מלכה ערווה דם

bugbuster

New member
מלכה ערווה דם

ליוניקורן
עת הוטל והופל אפיריון על צידו הסתער לעברו ההמון הנזעם. חומס למלכתו וגבירתו הנחבית לתופסה ולאונסה במשגל ואימה. עוד סריס אחרון מנסה לגונן, ומוחו נופץ באלה כבדה. עכשיו היא לבד. כבר נתלשת מקובה. ידיים גסות שחורות ציפורניים, חולפות על בשרה הלבן, והצח, ופיות ושפתיים בצחנת רקב שיניים מבעות בה ללא חסך. כותנת המשי הרך מקורעת נפרמת, והיא עירומה. כה צחה. לבנה ומבהקת. מלכה ילדה. אף לא עשרים? וכבר נודעה בממלכתה בתאוות ייחום משתולל, כמו בסריסיה המענגים בה כסומים מידי לילה וליל. זה אך תמול כשהתענגה, וכך היא נסחבת בשערותיה לעפר, וראשון כבר עולה, אונסה באחת. איבר מין מכוער ואלים קורע שפתי פות לרווחה כמפץ, מכמית כפתור עינוג נחבא כהיה ולא היה. דמה ניגר, ועת הראשון מופל מעליה הוא מקנח את איברו בכותנתו המרופשת. דם נותר על הבד המוכתם. דם. ומה לו עוד להמון למראה דם. הוא נסער אף יותר, מיוזע, ומוטרף ומונשם, ואחד אחר שני עולים ויורדים, בועלים ואונסים ומנוולים במלכתם. כבר מזמן היה עליה להיקרע לגזרים, אלא שאגו הגבר עומד לה, עת כל אחד בתורו, משתהה ולו לרגע, לזכור את הרגע, כמו הוא במשגל של ממש. ולא לא, כי אם מאשר מלכתו. היי ככה, הוא מעדן ולו הרף את אלימותו. בביאתו. אוי למראה אינוס המוני ומזוויע, אך המלכה חיה, ולפני אובדן הכרתה מכלכלת צעדיה. עוד בעילות מספר וינתקו כלי דם בנרתיקה פנימה פנימה. פתע, היא מניעה אגן לגבר העולה, כזונה מיומנת במשגל ניאופים של מופקרת. אנקה עולה בהמון, לחזות בגבירתם מזדיינת. מגיבה! מתפתלת, מכווצת ריחמה הנפער ודמה הנוטף נמסך במיציה. והא, באחת, הנה גבר הבועל ואונס, הוא כנכנע. הוא הנאנס. נע מדושן, מזיין כבהמה, אך לא קורע ומבתק את נרתיקה. כך עוד ועוד אחד. כשלושים כבר אנסוה, עת המשמר המוזעק שואט בסנדל מסומר במרצפת, מפיץ ההמון בחנית ובחרב, אחד לא יוותר. ודם וצואה מתערבים בעפר. ההמון המומת מותיר שדה גוויות בציור ביינמי של בוש או ברוייגל. חרדת הס ושתיקה של דממה. רק אחד נותר בועל בעווית, מתפתל באינוס מלכתו, אחוז אמוק. מודה למתרחש ואיננו שומט. מזיינה ככלבה על ארבעותיה, ממלמל לה דיברי בהמה של צמית שזכה לדרגתה של חיה, ומתמתח לכדי פורקן לעוד שפיכת סילון של זרמה, כקודמיו שזרעם המטונף כבר ניגר מירכיה, דביק ומרובב בדמה הניטף. אכן עוד רגע, והיא מקורעת במעיה פנימה. זה סופה, היא יודעת, זה סופו הוא יודע, ואיננו שומט. ממהר אל גבירתו הניכרעת מפקד המשמר, חרב מונפת ביד מלוטשת, ומתיז באבחה. ראש הצמית מתגלגל. עיניים פקוחות מביטות, במלכה זה אך שיגל. דמו מתיז מעורקי צוואר פועמים, שוטף את שגילתו בזרמה אחרונה, עת המלכה מתרוממת ועומדת. כמעט מתמוטטת. שדיה אדומים. ביטנה שטופת זרע ודם וגבבה ופרש צואים. כך, שגופת האחרון בהמון עדיין מפרכסת מטיל מפקד המשמר את גלימתו למערומיה ונושאה איתו לשערי אגדות בטירה. ומכאן ולהבא, לפיות שתספרנה על אהבתם מאז ולהנה.
לילה. בלילה הוא הוא העולה ליצועה. והיא ממתינה. כמעט ילדה בגילה, כבר מנוסה כאלילה. עקבות השפלתה זה אך בוקר, כמו לא היו בה. חבורותיה נמחו בעורה הצח, שנרחץ בחלב. נחיריה מתרחבים. שוב הנה כמידי לילה, אך רגע, וגבר יכרע בין רגליה. היא מתפשקת ונפערת, ממש כמו היו סריסיה קמים לתחייה ללקוק נשמות בערוותה. כורע הגבר בתחינה מתממשת, ומלכתו נאנקת, אכן, לא רק אני, גם הממלכה. הוא מביט בה כלא מאמין סוקר את ירושתה המזומנת, ועוד מספיק להבחין בידה אוחזת התער עת כשהיא מחייכת זו טסה כברק, מדויקת ומיומנת. ברגע סופו, ידע שגרונו מישתסף. תחי המלכה. תחי תחי לו תחיה! עת שוב דם חם מכסה, מליט את שדיה מאין רואה.

