מלטונין

ari161

New member
מלטונין

לבתי בת 3.5 יש pdd ובעיות שינה קשות מלידה (לא ישנה מספיק שעות ולא מסודר ) התחלנו לתת לה מלטונין בההמלצת רופא התפתחותי (ניורולוג ילדים) אנו חוששים במקצת ונשמח לשמוע חוות דעת מקצועיות ושל הורים מה דעתם על מתן המלטונין תודה.

מלטונין- יש עליו הרבה מידע באוטיזם

מחסור במלאטונין, הוא בעייה אצל חלק מילדינו, בגלל מחסור במתילציה ותהליכים שונים מטבוליים. עדיף לתת בשחרור מושהה ולא מינון חד פעמי. המינון מתחיל מ-1 מ"ג ויכול להגיע עד 3 מ"ג לקטנים ויותר מכך לגדולים. זהו תוסף עם יתרונות רבים, אך כדאי להיזהר בילדים מפרכסים או אפילפטיים. בעיות שינה מאפיינות ילדים רבים והן קשורות למצב המטבולי ותזונת הילד, יחד עם רמת רעלים ופסולות בגוף שלו (תוצרי פירוק של חיידקי מעי למשל, משפיעים לרעה על הרדמות ושינה). מלאטונין הוא אנטי אוקסידנטי ידוע וזה יתרון נוסף שלו. כדאי להחשיך את החדר ולא להתפתות ולתת מנה נוספת באמצע הלילה. זה עלול להזיז את שעת ההרדמות שלה. לא להדליק אור בחדר, באמצע הלילה אם התעוררה. מגנזיום סולפט גם הוא יכול לעזור להרדמות. במריחה על העור או אמבטיה. המלאטונין הוא תוסף מוכר באוטיסטים ופרטים נוספים עליו, ניתן למצוא בחיפוש מתקדם (ולעבור לחיפוש הישן) בפורום זה או בפורום השכן- 1248

vered73

New member
יש לך מאמר על הביוכימיה של היצור?

פניתי לכימאי מסוים שינסה לעזור לי, עוד לא קיבלתי תשובה. אם אני אחפש בגוגל מאמרים אני לא אסיים לקרוא עד 2100. והאמת שאני קצת עסוקה עד 2100 אז חשבתי עד סוף פברואר 2007 לסיים עם הבנת התהליך ומציאת החלקים החסרים אצל הקטנצ'יק. אגב, רק פתחתי פה היה לילה ארוך עד 6 בבוקר!!! טפו טפו טפו מה אני פותחת פה.

למעלה