מעניין שאתה כה חרד לזכויות האשה החרדית, אך אדיש לגורלה של האשה הערביה. חוסר העקביות הזה יכול ליצור מראית עין שמדובר בתירוץ הנובע משנאת חרדים, ולא דאגה אמיתית לזכויות היסוד של האשה.
לא מאותה זווית הסתכלות. אבל - TJ הגדיר עצמו בפורום כימני, ולפי ההגדרות האנציקלופדיות -- הימין דוגל בלאומיות בעוד שהשמאל הוא זה המאופיין בהומניזם כלל-אוניברסלי. כך שאין מקום לכרוך איש ימין עם ליברל-הומניסט.
שאפתח יהיה בנושא מיהו שמאלן. כשאני משתמשת בביטוי "שמאלן" אני לא מתכוונת למי שתומך ביציאה מעזה, אלא למי שהוא שמאלן במובן העמוק של המלה. וכאן יש לי עוד חוב למסורתי, הרואה ב"שינוי" מפלגת שמאל, בעוד שבעיני זוהי מפלגה ימנית. בקיצור, אם אתה ימין, וטומי לפיד הוא שמאל, ושרון מרכז - אני אצטרך לנדוד למימד הרביעי...
אני מגדירה את עצמי כאדם מסורתי שרואה ביהדות חלק חשוב מתוכן החיים שלו ואף מנהלת בד אמותי מיטבח כשר,מדליקה נירות שבת,הולכת לבית כנסת וכ'ו דמוקרטיה מול דת? שחור מול לבן? קטונתי מלקבוע מי הוא מה ואם יש צודקים או טועים כי אני לא מחפשת צודקים או טועים כי עדין אני מאמינה במישפט "כל ישראל אחים" אתם יכולים לקרוא לי תמימה או טיפשה אבל ככה חינכו אותי ואני מעדיפה להשאר בתמימותי או בטיפשותי. שלכם חנה גונן
השתלטות דתיים על הצבא ואחר כך על המדינה ובסוף כולם יהיו חייבים לאכול בפסח מצות עם דם של..אופס ניסחפתי..טוב הלינקה..אני משאיר את זה לך. אני בטוח שתמצאי משהו מקורי..