nerissa

New member
אה. אתה שולט היטב במילים.

ומה הקשר בין היצירה המצמררת הזו לבין הפורום הזה ונושאו? אין כאן מין - יש כאן זוועה. אין כאן בדסמ - יש כאן זוועה. משגע אותי שיש אנשים החושבים שבדסמ וחובביו הם כר נוח לשפוך עליו תמציות מעוותות העשירות בדם, אונס וכאב כפוי. היצירה הזו השאירה בי בחילה. דווקא משום שחשבת לנכון לפרסם אותה כאן. היא נקראה אחרת דווקא בבמה חדשה (שם גם לי יש דף יוצר) הכתיבה מעולה. מעבר לזה לא נשאר דבר מלבד טעם רע מהקטע הזה.

bugbuster

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif יופיטר, אתה כועס?

סימן שאינך צודק. (אנדרסטאייטמאנט.)
יש לך מנדט? צ'ארטר? כתב מינוי? להחליט ולקבוע מה כן ומה לא בהגדרה?
או שניפגעת בעלבונה של במה חדשה?

nerissa

New member
ממש לא

רק הבעת דיעה אישית של מה שמכעיס אותי. ולך ישנה בעיה עם זה שלא כולם מסכימים איתך? ואתה מדבר על מתנשאים.. במה חדשה הסבירה לי פנים ועדיין עושה זאת. אתה סתם לא איש סימפטי. זה הכל. עם כל הידע והיכולות האלה של התעלסות עם מילים - כנראה בדרך שכחת הומניות. חבל כבר אמרתי?

nerissa

New member
ועוד משהו

כשתתאושש מעלבונה של נריסה (עלבון מיותר) קרא שוב את מה שאמרתי.. נטו. בלי ערך מוסף של עלבון-יוצר.. אולי תחכים מעט ותקרא מה באמת כתבתי שם

bugbuster

New member
אשיב לך בממוחזר: אוללל'ללההה...

עייני שירשור אחר, אלא שאם מתעצלת: "...את יודעת גבירתי, זו טכניקת דיבור. להודות על עצמי. מותר לי? ..." (שרשור אחר.)

