מלי - צילומי סטודיו

gadiohad

New member
מלי - צילומי סטודיו

דוגמנית מלי מיכאלי תאורה - תומר יעקבסון וגדי אהד צילום - גדי אהד

עמי1986

New member
אהלן גדי...

אם אתה באמת רוצה לקבל תגובות אז אני מציע שתעלה יותר תמונות

gadiohad

New member
שלום עמי

שלום עמי תודה על תגובתך אני רק עכשיו הצטרפתי לפורום אני בהחלט מתכוון לניות פעיל לעלות יותר תמונות וגם להגיב לחברים לאט לאט תודה גדי אהד ולגבי תמונות בכלל ניתן להתרשם גם באתר שלי

עמי1986

New member
:)

הסט ניראה מוצלח אבל תסכים איתי שמ2 תמונות קשה להיתרשם...אני תמיד מציץ באתרים של צלמים...זה מעניין...אבל היתכוונתי לכלל התגובות של כל אנשי הפורום.......אם אתה רוצה תגובות אז תעלה עוד כמה תמונות אתה יכול להוסיף גם עכשיו... בכל מקרה ברוך הבא... :)

gadiohad

New member
תודה

תודה עמי לרב אנני נוהג לעלות יותר משתי תמונות לעיתים רחוקות 3 מאחר ואני חושב שכל תמונה זקוקה לתשומת הלב שלה בכל אופן אני אעבוד על תמונות נוספות ובקרוב אוסיף זה בגלל שאני מגיע מתחום הצילום ולאו דווקא של דוגמניות יותר של אנשים בסיטואציות שונות לאו דווקא תחת הכותרת דוגמנות תודה גדי אהד וברוך הנמצא

Kalderaro

New member
היי גדי , יופי של דוגמנית בחרת ..

צילום יפה , אהבתי את המשחק של הדוגמנית מול המצלמה , היא מתוקה רק שזה לא מושלם היא ניראת מעט מאולצת. התמונה הראשונה מצוינת בשל המבט והשפתיים של מלי הבעיה היא בריטוש החובבני :) אהה .. וברוך הבא !

piece of me1

New member
הצילום יפה והדוגמנית חייכנית וחמודה..../images/Emo13.gif

אתה יכול להציע לה להשתתף בפרויקט סלב ליום אחד היא ממש דומה להילה אלפרט השפית

dostein

New member
היי גדי ברוך הבא ../images/Emo24.gif

שאלה לסדר - מי איפר שיער סטיילינג וכו? האם אפשר להבין שמיל דאגה לדברים אלו בעצמה? דורון

gadiohad

New member
איפור שיער וסטיילינג

שלום דורון תודה על הברכה שמח להצטרף, לגבי שאלתך איפור סטיילינג ושיער הכל הכל מלי בעצמה, הפקה קטנה בין חברים,

milky20000

New member
התמונות בהחלט יפות.בקשר לדוגמנית

לא יודע אם הייתי קורא לה דוגמנית אבל היא מאד יפה.

עמי1986

New member
זה כי היא לא דוגמנית

אין לה את הלוק של דוגמנית ומעבר לזה היא צריכה להוריד כמה קילו....

prezik

New member
../images/Emo205.gif וול

התמונת נראות נהדר, למרות שלא הכי אהבתי את הדוגמנית

למעלה