מלחמת חבד - ביגון

begone

New member
מלחמת חבד - ביגון

ביום שישי האחרון נלחמתי בחבדניק שניסה לחלק חוברות של מלובביץ´ ברכבת ישראל (קו חיפה תל-אביב). בעקבות התערבות הסדרן של הרכבת (לאחר שהסברתי לו מה החבדניק עושה), נזרקו שלושה חבדניקים מן הרכבת. הפעולה הזו של הסדרן תואמת את חוקי רכבת ישראל, המעניקים לו את הסמכות להעיף אנשים מן הרכבת אם הם עוברים על החוק למרות שהתבקשו לא לעשות זאת. החבדניק הבטיח שיגיש תלונה נגדי ונגד הסדרן. אמרתי לסדרן - אין שום בעיה, אני אשמח להתעמת עם התופעה הזו. בכל מקרה, זו הוכחה נוספת שרק צריך לקום מהכיסא ולעשות מעשה, ואז הכל בסדר.

begone

New member
אלו לא חוברות, אלו שקרים

בין השקרים שמצאתי בחוברת: המזוזות מגינות על עם ישראל הרבי חזה את הפיגועים מראש קניית אותיות בתורה - סגולה לחיים מאושרים וכו´ וכו´. אלו בלופים. רמאויות. שקרים. כזבים. הונאה. הטעייה. אחיזת עיניים. לילה טוב.

רגע אני רוצה להבין משהו

אז אתה מאמין לשטויות האלו שרבנים ידעו מראש על פיגוע כלשהוא ,ועל כך שהם מראים כאילו כתוב בתנך על פיגועים אפשרים ועל שהתאומים נפלו ועוד כל מיני המצאות??? אז למה הם הזכירו את זה רק לאחר מעשה? לא איכפת להם שאנשים מתים?? או שאולי כל דבריהם הם שקר וכזב?

israelberger

New member
הרבה אנשים ידעו שיהיו פיגועים

אתה יודע כמה אנשים צעקו שברגע שיהיה אוסלו יתחילו פיגועים רצחניים? המוני אנשים אמרו את זה לכל מי שרוצה לשמוע וגם למי שלא. הדברים הם לא בגדר נבואה אלא פשוט הבנה של החיים בארץ ומה שווה מילה של ערפאת. בקשר לזה שכתוב בתנ"ך על כל מיני דברים שיהיו, אני בטוח שהחבדניקים לא דיברו על זה כי חוץ מזה שיש בהם מיעוט שחושב שהרבי חי הם אנשים מאד חכמים.

begone

New member
גם החילונים ידעו שיהיו פיגועים

היו פיגועים לפני אוסלו (בעצם, מאז ראשית המאה) ויהיו פיגועים אחרי אוסלו. פיגועים הם חלק מן החיים, גם בארה"ב. "ומה שווה מילה של ערפאת" ראש הממשלה שלך, אריק שרון, רימה את בגין במלחמת לבנון. את זה לא אני אומר, אלא ועדת כהן שהדיחה אותו מתפקיד שר הביטחון. ואגב - הפוליטיקה מעודד שקרים, כל הזמן. אין פוליטיקאי שלא שיקר בחייו. הציבור צריך לדעת לזהות שקרים, להתנגד להם ולהדיח את השקרנים שפגעו במדינה בגלל שקריהם.

israelberger

New member
אני שמח שהבנת את זה

אבל יש גם ברירה אחרת. לחסל אחת ולתמיד את כל הטרוריסטים.

begone

New member
אתה לא קולט מה הולך במציאות

אין כזה דבר "טרוריסטים". כאשר עם אחד כובש עם אחר, זכותו של העם הנכבש להתנגד לכיבוש. כל ילד בן 12 שזורק אבנים על חיילים איננו ´טרוריסט´ אלא אדם הלוחם על החופש שלו. הטרור הינה תופעה פלילית. הכיבוש הישראלי מעודד את הפעילות הפלילית הזאת, בעצם קיומו של הכיבוש. אם לא ייפסק הכיבוש - לא ייפסק הטרור. בדיוק כשם שהגניבות לא ייפסקו כל עוד יש כסף בעולם, והאונס לא ייפסק כשיש נשים חסרות-ישע בעולם, והרצח לא יימשך כל עוד יש בני-אדם בעולם. הטרור איננה תופעה צבאית או מדינית - זו תופעה פלילית. במקום להוציא להורג את העבריינים, צריך להבין מאיפה הטרור נובע. הטרור נובע מן הכיבוש. ברגע שנחסל את הכיבוש, נפחית את הטרור למינימום. אי אפשר לחסל אחת ולתמיד את הטרוריסטים - כי כל בן-אדם הוא טרוריסט פוטנציאלי אם המציאות מכריחה אותו להתנהג כך.

