מלחמה בעולם

אני נלחם בעולם כדי לשפר אותו ולהביא לו עוד רוחניות. אני מאמין בכוחו של הדיבור הברור והענייני. אני חושב שאפשר ויותר כדאי בהיגיון לתת לאדם כמו שופט להחליט באיזה סיפור להאמין במקום לענות לו בשקר, כדי למנוע אי הבנות שונות שהשקר יוצר בין הצדדים השונים. אני מנסה להתעניין בתחביבים של חברים כדי להביע אהבה אישית, יש בי אהבת אמת לעובדת ההשמה שהייתה לי לפני שלושים שנה ואני מביע אותה ביחסים עם אנשים. אני אוהב לחשוב על יכולות ועל הצלחות שלי בקשרים עם אנשים שונים, אבל צריך להיזהר שזה לא יגרום לי להשמיע קולות מפחידים, לנשוף על אנשים ולהסתכל על אנשים באיום.

תשובהתשובה לכולםהעברה

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
אני נלחם בעולם כדי לשפר אותו ולהביא לו עוד רוחניות. אני מאמין בכוחו של הדיבור הברור והענייני. אני חושב שאפשר ויותר כדאי בהיגיון לתת לאדם כמו שופט להחליט באיזה סיפור להאמין במקום לענות לו בשקר, כדי למנוע אי הבנות שונות שהשקר יוצר בין הצדדים השונים. אני מנסה להתעניין בתחביבים של חברים כדי להביע אהבה אישית, יש בי אהבת אמת לעובדת ההשמה שהייתה לי לפני שלושים שנה ואני מביע אותה ביחסים עם אנשים. אני אוהב לחשוב על יכולות ועל הצלחות שלי בקשרים עם אנשים שונים, אבל צריך להיזהר שזה לא יגרום לי להשמיע קולות מפחידים, לנשוף על אנשים ולהסתכל על אנשים באיום.

תשובהתשובה לכולםהעברה
כשקראתי את הכותרת נבהלתי נורא, כי חשבתי שמדובר בהסלמה במלחמה באוקראינה או בעוד איומים גרעיניים שמפזר קים ג'ון המג'נון מקוריאה הצפונית
אך כשראיתי שמדובר רק בנשיפות מפחידות, נרגעתי מעט. :)
בקשר לעובדת ההשמה שלפני 30 שנה התאהבת בה.
תשמע, יש מצב שהיא הספיקה להתגרש מאז. ;-)

זה לא משנה, היא אמרה לי כמה פעמים שהיא לא רוצה אתי שום קשר ושלא אצור אתה קשר, צריך לכבד את זה. חבל, אני אוהב אותה אהבה עצומה, יותר מכל אישה אחרת. הנשיפות המפחידות גורמות לכך שמכים אותי בכפר. נורא.

נערך לאחרונה ב:
למעלה