מדהים ומרתק + הארה לנריסה:)

מדהים ביותר אוסף מילים מרתק:) חווית קריאה מענגת:) ישר כח! נריסה יקרה, לא כל כתיבה בדס"מית חייבת להיות SSC במיוחד כשמדובר בקטע שמבינים שהוא פנטזיה ולא תאור המציאות. אם היינו באקדמיה ל - BDSM אז הכתיבה שלו לא היתה בתכנית הלימודים אבל אנחנו לא:))

nerissa

New member
מכשפה - זה בסדר גמור

אני הבעתי דעתי שאין שמץ של קשר בין תוכן הדברים לבין בדס"מ וחורה לי התופעה שאנשים בעלי פנטזיות שכאלה שאין בינם (כאנשים) לבין בדסמ כלום מלבד הידיעה ש "יש קבוצה של אנשים שדם ואונס עושים להם את זה" צצים כאן כדי לשפוך קיאתם לתוכנו. ולא - הפעם זה לא כוון ישירות ליפושית אלא לתופעה הזו בכלל. לא קבעתי כלום, אני לא נושאת את נס הצדק בקהילה - אני מביעה דעתי נטו. וכמו שזכותו של החיפושית לפרסם כאן דברים שכאלה - זכותי כמשתתפת וכקוראת להביע דעתי. לא פסלתי את זה כפנטזיה. אני לא עד כדי כך יפת נפש
גם אני מבעלות הפנטזיות הקיצוניות ואת יודעת זאת.. אגב - את בהחלט צודקת לגבי הקטע. זה אוסף מילים מרתק.

אסתי69

New member
זה...............

קשה לקריאה אבל ... אני נהניתי אולי דווקא בגלל היות הפנטזיה הזו קיצונית באימה.......

bugbuster

New member
../images/Emo9.gif תודה אסתי, לך ולמכשפה

וידוי: מלכה ערווה דם איננה כוס הקפה שלי. כלומר לא הייתה. היא נולדה בסיטואציה מסויימת, מפתיעה כשלעצמה, ולו תגיב יוניקורן, הרי תוכל לספר על הורותה, וכל זה היסטוריה, כי היא קיימת. עומדת ביפני עצמה. עובדה.
היא פורסמה בפנטזיות - אף לא תגובה אחת. דממה. פורסמה בפורום סיפורת במה חדשה - כנ"ל. דממה. פורסמה בסטוצים ומיפגשים אחרים - קיטון של זעקות וצווחות.
ודווקא לכן, שהרי תגובת הדממה הינה אמירה נוקבת, דווקא לכן, אני הולך ומכיר במיוחדות שבמלכה ערווה דם. אלא שמודה במוגבלותי לתארה כהוותה. אינני מוכשר מספיק. לוואי הייתי.
אבל במנותק ממני. דנטה, והתופת, בורייגל, הרונימוס בוש - היכן הם בתיאוריהם? הלך לעולמו אתמול, ברנדו באופוקליפסה עכשיו (לב המאפליה...) להמשיך? אלימות? סקס ואלימות והחיבור בינהם? לא זה המיופייף והמגולם במחבט גומי או מחבט עור מזוייף. האלימות להוותה! יש בעיה? ההם שהוזכרו ועוד ענקים וגדולים, זו הקאת קיא וחלאה? הם מפונטזים? מקיאים את קיאם לערש התרבות? סקס הוא אולי האקט הקרוב ביותר לאלימות. (אם לא זהה וחופף או מיתקרב מאוד.) כזכרים ביולוגיים, אנו נלחמים לאפשרות ההיזדווגות. כנקבות, אנו צופות במעגל הדם הכוחני אותו שופכים הגברים, ועצם הצפיה כבר היא השתתפות. על עידוד לא אמרתי כלום. האמנם? אה, זו ביולוגיה גרידא, והן אנו יצורים חברתיים. סוצויולוגיסטיים! בסדר. לא נגלוש לוויכוח סביבה תורשה. אבל בטוח שמי המראה את הרוך והעידון בסקס, איננו אלא מנסה לעצום את עיניו מיפני מהי האלימות הטבועה בו. אלימות מובנית. כשם מי המולקה בשוט זה או אחר או ניקשר באזיקון למוט או לתיקרה. גם הוא עוצם עיניון מהמהות. המציאות.
אלימות. ההכרה בה, היא אולי הצעד האפוס והיחיד למיזעורה, ולו למיזעורה בלבד.

