מלח הארץ

מלח הארץ

היום בתכנית הערב של עודד בן עמי רואין סמל מור בר-און בבית החולים, מור שיריונר שהטנק שלו נפגע, הוא נפצע ואיבד את רגליו, יושב במיטתו, מנגן בגיטרה, מחייך, משדר אופטימיות, גבר אמיתי, פרח...ישראלי אמיתי, לא מקטר, מחייך, מודה לחברים שחילצו אותו. שיקחו דוגמה כל מיני בכייני הפגנות הנגד, יפי הנפש ומחוללי הפאניקות למינהם. בכיתי, בכי של גאווה, אהבה, תודה...הערצה. ערב טוב ישראל

../images/Emo45.gif בדיוק עמדתי לכתוב עליו

(נדמה לי ששמו: אור). כוחות הנפש של הבחור בעל החיוך המתוק שחולם לנגן רוק ישראלי, ומאמין שיצליח - הפעימו את ליבי. אני מצדיעה לו ולחבריו. שיחזרו בשלום.

יתכן שאני שוגא בשמו

אבל בנשימה אחת עם הראיון הנפלא הזה מתקיים דיון עם "גאוני העיתונות" רזי ברקאי ודומיו, מבקרים את נאומי ראש הממלשלה, כולם הפכו למומחים ופסיכולוגים, כן צריך לנאום לא לצריך לנאום, הם שכחו שלפני מספר שבועות הם התלוננו שראש הממשלה אינו פונה אל העם, עכשיו לטעמם הוא נואם יותר מדי...טיפוסים דוחים. את דעתי על התקשורת האומללה הזאת כבר אמרתי, חובבנות לשמה, שילמדו מהכתבים הזרים במיוחד האמריקאים וההולנדים מה זאת מקצוענות ויקראו גם את זה ואת הקישורים באותו עמוד.

העברתי...

לערוץ 10 לא שאין שם פרשנים... אבל כשהמראיינים הם קירשנבוים ולונדון - הפטפטת יותר אינטליגנטית :)

חשוב להנות מיופי באשר הוא

מה יהיה כשיהיו בגילנו? לא מענין, יופי תמיד יש לבחון במסגרת הגיל המתאימה, גם בגילנו יש יופי ואפילו עם ערך מוסף...גם חיצוני וגם פנימי שמקורו בהרבה נסיון וחכמת חיים.

וואלהה....אתם מכורים לחדשות ../images/Emo9.gif

לא מדליקה טלויזיה בבוקר...אני ...או ישנה או בעבודה. אבל .....בתקופה הזאת מאזינה לרדיו "ומקשיבה" לטלויזיה
.

שילטטתי והספקתי לראות את

ארונוב הרקדנית מספרת על תגובות הילדים במקלט שהרגיעו אותה.

ממש כך, מרי ../images/Emo127.gif

מסניפה ומזריקה חדשות... מכורה בלי רצון להיגמל. עד המלחמה - הטלוויזיה שימשה רהיט שבעיקר ניקיתי ממנו את האבק...

אשה....נראה לי נורמלי

להיות מחוברים לחדשות בתקופה הזאת. כבר הרגילו אותנו ממזמן........לעידכונים..חדשות ועידכונים.... לצערי ....מודיעים על נפגעים לכוחותינו בלחימה היום .

כן, מרי ../images/Emo10.gif

אני שומעת את הדיווחים על "נפגעים לכוחותינו" והלב מפרפר מדאגה.

חבל שלא יצא לי לראות.

ובכל זאת..... מכמה ראיונות עם לוחמים שנפצעו.דבריהם מרגשים ביותר... איזו פטריוטיות....מדהימים. מתפללת בכל ליבי שחיילנו יחזרו בשלום ממשימותיהם ויחזרו לשיגרת החיים הרגילה. לפצועים.....המון כוחות נפש להחלמה מהירה.

האם אתם זוכרים את גנרל שוורצקופ?

בראיון שנערך איתו על המלחמה בארץ, ועל דעתו על חיזבאללה, הוא ענה: I believe that forgiving Hizbollah is God's function. The Israeli's job is to arrange the meeting איש חכם...

למעלה