מלחמת הכוכבים

מישהו קורא את ספרי ההמשך של הסרט?

ידעתם שיש אולי בסביבות 50!!!!!!! ספרי המשך אני קראתי רק את השישה שתורגמו לעברית[נדמה לי שיש רק שישה] ואת הספרים רשמו אנשים אחרים לא לוקאס אני לא רוצה להרוס למישהו אז תגידו לי אם מישהו קורא אותם כדי שאני יוכל להמשיך את ההודעה הזאת כי בספרים האלו יש ממש המשך למלחמת הכוכבים שאם תשאלו אותי לא נחוץ זה כבר ממש יבוש הפרה המסכנה עד מוות אבל לא קראתי אותם אז אולי אני סתם מדברת שטיות בכל מקרה מישהו קורא אתם עכשיו????

Gilliana

New member
לא קראתי ואיני מתכוונת לקרוא

מבחינתי מה שלא נעשה ע"י ג'ורג' לוקאס - לא קיים.

נכון

את הכהמשך דווקא מפרסמים כהמשך רשמי בויקיפדיה זה מפורסם כהמשך עלילותיו של לוק והחבורה אבל גם אני בדעה שהדבר מיותר כבר

גם מבחינתי,

אבל יש באנגלית כמה ספרים טובים, אפילו שאני לא מחשיב אותם כסטאר וורס. בכל אופן, הספרים בעברית גרועים לחלוטין לדעתי.

henney

New member
יש?!

חיפשתי בכל חנות ספרים.... אבל מצאתי רק של מסע בין כוכבים (באנגלית) גמני קוראת בוויקיפדיה אז זה לא משנה לי, ובכל זאת! ממה שאני יודעת ג'ורג' לוקאס קורא את הספרים הללו וחותם עליהם (אם הם בסדר מבחינתו), והוא בעצם גם יושב עם אותם סופרים ואומר להם מה הם החוקים הכלליים "תהרגו כל אחד, חוץ מליה ולוק"

בכל חנויות הספרים?

אני מכיר כמה חנויות וכמה ספריות שאפשר למצוא בהן ספרים של מלחמת הכוכבים (באנגלית, לא בעברית).

אני לא מדבר על האינטרנט

אם תחפשי STAR WARS באתר של סטימצקי לא תמצאי כלום, אבל רק אתמול הייתי בסניף והם מכרו כמה ספרים. אל תסמכי על מה שכתוב באינטרנט.

Y. Welis

New member
יש הרבה ספרים, שמספרים על תקופות

לפני הסרטים (האחרונים) וגם הרבה אחריהם - עד 60 שנה ויותר אחרי השישי. אלה שתורגמו (שלושה) שייכים לנחותים מבינהם (לנוער). יש כמה טובים ודי מרתקים. לוקאס אמור לאשר את כל מה שנאמר בהם (דמות אחת לפחות הופיעה גם במשחקים של 'לוקאס ארטס'), אבל לא ברור כמה הוא מעורב בזה בעצמו (לפי ראיון שהזכרתי לא מזמן, הוא משאיר את ההשגחה לאחרים).

לפי הידוע לי

לוקאס נותן לסופרים לעשות כרצונם רק כמובן בלי להרוג את לוק וליה

למה רק לוק וליה?

יש עוד הרבה דמויות ראשיות שהוא לא נותן. גם לפעמים הוא מבקש שיהרגו דמות מסוימת: אמרו באינטרנט שהוא ביקש שיהרגו את הילד של האן וליה בספרי ההמשך בגלל שהשם שלו הוא אנאקין, והוא לא רצה שאנשים יתבלבלו.

יכול להיות

אבל קשה לי להאמין שהוא ביקש שיהרגו רת צ'ואי כי אני יודעת שהוא כבר מת ממה שאני קראתי באנטרנט הוא נותן יד חופשית אבל אתה צודק סביר להניח שהוא בכל זאת כן מפקח איכשהו כי הדברים האלה באתרי האינטרנט מתפרסמים כהמשכים הרשמיים של הסידרה

henney

New member
כן הוא מפקח

אני זוכרת... כשיצא ספר של 'העולם המורחב' היה עליו כתבה באתר הרשמי, והיה גם מסופר שהכתבים עובדים לפי הדימיון שלהם, יש רק 2 דמויות שהוא לא מוכן שהם יהרגו לוק וליה (בדיוק כמו שכבר אמרו), כי הם הבסיס להכל!. ובקשר למוות של אנאקין (סולו), אני לא חושבת שלוקאס רצה שימות בשביל שלא יתבלבלו (אחרת הוא לא היה מסכים שיקראו לו ככה כבר מההתחלה), הוא פשוט רצה לגרום קצת הלם ולפתח עוד את הדמות של האן (שהשתנה מאוד מאז המוות של צ'ובאקה)

אני לא חושב שהוא רצה לפתח את הדמות

של האן ולגרום הלם, מכיוון שהוא לא כותב את הספרים לא נראה לי שהוא כל כך מתעניין במה שקורה שם לעומק (רק דברים כללים כמו שמישהו אמר פה על המוות של צ'ואי). תזכרי גם שרוב האנשים שראו את הסרטים לא קראו את הספרים, ואי-אפשר להתייחס אליהם כהמשך ישיר לסרטים.

Y. Welis

New member
האן וליאה אגב מקבלים טיפול מאוד

מעניין בטרילוגיה של קיובי-מקדואל Dark fleet crisis - ממש כמו זוג נשוי על כל הבעיות הפנימיות. ליאה מתוארת שם באופן מרתק במיוחד (העומס והעייפות שבניהול הרפובליקה החדשה...).

למעלה