מליון נקודות אור

cody54

New member
אדוונצ'רס > טיימרס.

וחבל שהפסיקו את אדוונצ'רס ולא עשו המשך :( הפרק היום היה טוב. למורות שהחלק עם מאלו מיוטיסמון היה קצת משעמם. הקטע עם אוקווה וקודי היה השיא של הפרק, והשיא של דיג'ימון אדוונצ'רס.

שמתם לב למשהו מצחיק/מוזר אצל קן??

הוא עם מדי בית ספר!! אבל עשו אותו מה זה חתיך*נושכת את השפה התחתונה* למרות שמשהו נורא לא הגיוני, 25 שנה אחרי, זאת אומרת 11+25 הם בני 36! והגדולים בערך בני 40!! איך? הם נראים בני 30 מקסימום, ויש להם רק ילדים קטנים, בגיל 40 בדרך כלל יש כבר ילדים בני 14 בערך... מוזר...

Snake Bandage

New member
יש אנשים שבגיל 40 יש להם ילדים

קטנים. לא כל אחד מוצא את אהבת חייו בגיל 21, את יודעת. אחותי הייתה בגיל של הילד של טאי (שמונה בערך) כשאמא שלי הייתה בת 40, למשל. כמה שקן נראה טוב כמבוגר, איורי נראה הרבה הרבה יותר טוב. תמיד אמרתי שהוא ייראה טוב כשהוא יתבגר. אני אוסיף באנר קטן שהכנתי, לחיזוק דברי. D=

אבל תחשבי מה הסיכויים שזה יקרה

לכולם בקבוצה אחת של 11 אנשים מסוימים שמכירים אחד את השני?

star_female

New member
את רואה משהו הגיוני אחר בסוף

הזה שאת מצפה למצוא שם היגיון?... באופן אישי אני חושבת שהפרק הזה בסדר, חוץ מהסצנה האחרונה. אהבתי את הקטעים המרגשים, וגם את זה שכל הדיג'יגורלים השתתפו בסוף, כי לפחות היתה להם מטרה כלשהי בסדרה חוץ מ-3 פרקי פילרים משעממים באמצע. על הסצנה האחרונה אני מעדיפה לא להגיב, מצידי היא לא קיימת. יש את הסרט הרביעי והוא סוגר את העונה הרבה יותר טוב מהפרק האחרון. לא ראיתי את הפרק היום - הם אמרו שלא היו להם יותר הרפתקאות בעולם הדיג'יטלי? כי אם כן, הם סותרים את עצמם... (*אהם*סרט רביעי*אהם*, אפילו שהוא מתרחש באינטרנט/בעולם האמיתי כמו הסרט השני, זה עדיין נחשב...). ומי אמר שהסוף כזה סגור? יש 25 שנים שלמות שלא סיפרו בכלל מה קרה בהן (וזה אם לוקחים את הסצנה האחרונה כמצב ברור... וגם אותה יש כל מני דרכים לפרש ולשנות...). וכמובן יש את הילדים. (אני בעד הבן של דאי + הבן של קן באופן אישי, אם לא האבות שלהם אז לפחות הם... אפילו שיהיה עם הבת של מיאקו...). איורי באמת גדל להיות הרבה יותר יפה מאשר בסדרה. והם באמת נראים צעירים יחסית לגיל שלהם. ואני מסכימה עם שי לגבי העבודות, במיוחד של מיאקו (ושל מאט כמובן... הוא היה צריך להיות לפחות מנהל מוזיקלי או משהו כזה...). טוב, אני באמת לא רוצה להמשיך לדבר על זה >.>; יחסית לפרק אחרון לא אהבתי את הסוף, אבל יש את הסרט הרביעי שמכפר לפחות על חלק מזה.

CibiHeart92

New member
לאאאאאא ../images/Emo7.gif

לא להגמר! אני רוצה עוד דיוויס! לאאאאא רוצה דיוויס על תקחו ממני דיוויס לטובת גילמון שמדבר כל היום על חמאת בוטנים ;0; למה זה נגמרררר??????

Snake Bandage

New member
סוף די עלוב. ואני לא מתכוונת לזוגות

אני מתכוונת לזה שלא חיסלו את מארשמאלו כמו שצריך. איפה הדם הירוק? העשן? שיתוף הפעולה בין כל דיג'ימוני העולם למיגור הרוצח הנתעב שלקח ממני את הדמויות האהובות עלי? לחשוב מחשבות טובות? מה לעזאזל?? סוף אידיוטי לחלוטין, זה מה שזה. אני רציתי דם. הקטע עם אוקווה ואיורי היה הכי טוב. הוא תמיד גורם לי לבכות כל פעם מחדש. מסכן דאטי-צ'אן. נכון שאוקווה עוד חי בדרך מסויימת, אבל יקח לו קצת זמן עד שהוא יוכל לקבל צורה אנושית. ועד אז דאטי לבד... מסכן. אולי איורי טיפל בו קצת או משהו. הילדים בטח לא ישאירו תינוק מסכן לבד. הקטע של 25 שנים אחרי מאוד קיטשי, אבל הוא בכל זאת נחמד. רוב הילדים נראים די טוב כבוגרים (במיוחד איורי!), וכל הילדים מאוד חמודים. כמה מהעבודות קצת מעצבנות אותי. העבודות של טאיצ'י, טאקרו, ג'ו, דאייסקה, איורי, קושירו, מימי והיקארי מתקבלות על הדעת. העבודות של ימאטו, סורה, קן ומיאקו גורמות לי להרים גבה. מאיפה הם הביאו את הקטע של האסטרונאוט?? זה בכלל לא מתאים לבחור מוזיקלי כמו ימאטו. וסורה כמעצבת אופנה? נכון שהיא אימצה כמה מאפיינים נשיים ב-02, אבל זה עדיין לא תירוץ. קן כבלש זה דבילי לחלוטין. אני רואה אותו יותר כעובד סוציאלי או פסיכולוג, לא בלש. ומיאקו... זה כבר ממש מעצבן. עקרת בית? מיאקו יכולה להשיג הרבה יותר. מה עם החלום להפוך לאשת קריירה? היא יכלה להיות המתחרה של ביל גייטס! ומיאקו, עם כוח הרצון וההתלהבות שלה, הייתה בהחלט מסוגלת להגיע לזה. לעזוב את הכל כדי להפוך לעקרת בית? אני בטוחה שקן יוכל לטפל בתינוק בזמן שמיאקו תרוויח מליונים. נו, באמת, עקרת בית...

פרק מרגש, אבל בשביל פרק סיום של שתי

עונות, הוא עלוב. ממש עלוב. המוות של מאלו מיוטיסמון היה סתם גרוע. הוא האויב הכי גדול שהיה אי-פעם בסדרה וככה הורגים אותו? עם החלומות שלהם? לפחות היו מראים שהחלומות שלהם מחזקים את הדיג'ימונים או משהו במקום לעשות שמאלו מיוטיסמון סתם מתפרק לחתיכות. ואת הסוף אני עדיין לא אוהב.

מה רע עם החלומות שלהם?

תאר לעצמך מה זה הכוח הזה כמה דיג'ימונים מול 1 כולם תוקפים אותו וחלק מהם יותר חזק אפילו מאל

חזקים יותר מאל?! מי?!

וחוץ מזה, שהם לא תקפו. מאלו מיוטיסמון פשוט התפוגג רק מזה שהם אמרו את החלומות שלהם. ובסוף דריימון קיסרי השמיד אותו באיזשהי התקפה מגעילה. זה יכול היה להיות הרבה יותר מרשים ממה שזה היה.

למעלה