מלך הגביעים - מה דעתכם?

אממממ, הילה

יש לנו 3 קלפים שיש בהם דגים. נער הגביעים, אביר הגביעים ומלך הגביעים. הדג מסמל בעיני תמיד את הריבוי וההצלחה זה הסמל שברוב הדתות והאמונות חושבים כך. לדעתי זה לא יכול להיות דג ממש אלא קמיע של דג. גם קמיע של דג על החזה יסמל בעיני ריבוי והצלחה. לגבי הדג הרחוק תמיד היה לי ספק אם זה באמת דג, למרות מה שכולם חושבים. ונניח שזה דג רחוק, אז בעזרת קמיע אפשר למשוך אותו. לגבי כן/לא בתשובתי, איני מאמין בכן/לא בקלפים, זו תוצאה של דרישה ממני למרות דיעותי. איני חולק על רשף אך אני סבור שכדי להצליח באמת צריך אינטואיציה טובה, ורגשות מסמלים בעיני אינטואיציה. אני לפחות מתבטא כך יש לי הרגשה שיקרה משהו. לכן כדי להיות עשיר ולהצליח לא מספיק שיהיה לך שכל וידע צריך גם אינטואיציה ותחושות טובות.

תודה מיקי

אני בהחלט מסכימה לענין הדרישה של כן / לא - גם אני נוהגת כמוך. דג כקמע ? רעיון מעניין אם כי אני מתחברת יותר לדרך שלי הפעם תודה לך :)

באחת הפריסות שעשיתי

ביקשתי עזרה בפירוש פריסה בפורום קוראים בקלפים זה היה לגבי הסכם שאני ובן דוד שלי יצרנו בשביל העבודה מול מישהו עשיתי פריסת שאלה ובמיקום החוזה יצא מלך הגביעים נאמר לי שהחוזה עשוי להיות שמרני מדי עבורינו (בנוסף לקלפים השליליים) אנחנו פחדנו להיות מנוצלים על ידי האדם הזה, בגלל זה החוזה השמרני שמרנות בדרך כלל מבוססת על פחד, לא?

מצאתי ../images/Emo175.gif

מה = שמונה המטבעות פוטנציאל = ארבע הגביעים הצלחת החוזה = מלך הגביעים מבחינה עסקית = תשע החרבות לקליינט = חמש הגביעים סיכום = גלגל המזל החוזה לא התקבל איך שהוא היה.... הוא היה מאוד לטובתינו (אני והבן דוד). בהמשך הוא עבר עוד הרבה שינויים לפי מה שהקלינט רצה. ולגבי מלך הגביעים, זה שהוא יצא לי בקריאה ההיא (לפעמים אני ככה זורק קלף על דברים פשוטים בשביל ללמוד) זה רק לסמל את האפקט שראיתי גם בקריאות אחרות...

רשף כשף

New member
מלך הגביעים בשאלות כלכליות

אינו תומך, משום שהוא קלף רגשי. ולכן לדעתי היה צריך לקרוא אותו כמתנגד. למשל- יש לערב פחות רגשות, לצפות לפחות, וכן הלאה. אני לא חושבת שהוא מנבא הצלחה כלכלית, אך עם היותו מלך הוא מצביע על אדם במעמד גבוה, ולא על כסף. מכיוון שהוא יצא על עמדת ההצלחה, הוא לטובת מי שקובע (ההצלחה תלויה במלך) שבמקרה זה הוא הלקוח. כלומר, פירוש המלך בפריסה הזו הוא... שהלקוח תמיד צודק. אם היה יוצא לך מלך המטבעות למשל בפריסה כלכלית אז הוא היה לטובתך (לטובת השואל). מקווה שהראיה שלי ברורה למרות שהיא בעצם די מסובכת...

צ ל י ל 8

New member
רשף, אהבתי מאו מה שכתבת ../images/Emo45.gif

ראיה בהחלט שונה ומחדשת

למעלה