אסתי69

New member
פעם...פנטזיית האונס

היתה הפנטזיה הכי הכי ששאפתי להגשים בידיעה ברורה של מי ולא של איך יעשה ויוביל אותה (נכון זה כבר לא אונס, ועדיין העדפתי לקרוא לה כך ולא סקס כוחני) אני יכולה לראות את הצדדים ה"אלימים" עליהם אתה מדבר בסקס ועדיין... לא חושבת שכשאני נהנית מליטוף, וחיבוק, וליקוק, והנאה של רוך אני עוצמת עיניים (אני לא, למרות היותי פולניה)... אני יכולה להבין למה צעקו בסטוצים...אולי את השקט........הדממה הרועמת כמו שאתה קורא לה גם אני יכולה להבין המילים שלך לא קלות וזו לא פעם ראשונה שאני אומרת...הן לא קלות עיכול או קריאה....... יחד עם זה אני לא מאלה שחושבות שכתיבת אלימות מביאה לאלימות שכתיבת סיפורי/פנטזיות אונס מביאה לאונס... (ואני בכלל התבלבלתי כבר, אז...אולי כדאי שאשתוק לשם שינוי) :))

nerissa

New member
והנה דברים שאני מסכימה איתם

הרי ידעתי שתגובתי תעורר סערה.. כי ידעתי שהקהילה הזו תומכת בחופש הביטוי והפנטזיה - וזה בסדר גמור מצדי כי אני חלק מזה (וגם חלק מכותבי הפנטזיות והמפנטזים עצמם..) אבל אני לא מאמינה שצריך לשתוק - כי השקט "כנקבות, אנו צופות במעגל הדם הכוחני אותו שופכים הגברים, ועצם הצפיה כבר היא השתתפות" אני לא מוכנה לתת יד לזה. פעם שתקתי. שתקתי עשרים שנה אחרי ש"זכר ביולוגי" לקח ממני בכוח הזדווגות רק כדי להצהיר אדנותיות. רק אחרי שהשתחררתי מה..שקט הזה והרמתי מבט מתוך האשמה העצמית ההיא - אני נושאת וגאה בזכות לדבר. לזעוק כשכואב ולכעוס כשנעשה עוול. במיוחד לשותקות. הן לא רק נפגעות - הן מכפילות את הפגיעה בעצם השתיקה. עכשיו תבין למה לא יכולתי לתת לסיפור כמו שלך לעבור בשתיקה - היא כבר לא רועמת השתיקה. השתיקה לא מניבה תוצאות כפי שנחשב כל כך. אני לא מוכנה יותר לשתוק! ואם אני צריכה לספוג מילים מעליבות מאיש שסיפור ש"הוא לא כוס התה שלו" מתנוסס ועלול לתת לגיטימציה לדברים שכאלה - במיוחד במקום רגיש כמו ה'קהילה שלנו שגם כך חשופה לעיוותים מצד אותם "בני התנשאות" שהזכרת מקודם, חיפושית - שיהיה כך! יש עוד עיניים הקוראות את הפורום האלה מלבד אני ואסתי ומכשפה ושאר יודע ה- SSC .. ולהם היתה מיועדת התגובה. לא לך, לא למכשפה - לא לי. עכשיו קרא לי מתנשאת ואשא את התואר בגאווה!

bugbuster

New member
לאט יקירה.. לאט

יהיו דעותי אשר תהיינה, ברגע בו כאב אמיתי מופגן, אין לי אלא להיתכופף. לאט יקירה, לאט, אם לא אמרתי זאת במפורש, מלכה ערווה דם, היא אולי התומכת הנלהבת יותר לעוולת הכאב שבך.

