מלחמה

theAMP

New member
ושוב, אני רק רוצה להגיד

שאתה אחד האנשים שאני הכי אוהב בפורום הזה... אתה די כלי... בנוגע לכתיבה שלך, אני לא כל כך מתחבר, אבל זה לא עושה אותך פחות אומן

hadush

New member
אמללללללללה!!!

איזה נשמה........ ושלא תעז להפסיק! אל תשים זין על אנשים כאלה........ שיודעים טוב לזלזל באחרים! אתה ממש מוכשר...

Nanook

New member
אתה צודק....

מסכים עם כל מילה... למרות שעדיין לא עברתי את זה - אני עדיין מזדהה

Metal_F

New member
אבל למה ליצור מתחים נוספים

בפורום לשווא? אני לא הולכת להעביר ביקורת על הליריקה שלך - זה בכלל לא עקרוני. מה שכן עקרוני הוא שאתה נמצא בפורום הלא נכון. אם אתה פה מפני שאין בתפוז עדיין פורום שירה, או כתיבה, או משהו כזה - קח יוזמה ותפתח אחד. אם לא בא לך, אני ממליצה לך לפנות ל stage.co.il - זו הכתובת בשבילך, לא פורום כזה. אתה לא חייב שומדבר לאף אחד, אבל עצם העובדה שאתה כאן על תקן "אורח" - מחייבת אותך לטיפת כבוד לאלה שנמצאים בפורום המתאים להם. אז אם משהו מבקש ממך להפסיק (אפילו בצורה בוטה ולא מכובדת, אהממ אהממ) מן הראוי שתתייחס לבקשתו. או לפחות תוריד במינון... חצי מהעמוד זה שירים שלך... באמת.

starless

New member
חבצלת

איזו פנייה רשמית גם אם הוא יכתוב וגם אם הוא לא יכתוב יהיו מתחים ואנשים פה לא מסוגלים לקבל אנשים אחרים במקום להגיד ברוך הבא ולהסביר לו מה יש בפורום מתחילים לקרוא לו היפי מסריח . את חושבת שזה נעים? סתם נקודה למחשבה . ואולי באמת כדאי שהוא יכתוב בבמה כי שם אנשים מבינים קצת יותר בשירה מאשר פה , ולא אני לא מזלזל באפאחד , אנשים פה לא מבינים בשירה (אולי רק אני)

Metal_F

New member
קארל....

נכון, גם אם הוא יכתוב וגם אם לא יהיו מתחים. אז למה להוסיף כשיש מספיק גם ככה? אתה צודק...אז קספר, ברוך הבא. זהו פורום רוק ומטאל בתפוז, מקום קצת מיוחד - לחיוב ולשלילה, מקום שאם אתה רוצה להשתלב ולהתאקלם בו כראוי - עלייך להתחשב בכלל הדעות, ולהתגמש בצורה שלא תיפגע באינטרסים שלך - אך תבוא לקראת השאר. עד כה נהגנו לדבר על מזויקה - והשלכותיה, אך חוץ מכמה שירי !Oi מחאתיים הפורום לא עסק בכתיבה, מכיוון שאלה אינן המטרות שלו. אז קח זאת לתושמת ליבך, ומקווה שתלמד לקחת את הפורום בפרופורציות הנכונות, ולהתייחס אליו בהתאם. הבה נחזור למנהל היקר... ההצהרה "אנשים פה לא מבינים בשירה" לא רק מזלזלת אלא גם מתנשאת. אם לא התכוונת, מתנצלת - אבל זה הרושם שאני קיבלתי. ובפעם ה 15357964 אין "מבינים" או "לא מבינים" כל אחד מסתכל על זה בפרספקטיבה שונה, כל אחד מתבטא בצורה אחרת. זה שכמה אנשים פה קיצוניים למדי או/ו לא מצליחים לבטא את עצמם כראוי, זה כבר משהו אחר.

קספר

New member
Metal_f

דבר ראשון אני לא מספר לאף אחד את מה שקרה לי במאת האחוזים. ככה שאת יכולה להיות רגועה. דבר שני אין לי בעיה עם ביקורת.יש לי בעיה אחת עם אנשים שתוקפים אותי מבלי לדעת מי אני מה אני ומיד ישר מסיקים מסקנות. מצדי שיגידו שאני בן-זונה קוקסינל הומו מתרומם בן-אדם שמגדל קרנים בלילה זה לא נכון אז זה אמור לפגוע בי? דבר שני הפורום הזה לא חייב להיות תמיד טכני. את השירים שלי אני לא יכול לפרסם בכל מקום בתפוז.כי מה לעשות שיש אנשים שלא שומעים את הסוג הזה של מוזיקה. ואם אתם ממש אבל ממש לא מעוניינים שאני אפרסם את זה פה אז זו דעתכם. יש אנשים שכן רוצים. אם את כותבת אז תרשמי פה מה הבעיה? אני לא משרשר כאן שטויות במיץ עגבניות ואף אחד לא. מקווה שעניתי לך.

Metal_F

New member
"סוג מזויקה"?

זה שאתה כותב בהשראת לחנים וליריקות מסגנון מוזיקלי מסויים, לא הופכים את מה שאתה כותב אוטומטית לרוק ומטאל. כאן הטעות שלך, בדיוק כמה שתיארתי לעצמי. ואפילו אם כן - זה קודם כל פורום טכני, אחר כך כל השאר - וכלל הפורום הוא שיקבע מה זה "כל השאר". כנ"ל לגבי הפורום החדש הזה 0- שירה וכתיבה יוצרת או מה שזה לא יהייה - זה קודם כל פורום כתיבה ושירה, אחר כך כל השאר. אז תגיד לי עכשיו, לאן היצירות שלך משתייכות? אינ לא רוצה להיות בוטה או להעליב חס וחלילה, אני פשוט משתמשת בהיגיון ישר.

קספר

New member
לא את לא מעליבה אותי בכלל

ואת צודקת לחלוטין. מה שהכלל רוצה או קובע זה בדיוק גם מה שיהיה. אין לי כוח להתווכח איתך ואם אנשים. רציתם קיבלתם.

devin t

New member
אבל זה ממש מסריח בעיברית..

תנסה אולי באנגלית זה ישמע ממז טוב ואז אולי תתחבחר עם איזה להקת בלאק או משהו

למעלה