מלחמתי

אני מנהל מלחמה קדושה בעולם כדי לשפר אותו ולהביא לו עוד אהבה, יופי וחוכמה. העולם טוב אבל מכוער וטיפש, והוא מנסה לכפות עלי כיעור וטיפשות. ידידה שצועקת כמשוגעת שחוקרים אותה כשאני פונה אליה. חבר ותיק שמדבר בגסות על נשים. אנשים שרודפים ומכים. משטרה שלא רוצה לטפל באלימות. פסיכולוג שמעליב בגלל אהבה למטפלת.

מלאכת מחשבת1

Well-known member
אני מנהל מלחמה קדושה בעולם כדי לשפר אותו ולהביא לו עוד אהבה, יופי וחוכמה. העולם טוב אבל מכוער וטיפש, והוא מנסה לכפות עלי כיעור וטיפשות. ידידה שצועקת כמשוגעת שחוקרים אותה כשאני פונה אליה. חבר ותיק שמדבר בגסות על נשים. אנשים שרודפים ומכים. משטרה שלא רוצה לטפל באלימות. פסיכולוג שמעליב בגלל אהבה למטפלת.
כתבת "אני מנהל מלחמה קדושה בעולם" הרבה דיקטטורים רצחניים טענו שניהלו מלחמת קודש.
לא אזכיר שמות, אבל כאדם שבקיא בשפה העברית ובעל יכולת ביטוי טובה מאוד כמוך, הייתי מצפה שתחשוב קצת יותר לפני שאתה כותב.
אומנם כוונתך ברורה, אבל עדיין "מלחמת קודש" הוא מושג פשיסטי מעיקרו.

אני לא מתכוון לתקוף אף שהפכתי לתוקפני בגלל הכוח הרע שהפעיל נגדי העולם. עכשיו אני חוזר להיות עדין. אני מנסה יותר לשפר בדרך רוחנית ואוהבת. העולם מנסה לכפות עליי חומרנות וטיפשות, ואני נלחם כדי להפוך אותו ליותר אוהב ורוחני. אני עושה מחאות אמנותיות ומדבר בדרך יותר מתעניינת וגם יותר אסרטיבית. אני מאמין בכוח הדיבור וחוכמתו ומנסה בעזרת חוכמת הדיבור לשפר את העולם.

מלאכת מחשבת1

Well-known member
אני לא מתכוון לתקוף אף שהפכתי לתוקפני בגלל הכוח הרע שהפעיל נגדי העולם. עכשיו אני חוזר להיות עדין. אני מנסה יותר לשפר בדרך רוחנית ואוהבת. העולם מנסה לכפות עליי חומרנות וטיפשות, ואני נלחם כדי להפוך אותו ליותר אוהב ורוחני. אני עושה מחאות אמנותיות ומדבר בדרך יותר מתעניינת וגם יותר אסרטיבית. אני מאמין בכוח הדיבור וחוכמתו ומנסה בעזרת חוכמת הדיבור לשפר את העולם.
תקרא מה שכתבתי. לא התיחסתי בכלל לסיטואציה שאתה נמצא בה אלא לדרך ההתבטאות שלך.

אני מצטער אם נשמע פשיסטי, זו לא הכוונה. התכוונתי שאני מנסה להילחם בדרך חיובית וחשובה, שתעזור לשפר את העולם. אפשר להילחם גם כדי להגן, בדרך פטריוטית. גם זו יכולה להיות מלחמה חשובה.

הכנתי לי כמה כללי חיים:

לשוחח עם חברים על תחביבים ועל נושאים רגשיים.
לדבר מאוד ברור ולעניין, בשפה יפה אבל במלים פשוטות.
להיות שמח, אמתי ועדין.
לא לדבר רעות על אנשים.
לפתור מריבות בעזרת הסברים ואיום בתלונה כשצריך.
לתת הרבה אהבה ודאגה לחברים.

את צודקת שצריך להילחם בדרך חיובית פטריוטית ולא בדרך תוקפנית. אני מניח שתוקפניים אליי בכפר כי הפכתי לתוקפני, אני מצטער על זה.

גיליתי מה גורם לסבל בעולם: טיפשות מביאה לחומרנות, וחומרנות מביאה לתוקפנות. העולם טיפש, לכן הוא חומרני ולכן הוא תוקפני ואנשים רוחניים כמוני צריכים לסבול מאנשים טיפשים. אני בספק אם אנשים בכלל יודעים מהי אהבה.

למעלה