מליון נקודות אור

Apikachu L

New member
מליון נקודות אור

טוב, הפרק האחרון בהחלט של העונה השניה, שמהווה גם סיכום כללי לתאוריות של כל דיג'ימון אדוונצ'רס. החלק של אקווה וקודי היה בין החזקים ביותר בכל העונה, למרות שממש ניקרעתי כאשר הוא קיבל דיג'ימון משלו. בכל מיקרה, החלק הפחות טוב בפרק היה העתיד, אם כי המילים של טי קיי בסוף הן הסיכום לעונה. ממתי סורה יכולה להיות מעצבת בגדים??
מה רע בשחקנית כדורגל? ויש לי שאלה לגבי הפרק הקודם. איך מאלו מיוטיסמון "נפל" בדיוק דרך עולם המשאלות לעולם הדיגיטלי כאילו הוא שבר קיר? החלק שבו הילדים ניצחו אותו ע"י תאור החלומות שלהם היה לארע, אם כי ניראה לא הכי אמין, ומעט מצונזר. באופן כללי, דיג'ימון אדוונצ'רס ניגמר, אבל זה בין הטובים ביותר. עכשיו יהיה טיימרס!

gill142

New member
פרק ממש יפה אתה צודק ו

אני די מבואס שטיימרס מגיע, אני לא ממש אהבתי את העונה, מצד שני ראיתי רק פרק אחד ושפטתי מיד, אז אני ינסה לראות את זה שוב ואולי הפעם אני יאהב את זה. הקטע של אחרי 25 שנה היה ממש יפה, הכי מצחיק היה שדיוויס הצליח בדוכן ושטאי הסתפר (כבר חשבתי שלעולם זה לא יקרה). פרק ממש יפה, אחד האהובים עלי מהעונה הזו.

gill142

New member
ופתאום נזכרתי במשהו מוזר בפרק

איך זה שלא רשמו עם מי קארי התחתנה או לפחות עם מי היא: דיוויס, טיקיי או מישהו אחר מוזר, לא?, הרי יש לה ילד (נראה לי שהילד שלה, לא בטוח אם הוא מהגן שהיא עובדת בו אולי)

קורורו

New member
מי שלא יתחתן עם מישהו

"מתוך החבורה" - לא ציינו. אם לא שמת לב, ציינו רק על יולי וקן. ומאט וסורה גם לא...
.

קורורו

New member
וסתם בלי קשר...

הילדה של קודי מדהימה!!! ואהבתי את התמונה האחרונה, של הילדים... כל הפרק חיכיתי לזה... אבל אין יותר אדוונצ'רס!!!! ואיך הם מעיזים לספר את הרעמה המפוארת של טאי!?

Snake Bandage

New member
אף פעם לא ראיתי מישהו מתלהב ממנה

אחרי הכל, היא הילדה של איורי... רוב האנשים לא אוהבים את איורי-קון. אבל מי אני שאתלונן? גם אני חושבת שהילדה שלו מדהימה. היא יפה, ומשדרת מין חוכמה סרקסטית מגניבה כזאת. והיא נראית קצת כמו טומויו מקארד קפטור סאקורה, וכולם יודעים כמה טומויו מגניבה. אם חושבים על זה, טומויו זה שם נפלא בשבילה. D=

קורורו

New member
זהו זה!!!! *קופצת על טלי*

היא הזכירה לי את טומויו!!! אני לא הבנתי את מי היא מזכירה לי!!! ואני שוברת את הראש להבין את מי... נכון! היא נראית חכמה כזו... נו טוב - הבת של קודי
.

קורורו

New member
אני כל כך אוהבת את הפרק הזה!!!

אבל הסוף ממש לא... יותר מדי קיטשי... לכולם יש דיג'ימונים ודיג'יכלים בלה בלה בלה
. דיוויס הוא פשוט... מושלם!!!!! אין כמוהו!!!!!
אוקווה היה שונה היום, הוא נראה שונה. אין לי ממש מילים על הפרק... שמתם לב שטיקיי ציין לגביי יולי וקן שהם נשואים, ועל מאט וסורה לא אמרו כלום - ורק הדמיון בין ילדיהם מקשר ביניהם???

crush on you

New member
יפה אבל...

קודם כל ממתי סורה עם מאט? היא לא אמורה להיות עם טאי? וגם אם היא עם מאט לא ציינו את זה וטוב שכך... אז למה היא מעצבת אופנה? (כמו ש-APIKACHU L אמר/ה). דיוויס כזה חתיך!!!! מאט אסטרונאוט? אני יודעת שלפעמים הוא מעופף אבל מאיפה הגיעו לזה? בקיצור יש דברים שממש לא ניראים הגיוניים אבל הפרק היה אחרון וכמובן יפה...

WoLfN

New member
בקשר לימאטו וסורה...

מישהו העלה פה תאוריה [אם אני לא טועה זה היה גיל], שהם לא התחתנו, פשוט רצו ילד כל אחד לעצמו, ולא רצו מישהו זר, אז הם בחרו אחד בשני... זה היה יותר מפורט, או משהו, אבל... ובאמת הילדה של איורי [*מתלהב*] מדהימה...^_^ מישהו בעד פיק על הילדים שלהם?

Serf SaN

New member
הקטע עם אוקווה היה כזה עצווווווווב

>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<< פרק ממש יפה!!! רק חבל שהם סגרו את העונה לחלוטין, את זה שהם כבר גדולים...כי אז בטוח אי אפשר להמשיך...גרררר. וכן היה קשר בן מאט לסורה....היו כמה פרקים על זה...ועל איך שטאי עצוב..

זה היה "עוד בן אדם".

ואני כבר אראה בערב. באמת שכחתי שלאוקווה היה דיג'ימון בסוף. מישהו יכול לשים תמונה? והסוף באמת היה גרוע, עם זה שלכל אדם יש דיג'ימון. ולמה מימי מגישה תוכנית בישול? זה די שוביניסטי וממש לא מתאים לה. מאט אסטרונאוט?! מה קרה ללהקה שלו. אוף, בפעם הראשונה שראיתי את זה ממש התאכזבתי מהסוף העלוב.

Snake Bandage

New member
תאוריה לא נכונה.

טואי אישרו שימאטו וסורה אכן ביחד בסוף הסדרה. אבל ביחד ביחד.

gill142

New member
אוףף, חשבתי שטאיצ'י וסורה יהיו

הם יותר מתאימים, רואים את זה בכל מקום, בשתי הסרטים הראשונים (או לפחות בשני) הם רבים ומשלימים, ובסדרה גם אפשר למצוא את ההתאמה שביניהם. והקול של ביומון היום בפרק היה נורא, חשבתי לרגע שזאת מימי

למעלה