מלחמה

קספר

New member
מלחמה

=================================== מחושמל ממעוף הכדור מנסה למצוא מחסה מפני הצרור מקווה שמישהו יקח אותי עכשיו למחוזות אחרים אי-שם לנוח יושב ומחכה לשעת השיא כבר לא יודע מי נגד מי מורח את פני וידי בדם ההרוגים ומסתער קדימה הלאה ללא טיפה של רחמים זוהי מלחמה כך היא נראית מקפד את הראש מנסה להשרד אתה חלש? הגיע הזמן למות החזק שורד-הוא לוקח את כל הקופה שטן נגד אלוהים טוב נגד רע המבט המזוגג וחסר החיים שלי אומר הכל השטן חזק הוא כבר ניצח מבט חטוף הצידה וכל החבורה הלכה לה אלימות הרס מחכים בהמשך שמד חמס ומיני נשקים מופנים כלפי הגוף שלי מתכווץ הלב שלי נחמץ לנוכח הכדור המפלח את הבשר אני כבר למעלה ואולי למטה פותח את העינים ורואה את חברי אנחנו עומדים מקבלים את הדין כן אלו הם עוד קבוצה שצריך להשמיד טוב נגד רע הרע כבר ניצח מלחמה קוראת לי להצטרף לברית נאמנות לה ארכוש עד דם כמו אותו דם שמרחתי על פני ===================================

SMILE 4 NOTHING

New member
בן אדם יש עליך! ../images/Emo13.gif

קראת במקרה את העמדה של סטיפן קינג? אם לא,תקרא,ניראה לי שתאהב.אני לא אהבתי... ותמשיך להביא שירים!אני ממש אוהבת לקרוא אותם!יש עליך כשרון אחי!

קספר

New member
חחחחחחחח כן

קראתי את הספר באנגלית אהבתי ותודה לך יקירתי

SMILE 4 NOTHING

New member
סליחה על השאלה,אבל

מה מצאת בו,אח שלי?גם הסוף דפוק!לקרוא 1056 עמודים בשביל סוף כזה צפוי?יו מזה התבאסתי!

קספר

New member
אמממממ

אני משוגע על ספרי מתח ומדע בדיוני ואני חושב שסטפן קינג הוא סופר מעולה. ולקרוא 1056 זה מבאס בהתחלה עד שמבינים שכל זה נועד כדי לתת נופך יותר גדול וקצת בשר לדמיות ועלילה. צריך פשוט סבלנות זה הכל. זה כמו לנסות לקרוא את חולית. אותו דבר
גם בסיפור כמו בשיר יש את אותה מלחמה בין טוב לרע. וזה מה שיפה בשיר. הוא לאוו דווקא מדבר על מלחמה.הווה אומר טנקים מרגמות וכ"ו. אלא על כל דבר קטן בחיים. אפילו על ריב על מי יעמוד ראשון בתור. השיר הזה והשירים הקודמים שרשמתי אינם מדברים על הנושא כמובן מאליו. אלא יש משהו חבוי פנימה.

קספר

New member
אמממ תראי

את מה לא הבנת בדיוק? ואני אנסה להסביר לך עד כמה שאני יכול.

SMILE 4 NOTHING

New member
פשוט אמרת שיש רובד

נוסף וכאלויים..אז כנראה שלא עליתי על זה.. אז אם בא לך להסביר לי את השיר אני אשמח,אלא אם כן זה הורס לדעתך את השיר וכל זה..

קספר

New member
לא זה בכלל לא יהרוס.

להיפך. זה כל העניין להראות לך שכל אדם יכול לראות בשיר הזה משהו אחר. כל הפואנטה היא לא להיות מקובעים ולקחת כמובן מאליו את כל תאורי המוות למינהם ולחשוב שהשיר אכן מדבר רק על מלחמה כמו זאת שאנחנו מכירים משדה הקרב. זה יכול להיות באמת ככה.כלומר התאורים שיש בשיר אכן לקוחים ממלחמה כזו או אחרת.אבל היא יכולה להיות גם מן אמצעי להעביר משהו אחר. מלחמה בין חזק לחלש.מלחמת השרדות יום יומית. אפילו מלחמה נגד הזמן. כל אחד יכול לראות את זה אחרת. מקווה שנתתי לך נקודה למחשבה. אם לא אז אני עדיין כאן.

SMILE 4 NOTHING

New member
ת´אמת חשבתי על זה,אבל

הוספת לי עוד כמה דברים.ותקשיב,אחי,אולי נמאס לך לשמוע אותי אומרת את זה,אבל אתה באמת כותב יפה ואני ממש אוהבת לקרוא את השירים שלך,אפילו שלא תמיד אני מסכימה איתם או עם הדרך שבה אתה מעביר אותם וראיתי שהבאת עוד שיר,אז אני הולכת לקרוא אותו :) PEACE,LOVE,EMPATHY

קספר

New member
SMILE 4 NOTHING

זה שאת אוהבת זה בסדר גמור זה שאת לא אוהבת איך שזה מועבר זה משהו אחר. הצורה שאני מעביר את זה יכול להיות קצת חזקה ואולי ממבט ראשון קצת מתנשאת אבל יש לזה מטרה. כל אחד ומה שהוא בוחר.

Nanook

New member
נחמד מאוד...

מזכיר לי משום מה את WAR PIGS... למרות שזה מאוד שונה

badphish

New member
if war is entirtanment than...

entirtanment cant be war מי של יודע זה ההתחלה של השירratm- no shelter ובכלל המילים שלך קצת הזכירו לי את הנושא שלו אבל ללא ספק נהנתי גם יותר בטוב טעם מהשירםם הקודמים שך

קספר

New member
Badfish

תודה על הפידבק ותודה גם על הביקורת אני מנסה לפעול לפיה

badphish

New member
בבקשה...

רק אתה לא נפגע כן? אני שונא שהמילים שלי לא יוצאת נכון וזה נשמע רע

קספר

New member
נפגע?

חחחח לא ממש לא. כמו שאני יודע לקבל ביקורת טובה אני יכול לקבל ביקורת גרועה.

badphish

New member
אני אפילו לא ממש זוכר

מה כתבתי התכוונתי שנהנתי מהשיר

devy

New member
מאיפה אתה מביא את השטויות האלה?

זהו אחד הגיבובים הכי שטותיים ששמעתי , בבקשה , לא עוד!!!

קספר

New member
מאיפה אני מביא את השטויות האלו?

את "השטויות" האלו אני מביא מכל מקום אפשרי. שלוש שנים בקרבי. שמונה חודשים של לבנון. שמונה חודשים של עזה. מוות של חבר טוב. ויותר מידי לראות את המוות מול העינים. הבאתי את "השטויות" האלו מהכבישים. מאין ספור תאונות שעברתי.ותודה לאל או למי שזה לא יהיה שיצאתי מזה שלם. מהמיאוס מהחברה הישראלית המחורבנת והרקובה. שלא נדבר מהעולם הכה ורוד שאנשים חושבים שאין עליו. אני יכול להמשיך לפרט. פשוט אין לי זמן. אני מקווה שעניתי לך. נ.ב:אני לא מתכוון להפסיק.

למעלה