begone

New member
לא, לא לדעתי, אלא לדעת העולם

אתה לא יכול לומר שזו "דעתי" שמזוזות מגינות מפיגועים. מזוזות לא מגינות על שום דבר. אין שום דרך להוכיח שהמזוזות מגינות מפני פיגועים. אתה פשוט לא יכול לטעון טענות שטותיות וחסרות-הגיון רק בגלל שאתה חושב שזה נכון. אין קשר בין העובדה שאני מתעטש עכשיו ובין העובדה שדרעי נמצא בכלא. אפילו אם תטען את הטענה הזאת עד מחר, זה פשוט לא מתקבל על הדעת. הטענות של חבד הן אוסף הבלים שאף בן-אדם בר-דעת לא יכול לקבל. אם אתה מקבל את הטענה ´מזוזה = ביטחון´, אתה פשוט בן-אדם חסר הגיון ואין לי שום אפשרות לדון איתך בשום נושא, כי אתה פשוט אדם חסר-בינה.

ד ו ר י ס

New member
ונניח שמחר אני אחלק

חוברות של דעת אמת בבני ברק? אתה חושב שהם יסתפקו בלזרוק אותי מרכבת, או שאולי הם יעידפו רכבת נוסעת? אחת ולתמיד: למה כל מה שמותר לדתיים אסור לחילונים? למה כל התערבות של הדתיים בחיים שלי היא "כדי לא לפגוע בריגשותיהם", ולי אסור להכנס להם לחיים ולו לרגע, כי גם כך (איך לא) אני עלולה לפגוע ברגשות העדינים שלהם? אין לי שום בעיה שהם יחלקו מה שהם רוצים, אם מישהו יוכל בבקשה לבוא לשמור עלי בשעה שאני הולכת בבני ברק בחצאית מיני וגופיה. למה, רק להם מותר להראות את הצד שלהם? כשאני עושה את זה אומרים לי שאני עושה "דווקא".... מעניין מאוד, בהחלט מעניין...

Weird Eyal 21

New member
ד ו ר י ס חמודה

לא רק שאני מוכן לשמור עלייך ברחובות בניי ברק אני גם בכייף הייתי צועד איתך שם כשאת במיני וגופיה ואני בחצאית(נורא נוח) וחולצה קצרה שחושפת קעקועים רבים וביחד נחלק חוברות של אתר חופש ולא רק זה אלא שאני עוד הייתי עושה את זה בפסח כשיש לי פיתה גדולה ביד ורק בשביל שיטעמו את מה שהם עושים לנו

אתם עושים דווקא

מה בכלל יש לכם לחפש בבני ברק,חוץ מלהרגיז ולעצבן חרדים? אל תצפו שיתיחסו אליכם בכבוד כשאתם מביעים רק בוז כלפי אחרים ??

wolf18

New member
יחס גורר יחס

כלומר שאם תפגוש "דתיים" שיתיחסו אליך בכבוד גם אתה תנהג בהם באותה מטבע?

Weird Eyal 21

New member
זה כבר קרה

היו לי 5 חברים חובשיי כיפות סרוגות והם היו חברים טובים שלי עד היום שאני רואה אותם אנחנו מדברים בכייף ומכבדים אחד את השני והם יודעים בדיוק מה הדיעות שלי

wolf18

New member
מיקוד

נהדר, אז תתמקד בטובים ועזוב את השאר. יותר טוב לעסוק במהות ולא במיותרים.

wolf18

New member
סיבה עוד יותר טובה

להתמקד בטוב ולא ברע. כשמשהו מקבל תשומת לב הוא בדרך כלל תופס יותר מקום. אז אנחנו בוחרים למה לתת יותר מקום, לטוב או להיפך. Up to you

למעלה