מלחמת דגלים.

שמלת תחרה1

Well-known member

שני נערים בדואים גנבו דגל ישראל מווילה כדי להניף אותו בבית שלהם​

לאחר שבועות של מצב בטחוני סוער בישראל בכלל ובדרום בפרט, חשבו תושבי להבים כי גניבת דגל ישראל מהבית שלהם היה ממניע לאומני, אך השוטרים גילו שני הנערים הבדואים שהודו בגניבה בסך הכול רצו להניף את הדגל אצלם בבית. אביהם סיפר ל-mako: "הילדים רצו שנרגיש כולנו שייכים למדינת ישראל"​

מהמקרה ניתן ללמוד כמה ערך הדגל.

לאחר שבועות של מצב בטחוני סוער בישראל בכלל ובדרום בפרט, חשבו תושבי להבים כי גניבת דגל ישראל מהבית שלהם היה ממניע לאומני, אך השוטרים גילו שני הנערים הבדואים שהודו בגניבה בסך הכול רצו להניף את הדגל אצלם בבית. אביהם סיפר ל-mako: "הילדים רצו שנרגיש כולנו שייכים למדינת ישראל"​

XמX של Wון

Well-known member

מהמקרה ניתן ללמוד כמה ערך הדגל.

הכרזה נאמנה למדינה.

ORIZACKEN

Well-known member
חחח, גם שהם רוצים לעשות משהו טוב למען המדינה הם גונבים, אין הגניבות אצל הבדואים זה ב DNA, מה הבעיה ללכת לקנות דגל ישראל ?

ORIZACKEN

Well-known member
אופי, תרבות, תקציב.
נכון, אבל גם חלק מהבעיה היא אצלנו, אנחנו עם סלחן שלא יודע להרתיע, ושב 20 שנים האחרונות מאמץ גם את תרבות הפוגרסיב שמיטיבה עם גנבים רמאים רוצחים בעיקר מהמגזר הזה.

Harrington

Well-known member
מנהל
נכון, אבל גם חלק מהבעיה היא אצלנו, אנחנו עם סלחן שלא יודע להרתיע, ושב 20 שנים האחרונות מאמץ גם את תרבות הפוגרסיב שמיטיבה עם גנבים רמאים רוצחים בעיקר מהמגזר הזה.
בצעירותי יום אחד חגגו לאחותי הגדולה מסיבת יום הולדת. לא הוזמנתי (היום אני יודע שזה היה מסיבת חברות, אז הייתי קטן מכדי להבין מדוע אינני מוזמן). חשבתי שאם אביא לה מתנה אוזמן בכל זאת. אז הלכתי לקיוסק לא רחוק מהבית, פתחתי את המקרר, הוצאתי פחית קולה ולקחתי הביתה לתת לה. הורי ז"ל, שידעו שהפרוטה לא מצויה בכיסי, שאלו מאיפה יש לי את הפחית ועניתי להם כמובן. זאת הייתה הפעם הראשונה בחיי שהבנתי שהעובדה שתמיד אני לוקח דברים בחנות ואחרי זה אמא (או אבא) משוחחים עם הקופאית ונותנים לה משהו, משמעותה שצריך לשלם על מה שלוקחים :). כמובן שנדרשתי אחר כבוד להחזיר את הפחית לחנות בתוספת התנצלות (מבישה למדי מבחינתי :)).

אז אני לא אומר שכל הבדואים הם ילדים בני 4-5, אבל לך תדע :).

למעלה