מלחמה!

פיונית15

New member
מלחמה!

דודה שלי חלמה שתיהיה מלחמה והערבים ישתלטו על הארץ וניצתרך ת.ז כדי לעבור מרחוב לרחוב... לא בטוח, אבל אם כן אז סוף העולם יהיה בשנת 2014 ע"י שטפון ענקי! והמשיח יבוא מוקדם משחשבנו...

הסבר

נראה לי שהחלום שלה פשוט היה מאמפטיה ומחשבה איך הם מרגישים... לא נראה לי שסביר שהערבים ישתלטו על ישראל... לגבי סוף העולם... מדענים מספרים על הר ענקי שנמצא בקרבת או בתוך אוקיינוס (אני ממש לא זוכר) בכל אופן, ההר הזה מתחיל להיסדק ובאיזשהו שלב הוא ישבר וחצי אחד של ההר יפול לתוך המים, ההר הזה כל כך ענקי שהמדענים סבורים שהוא ייצור גל ענקי ויקיף את העולם פעמיים ויציף את כל העולם. אני לא יודע כמה זה נכון... אני לא זוכר איפה וממי שמעתי את זה... אני עכשיו יעבור באינטרנט על חומר על זה.

אם אני לא טועה..

אז הייתה תוכנית על צונאמי בנשיונל ג´יאוגראפיק והיה שם משהו כמו מה שתיארת אבל לא זכור לי על זה שיהיה גל שיקיף את העולם פעמיים אני רק שמעתי מדען כלשהו אומר שיש השערות שבחמישים השנים הקרובות יפול מטאוריד או משהו בסגנון על אוקיינוס כלשהו וייצור צונאמי-גל ע-נ-ק והוא יהרוס יבשת שלמה... אני לא זוכרת אבל הקלטתי את זה (יש לי פחד רציני ולא מוסבר מצונאמי אבל אני לומדת על זה הרבה..) אז אני אלך ואבדוק במה מדובר..

כל מי שלא יודע לשחות...

הגיע הזמן להתחיל ללמוד... סוף העולם קרב... מוהאהאהא!!!!!!

gershon17

New member
כמה קל לעורר פניקה

רק מישהו מספר למישהי שמספר למישהו, כבר מקבלים פורום מלא בתחזיות שחורות על הרים שנופלים למים. רעידות אדמה קרו ויקרו. גם התפרצויות הר געש. עד עכשיו אף אחד מאלה לא היה קרוב לגרום ל"סוף העולם", ואין סיבה להניח שפעם הן יצליחו. בטח שלא על ידי "הרים שנופלים לים" (ממתי הרים נופלים לים? איפה יש הר כזה ענקי בכלל שיגרום לגל שיקיף את העולם פעמיים ויציף את כל היבשה?! אין כזה הר על כדור הארץ). האסטרואיד שדובר בו כבר נבדק יותר, וידוע שלא יפגע בכדור הארץ. וגם, אם יותר לי - גוף ראשון עתיד - תחילית א´ תמיד.

אז ככה..

בהחלט לא ניראה לי שיש הר שיוכל ליגרום לכזה מצב אבל אכן יש הר אי שם בהוואי נידמה לי, שזה הר עצום הוא כן יתפרק במשך השנים ויכול ליגרום לגל ענק גם הראו תמונה גראפית של זה במחשב אבל אני לא מאמינה שהוא יגרום לגל עד כדי כך גדול..

gershon17

New member
הרים נופלים לים כל הזמן

(טוב, יש רעידות אדמה וחלקי אדמה שוקעים, וזה קורה בהפרשים של הרבה אלפי שנים, אבל למה להיות קטנוניים). ואם להיות מדוייקים, אם "הר יפול לים" בעוצמה כזו שתגרום לגל לשטוף את פני האדמה פעמיים (ומין הסתם לטפס על ההימליה), הוא ממילא יאדה את המים (מדובר על השתחררות אנרגיה עצומה), ככה שאין כל כך מה לדאוג בנושא. כדי לעשות נזק בקנה מידה עולמי ההר צריך ליפול מהשמיים במהירות די גבוהה. להר כזה קוראים אסטרואיד, ואיך כאלה לחופה של הוואי.

L e s t a t

New member
אוקיי, אוקיי, פסק זמן

קודם כל, אני משתתף בצערה של דודתך, לעיתים אפילו אני סובל מסיוטים. אין זה אומר שזה מה שבאמת הולך לקרות (עם כל מקרי הקליירוויאנס שלי, היו גם פעמים שחלומות לא באמת התגשמו אצלי), זה נשמע יותר כמו פחדים שהצטברו מאשר חיזוי.. בכל אופן, לא רק שאינני מאמין שהפלסטינאים ישתלטו על ישראל (אם כי זו אפשרות סבירה, אבל לא בעתיד הקרוב) גם אינני רואה את הקשר בין השתלטות הפלסטינאים לבין שטפון ענקי ב2014.. וגם אינני מאמין במשיחים למינהם, זו חלקתם של היהדות והנצרות (והאיסלם?) ואין הרבה כאלה בפורום. באשר להר הגעש, אני רוצה לחזק את דבריו של גרשון במילים הבאות: כ-ן* בטח בכל אופן, אין לכם משהו יותר טוב לעשות מאשר לשבת ולנסות לחזות את סוף העולם ולהרהר איך כולנו נמות בבת אחת
----------- *"כן" ארוך כזה שלוקח מאה שנה עד שהוא נגמר.. כ - - - ן, בטח

צודק!!

לא צריכים להיות כאלה פסימים!! ואם יבוא איזה אסטרואים על כדור הארץ........... אני מציע ללבוש קסדות...... (לא שזה יעזור ממש.....)

../images/Emo45.gifכן זהו הם צודקים!

למה לשבת ולזבור ת´ראש מה יהיה?!?! תהנו ממה שיש עכשיו!!

BomberMan

New member
רעיון גאוני

אני מציע לבנות לחש חזק שיעצור את ההר מליפול ויזיז את האסטרויד. הרי כולם פה חזקים מאוד ויכולים פשוט לחולל פלאות, הלא כן?

L e s t a t

New member
ברור

כל אחד כאן חזק בצורה מדהימה, כולם פה ארכימאגים, מה לא רואים?..

למעלה