מלחמה!!!

dopey_wizard

New member
מלחמה!!!

יאללה כמה שאני עצבני!!!! לא האמנתי שיש כאלה אנשים חרא!!!! תראו את הבן...http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=362&msgid=6538707

L e s t a t

New member
דוד, לא צריך להתעצבן

ברור שהאדם הנ"ל אינו בוגר ושכל שנות חייו (הוא טוען ש52 אבל לי זה נראה כמו 12) לא לימדו אותו דבר וחצי והמילים "פלורליזם" ו-"דמוקרטיה" אינם במילון המונחים שלו. הוא בטח סבל בחייו ולכן מחפש את מי להאשים, אתה רואה שהוא מתסובב בפורום תמיכה לכן הוא בוודאי עבר טראומה זו או אחרת וככה הוא מוציא את התסכול והכעס שלו - בלומר "בואו נשרוף מכשפים!", בלתפוס תחת מאחורי מסיכת האינטרנט, בלחשוב שהוא יותר טוב... הוא לא מעצבן אותי, הוא מעורר בי רחמים.

witch13

New member
אילו שטויות...

לא צריך לשים לב לאנשים כאלה.. אם על כל פעם שהיו אומרים לי שאני עוסקת בשטויות הייתי מקבלת שקל, הייתי מיליונרית.

L e s t a t

New member
זה לא שהוא אמר שזה שטויות

דוד היה מתעלם אם זה היה סתם איזה אחד שאמר "היי זה בולשיט", אבל פה הוא צודק שהעניין דורש התייחסות - זה בנאדם שרוצה לגרש מהארץ כל זכר של המיסטיקה על כל צורותיה וצבעיה. כמובן שדברים מסוג זה לא יתרחשו במדינה המחשיבה עצמה (פסאודו) דמוקרטית, אבל ככל שאנשים כאלה מדברים כך הסיכוי שנחזור לאינקוויזיציה גדול יותר (יופי! כיף!).

צודק אבל...

קשה לי להאמין בכל זאת שהאינקוויזיציה תחזור על עצמה בכמה דורות הקרובים...חוץ מזה רואים שזה בנאדם שלא יודע על מה הוא מדבר אז הוא יכול להמשיך לירצות להעלים כל זכר למיסטיקה... זה לא יילך לו..

L e s t a t

New member
ההיסטוריה חוזרת על עצמה

ואני לא מדבר על הדורות הקרובים ואפילו על שובה של האינקוויזיציה אלא על קיצוניות כלפי מיסטיקה, על אנשים שחושבים שצריך להשמיד מכשפות על המוקד. זה כמו נאצים - הם עדיין פה ושם, מפוזרים, אבל הם רוצים להמשיך במה שהם התחילו.

נכון...

כמובן שעדיין יש כאלו המתנגדים לכישוף כמו שיש נאצים גזענים וכו´ אבל אנשים שהתנגדו למאגיה היו מאז ומתמיד, האינקוויזיציה מוכיחה את עצמה מחדש.. אבל זוהי תקופה שונה כך שלתלות מכשפות או לשרפם על מוקד כמו שעשו באינקוויזיציה זהו דבר שלא יוכל לחזור על עצמו כי דבר ראשון אין לאנשים על מה להתבסס כמובן שגם אז לא היו הוכחות מוצקות אלא דברים כמו חולדות בבית או סימנים על הגוף וכו´ וכיום אנשים קיבלו יותר ידע והשכלה בכדי לחשוב שאישה עם נקודת חן היא מכשפה... דבר שני אין את האנקוויזטורים שיחליטו מי אכן מכשפה ומי לא יש כמובן אנשים אחרים אבל אף אחד לא יכול להוכיח שום דבר...אז נכון שאנשים עם שינאה למאגיה לא יעלמו אבל אין לאנשים מספיק כח כדי להחזיר את התקופה של האינקוויזיציה שוב..ובנוגע לקיצוניות כלפיי מיסטיקה אלו הם אנשים שמאמינים בשיגרת חיים פשוטה לכאורה בלי שום קסם הכלול בה..אבל אלו גם אנשים בעלי חוסר ידע בנושא אז הם יכולים להמשיך לשנוא ולהאשים אבל כל עוד הם לא יודעים על מה הם מדברים ההאשמות שלהם לא שוות כלום..

witch13

New member
כן, הבנתי את זה...

אבל הוא עדיין טוען שזה שטויות. אם היה לו טיפה שכל, הוא היה מעדיף לשבת בשקט מטשר לדבר על משהו שאין לו מושג בו.

מה לעשות...

יש גם כאלו אנשים בעולם... אני אישית חושבת שהבנאדם הזה כבול בדעות של עצמו וחי בעולם משל עצמו וזה ממש עצוב לחיות במסגרת קבועה שכזו מבלי להיפתח לדברים אחרים סתם בנאדם מסכן ועקשן, אין מה לעשות עם כאלו אנשים... רק להתעלם...

dopey_wizard

New member
מעצבן אותי שהדברים שהוא אומר

יכולים להשפיע על אנשים אחרים ולגרום להם להתרחק מהתחום, וגם אם יש לו חברים שעוסקים בזה, ולא ממש מבינים, ועדיין לא יכולים להסביר לו כמה שזה בלה בלה בלה, הם יסבלו, לי היה חבר כזה, הוא עדיין חבר שלי אבל פעם הוא כול הזמן צחק עלי, כמובן שזה היה בצחוק, אבל זה בכול זאת עיצבן, עד שהזברתי להם (להם, כול החברים) כמה שזה נכון בישבילי, אני מאמין ואם אתם לא אז לכו לעזעזל, בלה בלה בלה.. לבסוף הם הבינו, למרות שעדיין מעצבנים אותי קצת, למשל אתמול, החבר הזה מתקשר, ואומר, " דוד אתה בא לים, כולם באים, בלה בלה בלה..." אני אומר טוב, סבבה בלה בלה בלה , אני אצלך עוד 20 דקות... ואז לפני שאני מנתק הוא דופק לי את המשפט: "מממממממ... דוד , אל תשכח להכין לי כישוף אהבה מדם חתולים...".... אבל חפיף...

דוד..

אנשים אחרים שבאמת מעוניינים בתחום לא יושפעו בגלל דבר שמישהו שלא מבין בתחום בכלל אמר, וכל מי שמיתרחק מהתחום בגלל כזה דבר זה סימן שהוא לא באמת מתעניין בזה ואפילו לא מעוניין לברר אם מה שהבנאדם ההוא אמר זה נכון או לא אז זו רק בעיה של האנשים האלה... הוא בנאדם שלא יודע מה הוא אומר אז אל תתייחס בכלל לדברים האלה...

L e s t a t

New member
ההשפעה שלו תהיה בדיוק כזו:

ציידי מכשפות זה כמו נאצים, חברי K.K.K ושאר קיצוניים, הם מטיפים על איך שזה לא בסדר וזה אסור וזה סגידה לשטן ובקיצור הדבר היחידי שצריך לעשות עם מכשפים ומכשפות זה - להשמיד אותם. הוא מטיף לרצח או שהוא מטיף לגירוש. שניהם פסולים כאן.

למעלה