מלחמת הכוכבים

מלחמת הכוכבים

אין מה להגיד סדרת הסרטים היא בין היפות ביותר שראיתי היא מאוד מענינת בעיקר הישנה שהיא הכי יפה והחדשה שמהווה מעין השלמה לשניה אבל יש בסדרה כאילו כולה[סרטים 123456] כמה טעויות כאילו דברים שסותרים את עצמם אני אפילו בטוחה שיש יותר מששמתי לב למשל שבסרט 6 ליה אומרת שהיא זוכרת את אמא שלה כאדם עצוב זה לא הגיוני כי רואים שבסרט 3 אמא שלה המלכה ארמדלה מתה בלידה שלהם [התאומים לוק וליה] מוזר לא? עוד דוגמה עם הרובוטים שבסרט הראשון רואים מאיפה הם מגיעים למשל שאנאקין בנה את C3PO אבל בסרטים 4 5 6 בכלל C3PO לא קשור לדארת ואבי ואן קנובי בכלל לא מזהה את C3PO ואת R2T2 למרות שבמשך כל הסרטים הקודמים הם הסתובבו ביחד ועוד משהו מפריע הוא העובדה שהמלכה ארמדלה בכלל לא נזכרת בסרטים הישנים אפילו לא באחרון שבו היא רלונטית היה יותר יפה עם דארת היה נזכר בה ואז עוזר לבן שלו שלהם לוק בכל סרטים מדהימים ואני אשמח עם תביאו לי אתרים של משחקים הקשורים למלחמת

דיברנו על זה מאתיים פעם

בקשר לסיתריפיאו, מחקו לו את הזיכרון, ובטח יש עוד מלא דרואידים שנראים כמוהו כך שאובי-וואן לא חייב לזכור ספציפית שזה הוא. תזכור שגם החליפו לו את הציפוי מכסף לזהב לקראת הסוף. בקשר לסיפור עם ליה, באמת יש שם חור קטן.

אני חדשה ועוד שאלה אחת

לא ידעתי שכבר דנתם על זה ועוד לא ראיתי את הסרט השלישי בו אנאקין נהפך לדראת אז גם לא ידעתי על זה שמחקו לו את הזכרון בקרוב מאוד אני אמורה לראות את כל הסרטים ואז אני ידע יותר טוב יש לי עוד שאלה מי זה בובה פט? אני לא זוכרת אותו מהסרטים הראשונים והבנתי שיש דמות כזאת

DDN

New member
בובה פט

מופיע לכמה דקות ב"אימפריה מכה שנית" וב"שובו של הג'דיי". זה צייד הראשים עם הקסדה ותיק הגב. הוא מוצא את מותו בסרט השישי.

tactical

New member
אממ...

הוא לא ממש מת... (מוסיקה דרמתית) הוא מחולץ בסופו של דבר ע"י צייד ראשים אחר בשם דנגאר אבל זה כבר סיפור אחר...

Y. Welis

New member
זה בגירסת הקומיקס?

כי ספרי ההמשך לא מזכירים אותו. מה שכן, בטרילוגיית ההמשך הראשונה (של זאהן) יש אביר ג'די משובט.

החדשה

וואלה עדין אני לא כל כך זוכרת את בובה אולי זה בגלל שראיתי את הסרטים רק פעם אחת לא מזמן שהם שודרו בערוץ 10 ולצערי הרב הם לא שידרו את הסרט השלישי שאמור להיות הכי יפה כי בו אני ארארה סוף סוף את לוק וליה נולדים ואת אנאקין נהפך לדארת אני כבר מתה לראות את זה בקרוב חברה שלי אמורה להביא לע את זה ואז אני אראה והבובה פט הזה זה הזה שמשבטים אותו בסרט השני שיש לו ילדה קטנה רגע הוא בעצם מת עם אני לא טועה אז הילדה היא בובה פט?

זה לא ילדה, זה ילד

והוא זה צייד הראשים עם הקסדה הירוקה (נראה בדיוק כמו אבא שלו, רק בירוק) שתפס את האן, ליה וכל השאר שם בבספין.

לא נכון

אני זוכרת שבסרט השני רואים ואומרים שזה ילדה השיבוט היא ילדה לא?

Gilliana

New member
לא לא, את התבלבלת

היתה ציידת ראשים שניסתה להרוג את פאדמה. בובה פט היה שיבוט של ג'נגו פט (לכן הוא לא יכול להיות נקבה, אלא רק זכר) אולם בניגוד למשובטים האחרים ששובטו מגנגו פט, תהליך ההתבגרות המהירה לא יושם בו.

Gilliana

New member
השאלה מה נקרא "ארוך" אצלך

ארוך הוא מושג סובייקטיבי.

איך נהים חברים בפורום של מלחמת

מישהו בבקשה יכול להסביר לי איך להירשם

Illidan2

New member
אני גם מחכה לסרט השלישי כבר שנה וחצ

וחצי ודווקא את השלישי הם לא שידרו!!!!!

DDN

New member
שלום לך

לא צריך להירשם. הפורום שלנו פתוח. ברוכה הבאה!

למעלה