מלחמת הנשמות ?

NJS

New member
לדעתי...

עמנואל לוטם זה המתרגם הכי טוב (גם המתרגם של הנשמות טוב אבל לא יצירתי מספיק)והמילה גמדאים זו ההברקה הכי גדולה שלו

python 4

New member
לא יצירתי מספיק?!?../images/Emo98.gif

של נעליך מעל רגליך, זה הראש כוכב שאתה מדבר עליו! כן, זה עם הביקורות שאתה מנסה לחקות.. נאג'! OK, לאור כל הויכוחים האלה מה דעתכם על תחרות 'רומח הזהב' למתרגם הטוב ביותר של ספרי רומח? כאילו נעשה סקר, והמנצח יבוא להתארח בפורום (חיחיחי) לקבל את הפרס (ואין צורך להתקשר לבועז וייס)

NJS

New member
לחקות?!

אני עשיתי את ביקורותיי אך ורק לטובת אנשי הפורום אם אתם חושבים שזה מה שעשיתי חיקיתי את סטארהד אז זהו אני גמרתי עם ביקורות

python 4

New member
טוב, טוב,...

*רגיש*

python 4

New member
אז"ש, זה לא שטויות.

אבל בסדר, יחסית למתרגמים אחרים של הרומח הוא השני הכי טוב (אתה יודע מי הראשון..), בגלל שבין היתר הוא טרח לתרגם שמות רבים כמו סער, חלמיש, מרגוע, שחק וכו'. זאת לעומת המתרגמת של אגדות שמשום מה החזירה את סולאס, ועל בועז-שדונים-וייס לא נדבר.

python 4

New member
זה מה שמצחיק אותך?

יותר מהעובדה שהוא קיבל את העבודה רק בגלל שהוא בן דוד של מגי וייס?

Orbital Shadow

New member
מעניין אותי לדעת אם הואיודע אנגלית-

בכלל... כי אם הוא קיבל את העבודה הזאת כי הוא בן דוד של מ"ו (חחח מוווו) אז הוא לא צריך לדעת כלום לא...?

SaberTooth

New member
אוף....

עמנואל לוטם הוא המתרגם הכי טוב שתרגם את הספרים בצורה הכי אינטיליגנטית וחכמה. אז נכון, הוא לא מושלם. אני לא חושב שתמצא שם בחוץ מתרגם שיכול לתרגם את הספר אחד-לאחד ולגרום לכולם להיות מרוצים ב-100% מהעבודה שלו. מהצד השני, אני חושב שהוא זה שתרגם את הספרים בצורה הכי טובה, הכי אמינה והכי משמרת את רוח הספרים והכותבים.

python 4

New member
הכי משמרת את רוח הכותבים?

אם טריי היקמן היה יודע שהמתרגם התייחס אליו בתור אישה, הגבר גבר הזה כבר היה משמר אותו בתוך איזה רוח כותבים או משהו.

SaberTooth

New member
זה לא קשור...

ראשית, זה לא חלק מהעלילה של הספר. זה סתם איזה נספח. וכפי שאמרתי כבר, עמנואל לוטם לא מושלם, ומותר לו לטעות.. הוא הרי לא מכיר את טרייסי אישית, ואני לא חושב שהוא הקדיש מזמנו לגלוש לאתרי הרומח ולברר את מינו של טרייסי. הוא ראה את השם טרייסי, ומיד הניח (ובצדק... איזה מן אבא אחזר יקרא לבן שלו טרייסי?!) שמדובר בבת.

SaberTooth

New member
זו בכלל לא הנקודה...

ראשית, זה לא חלק מהעלילה של הספר. זה סתם איזה נספח. וכפי שאמרתי כבר, עמנואל לוטם לא מושלם, ומותר לו לטעות.. הוא הרי לא מכיר את טרייסי אישית, ואני לא חושב שהוא הקדיש מזמנו לגלוש לאתרי הרומח ולברר את מינו של טרייסי. הוא ראה את השם טרייסי, ומיד הניח (ובצדק... איזה מן אבא אחזר יקרא לבן שלו טרייסי?!) שמדובר בבת.

AxBattler

New member
אני קורא אותם עכשיו באנגלית

(קיבלתי מחבר בארה"ב) זה אותו הזבל כמו שאר הסידרה. אבל זבל נהדר. אני נהנה מכל רגע!

למעלה