nerissa

New member
זה לחלוטין לא קשור

כאב כבר אין אלא רק כעס, נכונות לעזור והזכות לא לשתוק
הייתי שמחה אם אי פעם כותבים של פנטזיות קשות היו מוסיפים כמה דברי הסבר מעצמם. כבני אדם. הם לא מהססים לתת הצצה לחלקים האפלים ביותר בדמיונם - אבל לא יחשפו פסיק מעצמם כאנושיים. ולא - לא משהו בסגון "אזהרה! משרד הבריאות הנפשית מודיע שאונס הוא לא חוקי ולא ממש בריא לגוף ולנפש." אלא כמה מילים אישיות בדיוק בסגנון של מה שכתבת אחרי.. זה הרי לא פוגע ביצירה או מוריד מערכה אלא להיפך - מעשיר אותה עוד יותר.

bugbuster

New member
ישנה סתירה עמוקה במה שאמרת, או

שבאמת לא הובנתי כלל. כשאת אומרת: "..הם לא מהססים.. אבל לא יחשפו פסיק מעצמם כאנושיים ..." זו סתירה ממש. לראייץי, עצם החשיפה הזו של הדמיון שבי יש בו חשיפה חשופה מאוד, אם לא מידי גלויה וחשופה למה שבהגדרה שלי נראה אנושי מאוד. אולי אפילו הייתי מגדיר כצד האנושי ביותר שבי? לשיטתי כמובן. או מישהו אחר שאכן מסכים עם המסקנה אבל דרך ההסקה לא נראית לו. יבושם וינועם. בואי אגיד לך בשיא הפשטנות, כי אין פשטנות בחיים, אבל ליותר ממנה הן יקצר המצע. זה פשוט. כשבגיל 17 את מרגישה מופסדת שלא השתתפת במלחמה, כשבגיל 23 את כבר אחרי שתיים, ואת כבר אבא לילדה, שהיא נינה שכולה, שאחיה קרוי על שם הרוג, וכולייי.. להמשיך? אה כן. אקנה לי שוט מעור רך ואצליף ואצליף ואצליף מה? ומה שאמרתי עכשיו זו הזייה מפונטזת מה?

bugbuster

New member
ואשר לסקס...

זכרים נלחמים על הזכות להיזדווג לא רק בעדרי קופים. אשר לקופים. שימפנזה קרובה עד כדי כך להומו סאפייאנאס, (אלה אנחנו .. אגב,) שלו יזדווגו שני המינים יובא צאצא חי. לא פורה, בן כלאיים, כך שלגבי האבולוציה הוא איננו קיים. אבל לו יהיה כזה, מהו? קוף? או אנחנו? אדם? זו לא תאוריית דזמונד מוריץ על הקוף הרוצח, לא מתיימר בכלל, אלא רק מציין עובדה. כך שפנטזיוטת על יופי ורוגע. נהדר, אלה לא כלום אלא מנגנוני הגנה. נקודה. ישנה מציאות, אלימה, גם בסקס. קשה לעכל, מה?

cruise

New member
מה שהכי יפה אצלך

\ה הפסקנות שבה אתה קובע עובדות, או לשיטתך מציין עובדות. עובדה - ככה זה. זו עובדה ודי. ועוד מדגיש את העובדה עם סימן קריאה. ואני - אני לא קובע כלום. וגם עובדות אני בודק. ודבר אחרון לגמרי = לכל עובדה יש עובדה הפוכה לה במשמעותה ושווה בעוצמתה. זה החוק הראשון של הדינמיקה של הטבע. וכל אחד יכול להסיק מכל עובדה מסקנות ממסקנות שונות, וכל עובדה ניתן להסתכל עליה באור אחר ולקבל תוצאה אחרת, הכל תלוי בהקשר שבו בוחנים את העובדה ולאן רוצים להגיע. מי שמסמן מטרה ומוצא עובדות לאשש את מטרתו, לעולם יהיה צודק עובדתית.

bugbuster

New member
איש.. כשתסתור לי את זיווג השימפנזה

בנו, בני המין הביולגי הומו הומו סאפייאנס, אדע שאני שיכור. שמשחק במילים. שמפמפז. שמה לא, בכל תשובתך המלומדת, שרק לא התייחסה למה שסו קולד איננה עובדה לדעתך. תודה לך.

למעלה