מלחמה

אליספוש

New member
מלחמה

אני מודיע בזאת שאני מצטרף לברית TRojAN לתקוף את AFAC2 וחברותיה. הברית AFAC ו- AFAC 1 לא קשורות אליהם.. הם שלי ושל עומר אנחנו נתקוף אותם ... תצפו לתגובה .

אליספוש

New member
נא להצביע לפירוק הברית

: 360351077 כולם אבל כולם בעד הפירוק ברית וככה אנחנו מנטרלים אותם והברית מתפרקת.

aviad u

New member
אני משער שבישביל הכיף

כי בלי לעשות כלום ובמיוחד בבטא זה "קצת" משעמם בבטא כדאי להילחם והרבה כי אין מה להפסיד :)

itzchak1000

New member
אחי?

אתה לא היית בAFAC? מוזר לי שאתה ככה בוגד... אנחנו (הגוש) נגיב בכל העוצמה!

werds

New member
אולי הוא מרגל?

ואולי לא.. בקיצור בברית שלי הוא לא נמצא הוא רק מצטרף למלחמה

lidor500

New member
אחי! אתה ברוב חוצפתך גונב

את השם! ברית טורג'אן, אני מבקש בבקשה אל תשתפו פעולה עם הגונב שמות הבוגד הזה. יוסף מנהל של אפק עוד ממפקד צבאות, ואחרי האיפוס פתאום הבוגד הזה מקים את אפק. ויש לציין שיוסף כבר הקים את אפק כמה פעמים במשחק הזה אחרי כל האיפוסים ולפני האיפוס הראשון!

כנראה השם מצא חן בעיניו..

מי שבאמת חשוב לו השם של הברית ייתן מלחמה בכל הכח. זה יהיה מעניין

werds

New member
אני שתפתי פעולה? כנס...

לברית טרוג'אן יש 4 תתי בריתות TROjAN TROjAN1 TROjAN2 TROjAN3 TROjAN4 כל מי שכתוב לו בפרטים אחת מהבריתות האלה הוא שייך לברית טרג'אן חוץ מהבריתות האלה אף ברית/מדינה לא שייכת או מקושרת באיזו שהיא דרך לטרוג'אן

lidor500

New member
אני לא אומר ששיתפת פעולה,

אני מבקש שלא תשתף פעולה בעתיד D:

אליספוש

New member
מחזק אני לא שייך לברית טרגאון

אבל. אני פתחתי את אפאק לפניו . אני פתחתי את אפאק 1 וחבר שלי עומר את אפאק הרגיל לפני יוסף , עכשו אני אומר ליוסף שאני איתו בברית כי אני מתחת דירוג 100 אבל הוא אומר לי בסדר תהיה איתנו ביחד אבל לא תהיה לך גישה לקומנה. ראיתם איזה חוצפן??!?! בקיצר ...... התעשייה שלו תיפול בקרוב אני מקווה :) אנחנו עובדים על זה

lidor500

New member
אחי יוסף הוא המנהל של אפק

ממפקד צבאות! הוא פתח את אפק פה לפני ואחרי כל איפוס! מה שאתה עושה זה גניבת שם ולא יותר מזה!

111dolev111

New member
מה אתה משקר? יש לך גישה לקומנה

ואפילו יש לך אדום! פתחתה את אפק בלי להגיד לאף אחד ! ושיוסף היה שואל אותך אם אתה פתחתה הייתי עונה לו בשלילה.

יוסף1122

New member
אליסף שללתי לך את הגישה לקמונה בגלל

שללתי לך את הגישה בגללש אמרת שהמדינה שעומר מנהל AFAC ומה אני מגלה??? שבמדינה AFAC רשום את האיי סי שלך ומה אתה עונה לי שהבאת לעומר את המדינה מה אני נראה לך??????? וגם אתה לפני האיפוס פתחת את ההמדינה AFAC וגם עכשיו אז למה שתתן דפקה את המדינה הזאת לעומר ???????????????? וגם הציעו לך תפקיד באיזה שהוא ברית ואמרת להם שאתה תחשוב על זה מה זה תחשוב היה לך תפקיד בAFAC ואתה אומר להם שאתה תחשוב???

למעלה