סוף די עלוב. ואני לא מתכוונת לזוגות
אני מתכוונת לזה שלא חיסלו את מארשמאלו כמו שצריך. איפה הדם הירוק? העשן? שיתוף הפעולה בין כל דיג'ימוני העולם למיגור הרוצח הנתעב שלקח ממני את הדמויות האהובות עלי? לחשוב מחשבות טובות? מה לעזאזל?? סוף אידיוטי לחלוטין, זה מה שזה. אני רציתי דם. הקטע עם אוקווה ואיורי היה הכי טוב. הוא תמיד גורם לי לבכות כל פעם מחדש. מסכן דאטי-צ'אן. נכון שאוקווה עוד חי בדרך מסויימת, אבל יקח לו קצת זמן עד שהוא יוכל לקבל צורה אנושית. ועד אז דאטי לבד... מסכן. אולי איורי טיפל בו קצת או משהו. הילדים בטח לא ישאירו תינוק מסכן לבד. הקטע של 25 שנים אחרי מאוד קיטשי, אבל הוא בכל זאת נחמד. רוב הילדים נראים די טוב כבוגרים (במיוחד איורי!), וכל הילדים מאוד חמודים. כמה מהעבודות קצת מעצבנות אותי. העבודות של טאיצ'י, טאקרו, ג'ו, דאייסקה, איורי, קושירו, מימי והיקארי מתקבלות על הדעת. העבודות של ימאטו, סורה, קן ומיאקו גורמות לי להרים גבה. מאיפה הם הביאו את הקטע של האסטרונאוט?? זה בכלל לא מתאים לבחור מוזיקלי כמו ימאטו. וסורה כמעצבת אופנה? נכון שהיא אימצה כמה מאפיינים נשיים ב-02, אבל זה עדיין לא תירוץ. קן כבלש זה דבילי לחלוטין. אני רואה אותו יותר כעובד סוציאלי או פסיכולוג, לא בלש. ומיאקו... זה כבר ממש מעצבן. עקרת בית? מיאקו יכולה להשיג הרבה יותר. מה עם החלום להפוך לאשת קריירה? היא יכלה להיות המתחרה של ביל גייטס! ומיאקו, עם כוח הרצון וההתלהבות שלה, הייתה בהחלט מסוגלת להגיע לזה. לעזוב את הכל כדי להפוך לעקרת בית? אני בטוחה שקן יוכל לטפל בתינוק בזמן שמיאקו תרוויח מליונים. נו, באמת, עקרת בית...