מלחמה בערבים

Woden

New member
מלחמה בערבים

שלום לכולם! שמי עמרי שלו, ואני המנהיג של הברית NRF. המדינה שלי היא אלפא-קנטאורי (מקום 4 בעולם). לברית שלי יש סכסוך מאוד גדול אם הערבים מהברית ARA. הם נלחמים בחוסר כבוד על ידי לשלוח לי מרגלים למדינה כל הזמן ולעלות לי 1.7 מיליון מורדים, בנוסף לקללות אנטישמיות וכל מה שאתם מכירים. ראיתי פה כמה פעמים שחלק מכם כבר תפסתם מה קורה: הערבים משתלטים על המשחק, תוקפים ישראלים ואף אחד לא תוקף חזרה. כל הישראלים עסוקים בלהלחם בעצמם. ובשביל מה? אני קורא לכל ישראלי פה, ולכל הבריתות הישראליות לשים בצד לרגע את המלחמות בינינו ולהלחם בערבים האלה! סמתם לב שהם יותר ממנו? שמתם לב שהם תוקפים בלי תגובה אמיתית?? תצתרפו למלחמה האמיתית!! תלחמו באוייבים, לא בעצמכם!!!!!

RANCOCOCO

New member
אתה מקבל תמכה מלאה !

כבר דיברתי איתך פעם ... אני מקווה שTUF ילכו בדרכי :)

darkest

New member
בהצלחה

אבל אתה מתקרב יותר מידי למקום ראשון...:) זהירת כן? ;)

Woden

New member
חחח

אני זהיר, לכן כל ההתקפות של כיבוש אדמה עלי לא הצליחו :) אני לא מבטיח לא להגיע למקום ראשון... חח :) בנוסף הברית ALKSA גם התחילה את אותו סיפור. יש מצב שהערבים מתחילים להתאחד...

darkest

New member
אתה לא מבטיח שאתה לא

תגיע למקום הראשון?:) אוקיי לקחתי את זה בחשבון חמודי ;)

yardiboom

New member
מטרה ראשונה

צריכה ליהיות המדינה קטאר שמייצגת את ARA בתעשירייה יאללה כל מי שיכול לתקוךף ותה עם בליסטיים בשביל שלא תיהי לה תעשייה זה יהי טוב בפעם האחרונה שבדקת לפני כמה ימים היו לה רק 1300 טנ"ט

shabtay12345

New member
איזה מדינה זאת?

דבר איתי במסן [email protected] וזה קצת קשה להשיג איזה פגיעה של 8 אלף בליסטים כי גם 20% אומר שאתה צריך איזה 40 אלף בליסטים

yardiboom

New member
תסכל

בתעשירייה היא מקום 3 או 2 qattar אם אני לא טועה אני בטוח שתבין

אורן 88

New member
קבלו את הערבי האנטישמי הזה:

תראו מה הוא שלח לי: מסרים מראשי מדינות תאריך הודעה ההודעה 2006-12-15 (17) מנהיג המדינה UAS #12038 שלח לך את ההודעה הבאה: look derty "israelien " your terrorest "country" Kill evry day my brothers & my comrads in Palestin read history dirty jews: If you forget the crims of "israel" I dont forget, remember "Dir Yassin & Beit Hanoun & Jenin & Kana & Kafr Kassem... you now all that you are the big stupid here 2006-12-15 (23) מנהיג המדינה UAS #12038 שלח לך את ההודעה הבאה: I attakc you with chimical missils because you are "Israelian" I hate you. its a promise: I will attack you with atomic in the future Arabec win הוא תקף אותי עם כימי ללא התגרות מצידי.

Shaycs

New member
ידוע אורן...

אנשים לא יודע מה איתכם אבל שאדוס לא תומכים בגזענות החוליה הנכונה קיבלה את המטרה .... תשובה עוד 8 שעות בערך.... אבל 99 אחוז אתם לא תראו את המדינה הזאת יותר נחזור מאוחר יותר עם התוצאות של הקרב. אבל אם אתם שואלים אותי תסמנו עוד V לצוות שאדוס על עוד חיסול מבריק

Woden

New member
אני אשמח לעזור

NRF תשמח להשתמש בטילים הביולוגים והכימיים נגדם. וואי הגיע הזמן שישראלים יתקפו כמו שצריך ערבים... :)

shabtay12345

New member
שמע אבל לפחות הם מקבלים השראה

מהחיים... אירן בונה אטום... להם כבר יש כימי ביולוגי אטום וכל זה... נראלי אתה רואה כל יום 10 מדינות תוקפות אותך וכולם אותו ערבי

Woden

New member
צודק

כל יום ככה. לכן גם יש לי 2.5 מיליון מורדים...

למעלה