בנושא של ה

book report. זה לא חייב להיות summery מבחינת תוכן ,אני זוכר שאת הbook reports אצלי בכיתה עשינו לא בצורת הסיכום אלא לענות על שאלות מסויימת. למשל לספר על דמות מרכזית,תפנית ,מה למדת,לא תמליצי/לא תמליצי למישהו אחר, דברים שאהבת /דברים שלא אהבת, מדוע בחרת לקרוא דווקא את הספר הזה ,וכו. לספר הזה אני חושב שיהיה קצת מעצבן לכתוב סיכום כי הוא מפוזר ולא במבנה אחיד בדומה לרוב הספרים. את יכולה אפילו לרשום על זה. כמה מילים את צריכה? ,זה גם שאלה . אני יודע שאצלי ביקשו 250 מינימום.

Rivendell

New member
אכן, זה לא ממש הפורום, אבל נדמה

לי שכבר ענית לעצמך- "המבנה שלו הזוי ובלתי מוגדר". זה הקו המנחה שלך, תכתבי את זה. תרחיבי על זה. תסבירי למה את טוענת שזה מבנה הספר, ואז תביעי את דעתך עליו. זה הכל, לדעתי.

אולי תנסי לכתוב את זה כאילו את מנסה

להסביר לחברה טובה שלך למה את כל כך אוהבת את הספר? זה לא חייב להיות כל כך מסודר, העיקר שיהיה ברור לקורא.

תודה לכם!!! עשיתי את הבוקריפורט

ואתם יכולים לקרוא אם בא לכם.. יצא נחמד.. : \ מלא בציטוטים.. אלוהים, אני חולה על הספר הזהההההההההההההההההההה

למעלה