מלים נעזבות

מלים נעזבות

מלים נעזבות /שיר מאת בנימין וולמן מלים נעזבות מנהלות שיחה עם קיר תחת מבטם של חלונות ואשנבים שנעורו מתרדמה רבת שנים . מלים נלכדות מרכיבות משפטים בעלי מגע סביב גופם של רגשות ויצרים שנפערו מרעב קצר ימים .

ריקי די

New member
מוזה

לַיל סְחַרחַר מֵאז עזבתִיכֵן זה מכּבָר סדוּרוֹת,חתוּמוֹת על זֵרי תהִילָה. ניחוֹח רָחוֹק וְזָר כּיבָּה את השָעוֹת ושוּב יוֹמי קָם מבַקֵש אתכֵן שֵנית לִכבּוֹש לבבוֹת עַל פִּתחֵי האָדַם, לִתסוּס בּי בּקצף עָשִיר,מִתנַגֵן. הוֹ מִילים עֲדוּיוֹת לַהט וקסם בִּנְשימַתי המוּאֱצת אֲחַייה אֱתכֵן.

פרגוד

פרגוד /שיר מאת בנימין וולמן מבטים מתקהים לפני פרגוד מאחוריו כורכים זרועות ורגלים בקשר לא ניתן להתרה מבטים מתמקדים בנקודת מסך בודדה שואבים גוף ונפש לחוט ניתק מרקמה

ריקי די

New member
פיסות

שלמה אני פנימה וחוצה עשויה פיסות עולם זעירות בשחור לבן, צבעוניות. חלקי פאזל מושלם מלופפים זה בזה, פיסת מבט נעינייך בי כחול של שמיים, פיסת אהבה צרובה באדמת שרשים טבולת מים. אני רק חלקים של החיים מודבקים בחום של הלב.

שמים1

New member
שיר נוגע ../images/Emo79.gif

פורטת על מקלדת מילים שמתנגנות מליבי, פורשות כנף ומרחפות אל מסך אילם. מרצדות אל מול עינייך. ואני מדמיינת מבטיך אל מול הצלילים, אל ים סוער הפורץ מתוכי ונפרש אל מול תחושותיך . מבקשת להתעטף במגע מלטף בעיניים יוקדות נמסות מתשוקה , ממילים עורגות של איש אוהב רוקם עדנות בחוטים של ערגה.

אמירה

אמירה אולי יש לי מה לומר עכשיו יהיה זה מעט מן הדמיון שנע עם העבים בכבדות עד להתפוצצות לא יהיה זה יותר מן החיים שמתמצים בלחישה לאוזן קטנה עם פנים ענוגים וגוף שמחולל בדם סערה אולי יהיה זה משפט אחרון שיספור מלותיו והרוחים שביניהן גם יכלול פסוקיו והנקודה שבסופם .

שמים1

New member
אמירה ../images/Emo79.gif

יש לי מה לאמר אולי לא תאווה לשמוע לחישה קטנה הזועקת מתוכי בגעגוע. ואם תביט עמוק בתוך עיניי הכבות תקרא בי סימנים מבעד לדמעות. לפנות ערב מבעד לעבים על כנפי יונים אפריח משפטים ללא נקודות וסימנים. כמו ספר ישן תעלעל מבלי משים בשבילים , במורדות בזמירות חנוקות. יש לי מה לאמר. התשמע?

רגע

שומע אני את כל כולך רגע רגע של גלופין באמבט תת ההכרה מטלטלת בין בועות סבון וקצף רך רגע בו האפק שוכב בין מצעי מיטה ואשה רגע של שברון ושבבי עץ וברזל ויד ששולחת אצבעה לשם

שומע אנכי

שומע אני את לבך ליד אוזני כמו היה אדמה פועמת רואה את תואי הדרך בכפות ידך ותווי פניך ההולכים אל עיניך המביטות לעברי

תיקון , שומע אנכי

שומע אני את לבך כמו היה אדמה פועמת ליד אוזני רואה את תואי הדרך בכפות ידיך ובעיניך המישירות מבט לעברי

שרב

שרב /בנימין וולמן אם כן העין מעדיפה לראות הבהוב כוכב כמטרה הרגל מעדיפה לנער גרגר חול מהנעל אך עתה הוא צועד אל החדר הראשי גופו מוכן לקרב פיו גומא מהמים כמו יבשה לשונו זמן רב

מאזנים

מאזנים /בנימין וולמן לעתים נגלה חזיון שדומה להוה כמשקל גוף חשוף שעומד על כף המאזנים

למעלה