מלחמה על הגמוניה?

masorti

New member
הערבים עושים זאת כל הזמן.

אני מזכיר לך שהסכם אוסלו עבר בכנסת בזכות קולות הערבים.

TJ

New member
מסורתי, אני יודע ששאלת את באה,

אבל לא יכולתי להתאפק. מצידי שהערבים יחסלו ערבים כאוות נפשם. ויש"ק, וכל המרבה הרי זה משובח....

masorti

New member
ואתה מגדיר את עצמך כליברל-הומניסט?

מעניין שאתה כה חרד לזכויות האשה החרדית, אך אדיש לגורלה של האשה הערביה. חוסר העקביות הזה יכול ליצור מראית עין שמדובר בתירוץ הנובע משנאת חרדים, ולא דאגה אמיתית לזכויות היסוד של האשה.

talia olav

New member
הנה עוד נקודת הסכמה בינינו, גם אם

לא מאותה זווית הסתכלות. אבל - TJ הגדיר עצמו בפורום כימני, ולפי ההגדרות האנציקלופדיות -- הימין דוגל בלאומיות בעוד שהשמאל הוא זה המאופיין בהומניזם כלל-אוניברסלי. כך שאין מקום לכרוך איש ימין עם ליברל-הומניסט.

TJ

New member
טליה, אני ממליץ שתחליפי בדחיפות

את האנציקלופדיות שלך.... אני מכיר לא מעט שמאלנים שהליברל-הומניזם שלהם מסתכם באימרה: "אינני מסכים לאף מילה מדבריך, אך מוכן שתהרג על זכותך לומר אותם"

talia olav

New member
גם אתך אני מסכימה - והשרשור הבא

שאפתח יהיה בנושא מיהו שמאלן. כשאני משתמשת בביטוי "שמאלן" אני לא מתכוונת למי שתומך ביציאה מעזה, אלא למי שהוא שמאלן במובן העמוק של המלה. וכאן יש לי עוד חוב למסורתי, הרואה ב"שינוי" מפלגת שמאל, בעוד שבעיני זוהי מפלגה ימנית. בקיצור, אם אתה ימין, וטומי לפיד הוא שמאל, ושרון מרכז - אני אצטרך לנדוד למימד הרביעי...

p a l o m a

New member
באה..../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo140.gif../images/Emo127.gif

פשוט כבר אין לי כח לדבר ...

p a l o m a

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif צודקת.. ל י פשוט../images/Emo127.gif

אכן נגמר הכח .. ועל כן אני שולחת רק סימני דרך... באאיי..

מסורתית

אני מגדירה את עצמי כאדם מסורתי שרואה ביהדות חלק חשוב מתוכן החיים שלו ואף מנהלת בד אמותי מיטבח כשר,מדליקה נירות שבת,הולכת לבית כנסת וכ'ו דמוקרטיה מול דת? שחור מול לבן? קטונתי מלקבוע מי הוא מה ואם יש צודקים או טועים כי אני לא מחפשת צודקים או טועים כי עדין אני מאמינה במישפט "כל ישראל אחים" אתם יכולים לקרוא לי תמימה או טיפשה אבל ככה חינכו אותי ואני מעדיפה להשאר בתמימותי או בטיפשותי. שלכם חנה גונן

TJ

New member
עפ"י האימרה - אדם באמונתו יחיה,

מובטחים לך חיים ארוכים

TJ

New member
אם כל הכבוד לחבקוק, ויש לי כבוד,

אני מעדיף את האימרה המרחיבה......

הלינקה

New member
אבל לא כתבת אם שרתת בצהל

כי אם לא, - אז כאן כל ההבדל! אשמח לטעות, כי אני כן שרתתי, מלוא שנתיים.

masorti

New member
אני שרתתי שירות מלא + קצת קבע.

זה עומד בקריטריונים?

davidncsy

New member
נו אז מה? אתה חלק מקנוניה של

השתלטות דתיים על הצבא ואחר כך על המדינה ובסוף כולם יהיו חייבים לאכול בפסח מצות עם דם של..אופס ניסחפתי..טוב הלינקה..אני משאיר את זה לך. אני בטוח שתמצאי משהו מקורי..

למעלה