מלחמת הנשמות ?

מלחמת הנשמות ?

היי, מישהו מכיר ? קרא ? אני מחפש מישהו שקרא בעברית ויגיד לי אם התרגום טוב ?

לא קראתי...

אומרים פה שזאת אחת הסדרות הכי טובות ברומח... אני בטוח שהתרגום מצוין!!! ראש כוכב תירגם!!!

NJS

New member
אהם הוא בסדר

הוא קורא שם לאלפים אלפים ולבני האירדה שהשתנו עוגים

Wild elf

New member
זה לא STARHD

זה STRAHD, אחת הדמויות ה"חמודות" מעולם הרבנלופט. עד כדי כך חמוד שאפילו לדמות בדרגה 20 לא כדאי להפגש איתו...

כן, שמתי לב לזה...

פשוט התרגלנו מפעם... פעם חשבנו שזה starhd, שזה ראש-כוכב\ראש
....

HELLrider

New member
אני קראתי יש לי את זה בביתי

והתרגום מצויין ותאמין לי יותר טוב מהרשומות #_#

python 4

New member
איפה להתחיל?

בעלפים, ב'קטב מה-שמו', או ב-'דבר המחברות' המיתולוגי?

PdLrAaTgIoNnUM

New member
אייי... כן זה קטע טוב...

רק שתדע, שבגללו אני חשבתי במשך שנים שטרייסי היקמן זו בת! רק שהתחברתי לאינטרנט וגלשתי לאתרים של הרומח גיליתי שזה בכלל בן. אתה יודע איזה שוק זה היה בשבילי?!

Orbital Shadow

New member
בן שקוראים לו טרייסי..? הממ קצת-

מפוקפק...חחחח ד"א...יש לי חתימה חדשה!!..פניני חוכמה אמיתיים קראו והשכילו..

python 4

New member
נכון אבל יש לו man בשם משפחה..

אולי זה מפצה קצת, לא? לא.

Orbital Shadow

New member
עוד יותר מוזר...

מצד אחד: MAN מצד שני טרייסי...נראה לי לבנאדם יש פיצול אישיות .... אבל בסך הכל זאת לא ממש אשמתו...אלא אם כן הוא נולד שכתוב לו טרייסי על המצח -וגם אז זאת לא אשמתו...

Wing Chan

New member
אוי באמת

די להיות קטנוני על שטויות :| אפשר לחשוב שאלפים עם ע' כזה צורם לעין, או קטב מרירי שאפילו שזה שם של איזה שר אוזבקיסטני, זה לא כזה נורא. עדיף עלפים על פני "בני לילית", או "שדונים" (פאק, האימה
), לא חושב?

Wing Chan

New member
הדבר היחיד שהפריע לי..

ולא רק ברשומות, זה המילה "גמדאים". יעני, זה נשמע כלכך לא טוב בעברית. ברור לי שלראשונה טולקין השתמש במילה Dwarves בכדי להבדיל את גזע הגמדים מאותו גזע של גמדי חצר\גמדים של סנטה קלאוס\שדוני יער שנכתבים כ Dwarfs. אבל "גמדאים" ?! הרי בעברית אפשר פשוט לכתוב "גמדים" ולהבין טוב מאוד שלא מתכוונים לגמדי הפלסטיק (או לחילופין טובטוב הגמד) שתקועים בחצר בכול סידרה אמריקאית דביקה.

למעלה